Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Events Script... Yardım.

Scphelp

Öne çıkan mesajlar

o yanlıs zaten de öle kasma onun için
spellbookun scriptinin altına

on=@dclick
if ()
act.message bunu kullanmaniza izin verilmiyor.
return 1
endif

yazarsın. kullanmasını istemedigin adama da tag verirsin.. tag varsa bu hatayı verir kullandırmaz.

smileylere ölüm

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 08 December 2003 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tcpip burda herkese tag vermeye kasması biraz zor olur, benim dedigimde sadece actırmayacagı kisilere vermesi daha kolay olur. ya amma gereksiz bi script bu ya.. sanki spellbook acılmadan büyü yapılmıcak mı?? büyüleri fln mı engellemeye calısıyosun? eğer öleyse;

[events e_sucker]
on=@castspell
src.action -1
return 1

bunu eklersin bi scripte sonra oyun icinden .xevents +e_sucker dersin eventi atarsın adam hiçbi büyü yapamas :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ctrl+B ile acmasa scroll ile yapar, oyle yapmasa hede yapar (simdi degisik yontemler aciklamiyim, nemelazim bir yerde abuse falan ederler) ama buyusunu yapar adam, en garantisi yine Taz'in dedigi gibi bisey. (Ben bunu @spellcast diye biliyorum da 99'lardan sonra trigger degismistir belki, orasini bilmiyorum, takip etmiyorum pek.)

[events e_sucker]
on=@castspell
src.action -1
return 1

Boyle bir eventi istediginiz player/skillclass'a verirsiniz, adam buyu yapamaz bi tarafini da yirtsa.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 10 December 2003 14:40 tarihinde demiş ki:
(Ben bunu @spellcast diye biliyorum da 99'lardan sonra trigger degismistir belki, orasini bilmiyorum, takip etmiyorum pek.)

[events e_sucker]
on=@castspell
src.action -1
return 1

:D
spellcast olcak yanlıs yazmısım :)
dogrusu:

[events e_sucker]
on=@spellcast
src.action -1
return 1
Sosyal ağlarda paylaş