Scphelp Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Oyunculara bir events vermek istiyorum bu event'i aldıgında cantasindaki spellbook'u açamamasınız isitiyorum ON=@Dclick if src.message bunu suan kullanamasiniz. return 1 endif bu sekilde olacak ama taglar nasıl olacak bir türlü bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 o yanlıs zaten de öle kasma onun için spellbookun scriptinin altına on=@dclick if () act.message bunu kullanmaniza izin verilmiyor. return 1 endif yazarsın. kullanmasını istemedigin adama da tag verirsin.. tag varsa bu hatayı verir kullandırmaz. smileylere ölüm [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 08 December 2003 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Yada on=@dclick if () return 0 else src.message Bunu Kullanılmanıza izin verilmemektedir. return 1 endif böylece kullanmasını istediin kişiye tag verirsin Not : .xtag spellbook 1 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 tcpip burda herkese tag vermeye kasması biraz zor olur, benim dedigimde sadece actırmayacagı kisilere vermesi daha kolay olur. ya amma gereksiz bi script bu ya.. sanki spellbook acılmadan büyü yapılmıcak mı?? büyüleri fln mı engellemeye calısıyosun? eğer öleyse; [events e_sucker] on=@castspell src.action -1 return 1 bunu eklersin bi scripte sonra oyun icinden .xevents +e_sucker dersin eventi atarsın adam hiçbi büyü yapamas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Bilmem belki engelleyecektir. Herkeze tag vermek yanlıs tabide ya çok fazla kişiye actırmamak istiyorsa mesela oyuna giren herkeze :) bir irk sistemi gibi geldi bana o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlin-Majere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Tcpip biraz fazla taglı yapıo bu işleri :) anlamıştır kendisi bir playerda 18-20 tane tag oldu sürekli tag yapa yapa biraz eledim en son 12 tag falan kaldı ortalama[hline]Master of the Past and the Continious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kitabi on=@dclick'le acamasada CTRL + B diye bir $ey var. bal gibi acar.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Ctrl+B ile acmasa scroll ile yapar, oyle yapmasa hede yapar (simdi degisik yontemler aciklamiyim, nemelazim bir yerde abuse falan ederler) ama buyusunu yapar adam, en garantisi yine Taz'in dedigi gibi bisey. (Ben bunu @spellcast diye biliyorum da 99'lardan sonra trigger degismistir belki, orasini bilmiyorum, takip etmiyorum pek.) [events e_sucker] on=@castspell src.action -1 return 1 Boyle bir eventi istediginiz player/skillclass'a verirsiniz, adam buyu yapamaz bi tarafini da yirtsa.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Baggio, 10 December 2003 14:40 tarihinde demiş ki: (Ben bunu @spellcast diye biliyorum da 99'lardan sonra trigger degismistir belki, orasini bilmiyorum, takip etmiyorum pek.) [events e_sucker] on=@castspell src.action -1 return 1 :D spellcast olcak yanlıs yazmısım :) dogrusu: [events e_sucker] on=@spellcast src.action -1 return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar