SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Arkadaslar Conan romanlari satan bir yer biliyormusunuz? Yada satan yer var mi? Tel no yada adres ile belirtirseniz sevinirim. Bayilerde bulamadim. Dayimda 1980 lerden falan kalmis bir sürü çizgi romani var ama yeterli deil. Koleksiyoncularda olur mu dersiniz? Ayricada Barbar Conan hakkinda neler düsünüyosunuz? yorumlarinizi bekliyoruz..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 -SÖYLE CONAN!YAŞAMIN AMACI NEDİR? -DÜŞMANLARINI MAHVETMEKTİR...ÇIRĞINMALARINI GÖRMEK, KADINLARIN FERYATLARINI DUYMAKTIR...[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Conan ın yanlıs hatırlamıyorsam 8 tane romanı var harbı harbı roman yanı conan the derstroyer,conan the avenger,conan the lölö gıbı aslında surdan daha ıyı bılgı bulabılırsın conan ıcın www.conan.com[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 conan the barb'ın üstüne tanımam,ahh conan ah.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 derstroyer da ılgınc bı kavram bu sırada :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Sandro evladım, o siyah beyazları istiyorum.. Dragonutopia kardeş gönderecekti ama yalan oldu o proje.. Gerekirse fotokopiletelim bişi yapalım edinelim onları.. Bende bir adet romanı ve bir kaç tane siyah beyaz çizgi romanları kaldı.. Paylaşabilirim..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 3 ayda bır ızmıre gıden bırı olarak hatırlamam ve fazla olan dergılerı yollamam bıraz zor olabılıyor oysakı hatırlatsanız pm den yollamam ıcten bıle degıl...kı ben cızgı roman bolumune ılk sayıdan baslayarak butun conan maceralarını scanleyıp koyma projesı dusunuyordum(tabı database biraz sisebılır mode lar ne der bılemem) kırıldım yanı :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Bne ideefixe ten sipariş ettirmiştim seveek okudum 15 cilt ama hala satıyolarmı bilmem[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 çok kaba bir adam iiirenç + haaaywaaan:D[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Scan işi yaş abi, güzelde olmaz. Elimde tütücek onlar böyleki tadını alayım! PM atarız o halde![hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Magic pm den adresi yolla bana subat tatılınde ızmıre donunce sana elımdekı fazla sayıları yollarım ha bastan soylıyeyım bazıları cok kalıtelı bazılarıysa 1990 dan falan kalma genede ıyı bakıldıkları ıcın guzel sayılırlar,kı ben eskı olanları daha cok severım hafıf bırbırıne karısmıs murekkep havası verır ıyı gıder okuyası gelır ınsanın :) dedıgım gıbı bı ara yolla adresını subatta elıne gecer...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 15 tatilde adapazarına gidecem inşallah o zaman yumulacam çizgiromanlara kaptığımı getirecem sonra bi ara sihirde buluşuruz orda okursunuz istersenizde belki burda scan letip :-P netten flan yollarım ama tavsiyem elinizdeyken okumanız harbiden manyak :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar