Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbar Conan ve Romanlari?

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Conan romanlari satan bir yer biliyormusunuz? Yada satan yer var mi? Tel no yada adres ile belirtirseniz sevinirim. Bayilerde bulamadim. Dayimda 1980 lerden falan kalmis bir sürü çizgi romani var ama yeterli deil. Koleksiyoncularda olur mu dersiniz?
Ayricada Barbar Conan hakkinda neler düsünüyosunuz? yorumlarinizi bekliyoruz..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Conan ın yanlıs hatırlamıyorsam 8 tane romanı var harbı harbı roman yanı conan the derstroyer,conan the avenger,conan the lölö gıbı aslında surdan daha ıyı bılgı bulabılırsın conan ıcın www.conan.com[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Sandro evladım, o siyah beyazları istiyorum.. Dragonutopia kardeş gönderecekti ama yalan oldu o proje..

Gerekirse fotokopiletelim bişi yapalım edinelim onları.. Bende bir adet romanı ve bir kaç tane siyah beyaz çizgi romanları kaldı.. Paylaşabilirim..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

3 ayda bır ızmıre gıden bırı olarak hatırlamam ve fazla olan dergılerı yollamam bıraz zor olabılıyor oysakı hatırlatsanız pm den yollamam ıcten bıle degıl...kı ben cızgı roman bolumune ılk sayıdan baslayarak butun conan maceralarını scanleyıp koyma projesı dusunuyordum(tabı database biraz sisebılır mode lar ne der bılemem) kırıldım yanı :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

Magic pm den adresi yolla bana subat tatılınde ızmıre donunce sana elımdekı fazla sayıları yollarım ha bastan soylıyeyım bazıları cok kalıtelı bazılarıysa 1990 dan falan kalma genede ıyı bakıldıkları ıcın guzel sayılırlar,kı ben eskı olanları daha cok severım hafıf bırbırıne karısmıs murekkep havası verır ıyı gıder okuyası gelır ınsanın :) dedıgım gıbı bı ara yolla adresını subatta elıne gecer...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

15 tatilde adapazarına gidecem inşallah o zaman yumulacam çizgiromanlara kaptığımı getirecem sonra bi ara sihirde buluşuruz orda okursunuz istersenizde belki burda scan letip :-P netten flan yollarım ama tavsiyem elinizdeyken okumanız harbiden manyak :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...