Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] snn kapandı cs bitti

StarAdam

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
said:
Apache, 06 October 2003 18:17 tarihinde demiş ki:
Bu resimin cs ile alakası nedir?
Ayrıca kopya oyuna destek bitti diye,Türkiye'de cs bitti diye birşey söylenemez,avaturk var,swgc var.

destek bitti diyorsun fakat hangisi en yeni oynları getiriyorki. Talep e bakıyorlar. Herkes stokta yok su var bu var die siralarda. Ayrica unutmayalimki bizi online gaming ile taniştiran snn dir , bukadar da vefasız olmayalım. Hangi oyun ciktiysa serverini acanda sanane idi. Sanirim geri gelicek snn...[hline]Magent lvl 47 ice wiz( The Hun )
Sosyal ağlarda paylaş

Sanane geri gelemez, gelmeyecek.
Gelse de kac kullanicisi geri döner merak ediyorum.
Tamam serverlari dolu olabilir ama forumlarindaki eski doluluk olmaz. nerede o eski sanane.com.
bu arada hala en hizli yazdigim kelime sanane'dir. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 29 October 2003 23:01 tarihinde demiş ki:
Sanane geri gelemez, gelmeyecek.
Gelse de kac kullanicisi geri döner merak ediyorum.
Tamam serverlari dolu olabilir ama forumlarindaki eski doluluk olmaz. nerede o eski sanane.com.
bu arada hala en hizli yazdigim kelime sanane'dir. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]

zuzu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
snn forumları sux idi.. Bizim garbageden beter..
lamerlikler mi dersin, birkaç frag fazla yapıyor diye diğerleriyle dalga geçmeler mi dersin...

Bir aralar sananede takılıp dururdum.. Sonra ultimatr'nin forumlarıyla tanıştım.. Sanane forumlarının dizaynından da kaliteli, içeriğinden de kaliteli... Hatta takılan insanlar bile daha kaliteli idi.. Ultimatr'ye transfer olunca sanane forumlarını aramaz oldum..

Sanane ile ilk tanışmam, gece gündüz diablo multi oynarken veletin teki çıkıp "sanane.com diye bir yer açılmış, diablo serverları olcakmış artık oraya transfer olcaz" demesi sonucuydu...

Sanane'nin en iyi tarafı, korsan cdlerle, Türk insanlarla, Quake 2'den Unreal Tournament'e bir sürü oyun oynayabilme fırsatıydı...[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Apache, 06 October 2003 18:17 tarihinde demiş ki:
Bu resimin cs ile alakası nedir?
Ayrıca kopya oyuna destek bitti diye,Türkiye'de cs bitti diye birşey söylenemez,avaturk var,swgc var.

Bal gibi de soylenir.oNemli olan kopya yada orjinal meselesi değil. oRtam meselesi.

Swgc server mı ?

SNN turkiyede online game i geliştirdi.EN çok üyesi olan serverdı.Swgc çekemedi SNN yi. olay bu...[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...