StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 evet snn kapandığı için ben dahil çoğu csci oyunu bıraktı düzgün oynucak yer kalmadı inkar etmeyin bırakan tonlarca kişiyi tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 *!inkar eder*[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 *!Yüzündeki mustarip ifadeyle, başını yavaşca aşağı indirerek kendi kendine birşeyler fısıldar*[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bu resimin cs ile alakası nedir? Ayrıca kopya oyuna destek bitti diye,Türkiye'de cs bitti diye birşey söylenemez,avaturk var,swgc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 .. [Bu mesaj StarAdam tarafından 08 October 2003 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 AGS zone var.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sylveria.org mix.gen.tr[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Apache, 06 October 2003 18:17 tarihinde demiş ki: Bu resimin cs ile alakası nedir? Ayrıca kopya oyuna destek bitti diye,Türkiye'de cs bitti diye birşey söylenemez,avaturk var,swgc var. destek bitti diyorsun fakat hangisi en yeni oynları getiriyorki. Talep e bakıyorlar. Herkes stokta yok su var bu var die siralarda. Ayrica unutmayalimki bizi online gaming ile taniştiran snn dir , bukadar da vefasız olmayalım. Hangi oyun ciktiysa serverini acanda sanane idi. Sanirim geri gelicek snn...[hline]Magent lvl 47 ice wiz( The Hun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ıyk snn csyle uzaktan alakası yoktu bazı adminleri iyi ama ortam nefret. en iyi olarak bilindiği için çok kullanıcısı vardı e tabi nerde çokluk orda kakalık[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 *!Eski nostaljik zamanları düşünür...* *!Hey gidi..Der gider*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Sanane geri gelemez, gelmeyecek. Gelse de kac kullanicisi geri döner merak ediyorum. Tamam serverlari dolu olabilir ama forumlarindaki eski doluluk olmaz. nerede o eski sanane.com. bu arada hala en hizli yazdigim kelime sanane'dir. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nikiforenko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: -Melancholy-, 29 October 2003 23:01 tarihinde demiş ki: Sanane geri gelemez, gelmeyecek. Gelse de kac kullanicisi geri döner merak ediyorum. Tamam serverlari dolu olabilir ama forumlarindaki eski doluluk olmaz. nerede o eski sanane.com. bu arada hala en hizli yazdigim kelime sanane'dir. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] zuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Apache, 06 October 2003 18:17 tarihinde demiş ki: Bu resimin cs ile alakası nedir? Ayrıca kopya oyuna destek bitti diye,Türkiye'de cs bitti diye birşey söylenemez,avaturk var,swgc var. ordaki binalardan biri benim evim snnde csdeki evimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 snn forumları sux idi.. Bizim garbageden beter.. lamerlikler mi dersin, birkaç frag fazla yapıyor diye diğerleriyle dalga geçmeler mi dersin... Bir aralar sananede takılıp dururdum.. Sonra ultimatr'nin forumlarıyla tanıştım.. Sanane forumlarının dizaynından da kaliteli, içeriğinden de kaliteli... Hatta takılan insanlar bile daha kaliteli idi.. Ultimatr'ye transfer olunca sanane forumlarını aramaz oldum.. Sanane ile ilk tanışmam, gece gündüz diablo multi oynarken veletin teki çıkıp "sanane.com diye bir yer açılmış, diablo serverları olcakmış artık oraya transfer olcaz" demesi sonucuydu... Sanane'nin en iyi tarafı, korsan cdlerle, Türk insanlarla, Quake 2'den Unreal Tournament'e bir sürü oyun oynayabilme fırsatıydı...[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 gitti güzelim sanane :(( * ağlar *[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 heh bknz: www.oynasana.com[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Evet SNN came back :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yedim lafımı. said: -Melancholy-, 29 October 2003 23:01 tarihinde demiş ki: Sanane geri gelemez, gelmeyecek.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Apache, 06 October 2003 18:17 tarihinde demiş ki: Bu resimin cs ile alakası nedir? Ayrıca kopya oyuna destek bitti diye,Türkiye'de cs bitti diye birşey söylenemez,avaturk var,swgc var. Bal gibi de soylenir.oNemli olan kopya yada orjinal meselesi değil. oRtam meselesi. Swgc server mı ? SNN turkiyede online game i geliştirdi.EN çok üyesi olan serverdı.Swgc çekemedi SNN yi. olay bu...[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar