Obscura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 D sürücümde Obscura's die bi klasör var içinde mp3lerim stup dosyalarım ıvırlarım zıvırlarım kıascası herşeyim vardı mp3 listem çalışmıyodu ve geri dönüşüm kutumda 5 öğe vardı açmadan kutuyu boşalt dedım sonra mp3erimle yenı liste yapıyım dedım bi baktım obscura's klasörü YOK!!!!!! ve geri dönüşüm kutundakıde muhtemelen oydu annem fln sabah girdiyse yannışlıkla silmiş olmalı temp klasöründen bikaç ını kurtardım 20 tane fln lol kurtarmamın bi hal çaresi yokmu[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ahah soguk su iyi gelir[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ya okadar büyük bi sorun diil 300 tane çok diilde yinede gıcık oldum boku bokuna inadına indirmiycem butun sewdıım grplarn full albüm mp3lerini alcam nıohaha[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları geri alabileceğin programlar var. eğer hdd de onların üzerine bir dosya kaydedilmediyse ki olay yeni oldu diyorsun geri alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ohşş silinmemiş süper ailemin bir ferdi obscuras klasörünü başka bi klasörün içine atmış yannışlkıkla ama 2 3 klasör de dibe atmış topraan altına gömmüş sankı zor buldum ohhhhhhş[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 1k falan var bende. Silsem atlarım aşağı hemen hehe.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ya tekrar indirmek pek dert diil aslında neyse şimdi yenı bi sorunum var icq açılmıyo öff nedendir acep lite bağlanıo önce liste boş gözüküyo sonra koppuyo başlantı pro versıon hiç bağlanmıyo[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 XP kullanıyosan Restore olayı vardı bilgisayarını ayarlanmış bi tarhie geri götürüyodu aynen o günkü ve saatine göre..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 yok anacım ne xp si 98 e kullanıorum ben :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Directory Snoop diye bi program var indir kur Sonra gir D: ye obsacura klasörünü aynen geri getir bukadar.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ya alla alla nolduda böle olduki annamadım ya hiç alakasız hata mata vermıo sankı net bağlantısı yokmuş gibi bağlanamıyorum annamadım gitti[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 duuur onları kurtarmanın bi yolunu biliyorum sanırım bi program vardı *araştırmaya başlar*[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bilgisayarı restore edip bir kaç gün geri alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 http://download.com.com/3000-2094-10212994.html?tag=list al abi umarım içini görür burdaki trial versiyonu sanırım 1gb mı ne data recover edebilio[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 her genç kızın/erkeğin başına gelir büyüyünce unutursun metin ol evladım :p[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 12 gb mp3'ü silen harddisk vede hala aklıselim olan harddiskin kullansıcısı olan kişisi.aboooov.mönitöre kafa atıp sonra harddiski camdan atardım bana ölr bişi olsa.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Bende hepsi el emeğiyle 6 yıldır indirilmiş ve 56k zamanında indirilmiş hiç mp3 cd si alınmamıiş hepnisin infosu doğru aynı zamanda Grup Adı - Şarkı İsmi (of, and, a, an gibi şeyler küçük harfle başlamak üzere) formatını kullanan 2700 adet mp3 üm var... silinirse dünyayı kendime dar ederim heralde (titiz insan karpuz ve abisi mandahulusi)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 dicene kopyalasan?[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 zor[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: karpuz, 09 December 2003 23:59 tarihinde demiş ki: Bende hepsi el emeğiyle 6 yıldır indirilmiş ve 56k zamanında indirilmiş hiç mp3 cd si alınmamıiş hepnisin infosu doğru aynı zamanda Grup Adı - Şarkı İsmi (of, and, a, an gibi şeyler küçük harfle başlamak üzere) formatını kullanan 2700 adet mp3 üm var... silinirse dünyayı kendime dar ederim heralde (titiz insan karpuz ve abisi mandahulusi)[hline]İmza dediğin nedir ki? CDye çek nooolur nooolmaz[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Obscura, 09 December 2003 20:15 tarihinde demiş ki: ya alla alla nolduda böle olduki annamadım ya hiç alakasız hata mata vermıo sankı net bağlantısı yokmuş gibi bağlanamıyorum annamadım gitti problem mi var FORMATLAAAAAAA:rock:[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Diablo, 09 December 2003 19:00 tarihinde demiş ki: ahah soguk su iyi gelir[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee :D :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar