hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mail adresine gelen bir yazı ;Yazının hiç bi yerinde değişiklik yapmadım aynen bana ulaştığı gibidir. Gecenlerde daha da gelistirilen bir Deep Blue modeli, satrancta Kasparov'u yenmis. Bunu büyük bir basari olarak duyuruyorlar. Satranc oynamak cok zor bir seymiş gibi reklam yapiyorlar. Bu dünyada yapilacak en zor karsilasma "bir kadini anlamak"tir. Bunu bilmiyorlar. Ben de bu sorunu cok düsündüm ve bir "kadinlari anlama simülatörü" yaptim. Bu simülatörün üzerinde calistigi bilgisayar 16 cpu destekli, 2 GB memoryli ve saniyede trilyonlarca hesaplamayi yapabiliyor. Bu kadar ugrastiktan sonra bile ilk denememde bilgisayar yenilmekten kurtulamadi. Sokaktan cevirdigim bir bayan ile yapilan karsilasma loglari asagidadir : Birinci müsabaka : Kadin: - Bilgisayar söyle bakalim saclarimin yeni modelini nasil buldun? Bilgisayar: - Böyle cok güzel olmussunuz efendim. Kadin: - Onceden güzel degildim yani? Bilgisayar: - Hayir önceden de güzeldiniz ama böyle cok güzel olmussunuz efendim. Kadin: - Onceden bu kadar güzel degildim yani? Bilgisayar: - Hayir efendim önceden de cok güzeldiniz. Kadin: - Simdi pek o kadar güzel olmamisim ama? (bilgisayar terk eder) Ikinci müsabaka : Kadin: - Bilgisayar, erkek arkadasimdan ayrilmak istiyorum ben. Bilgisayar: - Pek mutlu degilsiniz zaten efendim, ayrilin bence. Kadin: - Ama onu seviyorum. Bilgisayar: - O zaman konusarak sorunlarinizi cözmeyi denemelisiniz. Kadin: - Yüzünü görmek, sesini duymak bile istemiyorum o hayvanin. Bilgisayar: - O zaman mail atin, görüsmeyeceginizi söyleyin? Kadin: - Hayir ondan ayrilamam. Bilgisayar - Kendinize biraz zaman taniyin, duygulariniz düsünceleriniz netlessin. Kadin: - Ne istedigimi biliyorum ben. Onunla asla olmaz. (bilgisayar terkeder) Ucüncü müsabaka: Kadin: - Bilgisayar, sen beni sevmiyorsun. (bilgisayar terk eder).[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 lol! harika wallaha doğru[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 :-P[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bu kadınları anlamanın kaçıncı versiyonu[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 :)[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Bilmem 8-10 versiyon oldu herhalde bu kadınları analamk baya zor baksanıza millet program kasmış vaziyette versiyon üstüne versiyon ama bi türlü anlaşılamadı şu kadınlar :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ben annadım abi kadınları.Kontür aliosn olay bitio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 nomad nassı yane[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Test edildi onaylandı abi . Kawga ettik kontrum bitio bi sure konuşmasak ii olur dedi gittim kontr aldım deişti bi anda . Cins oluo bazıları ama hepsi diil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bazıları çok zeki ve etkileyici her açıdan bazıları da çok aptal ve sinir bozucu oluyor ama olsun kadınların olmadığı bir hayat çekilir mi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Haklısın gurban .[hline]Icq UIN = 788808 Talren The Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 kadınları anlamak imkansız....[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 KADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN ![hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Evren,PArçacık Fiziği,karadelikler gibi daha basit işlerle uraşmak lazIm.. Ama kadınlar anlamak için atılacak en iyi adım,belirsizlik kanununun,düşünce ve duygularını belirtmede kullandıkları algoritma içinde var olduğunu kabul etmek olabilir..Ancak bu kanunda bile bazı zamanlarda fluctuations(türkçesini hatırlayamdım) tespit edilebildiği için çoğu bilim çevrelerince kabul edilmemekte..Yani.......Yaaanii...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Deep-Night, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: KADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN ! adam hepimizi özetlemis:)[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Bir gun adamin biri sahilde ilerliyormu$, kumsalda bir lamba bulmu$ ve aklina $oyle gelmi$ 'ulan ben hep $u Alattin'in lambasi falan gorurdum, inanmazdim gel bi $ansimi deniyeyim, ne olacak ya cin cikarsa' demi$ ve lamba'yi eline almi$, bir sure ovaladiktan sonra gercektence cin cikmi$ icinden, cin $oyle demi$, dile benden ne dilersen, adam oncelikle du$unmu$... ve $oyle bir dilekte bulunmu$: Bay cin, ben hep Hawaii'ye gitmek istemi$imdir, ama ucaktan korkarim, deniz beni tutar, e araba ile gidilmiyor, sen bana okyanus uzerinden oyle bir yol yapki, ben arabamla rahat rahat Hawaii'ye gideyim... cin du$unmu$, ve cevap olarak 'oha!, dostum sen bunun maliyetini biliyormusun, nasil olacagini, o kadar binlerce kilometre demirler okyanus altina gidecek vs. vs. imkansiz, bole bir$ey olamaz, ba$ka bir dilek iste' demi$... adam tekrar du$unmu$ du$unmu$, peki cin karde$... madem bana bir yol yapmiyorsun, $uana kadar 3 kadinla evlendim, 3'undende nedensiz ayrildim, $imdi bana oyle bir yetenek verki, kadinlar hicbir neden olmadigina ragmen bir anda uzulmelerini, seni nedensiz terkedip gittiklerinde nedenlerini, ve onlarin ne du$unduklerini anlayacak bir yetenegim olsun... demi$... cin hic beklemeden cevabi vermi$: - kopru, 2 $eritli mi olsun, 3 mu?...[hline]- never too old to learn! [Bu mesaj Dmx tarafından 09 December 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 adam kaç şeritli yol istemiş peki?[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Dmx gerçekten çok iyi lol :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: ExecrabLe, 09 December 2003 00:52 tarihinde demiş ki: Evren,PArçacık Fiziği,karadelikler gibi daha basit işlerle uraşmak lazIm.. Ama kadınlar anlamak için atılacak en iyi adım,belirsizlik kanununun,düşünce ve duygularını belirtmede kullandıkları algoritma içinde var olduğunu kabul etmek olabilir..Ancak bu kanunda bile bazı zamanlarda fluctuations(türkçesini hatırlayamdım) tespit edilebildiği için çoğu bilim çevrelerince kabul edilmemekte..Yani.......Yaaanii...... lol!!!!!!![hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kadinlar kendilerini anlatsin ? aramizda hic kadin yok mu pozitif bilim egitimi almis ? herhangi bir olayla ilgili dusunme sureci sirasinda tipik olarak bir kadin hangi dusunme basamaklarini yasar ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar