waxwing Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ya far westte ilk basta 3 inek satabilyorum ama sonra bidaha inek satamiyorum bunun nedenini bilen varmi ?[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 oyunu oynamadım ama talep kalmıo olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Nası ya? Sen sattıkça adamlar da alıyor işte. Benim hiç başıma gelmedi. Gerçi o oyuna da nasıl tahammül ediyorsun valla bravo sana. Hangi bölümde oldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Nası ya? Sen sattıkça adamlar da alıyor işte. Benim hiç başıma gelmedi. Gerçi o oyuna da nasıl tahammül ediyorsun valla bravo sana. Hangi bölümde oldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ya oyunda bozuk çıkdı =( bitiiridim ilk campaign ve ilk mission i yenileri çıkmadi ama aşmiş bi oyun bence[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 edonkey e geçiş yaptım bitirise çekmeyi yorum yapacağım, ama bana baya güzel gözüktü hem genelağda çeşitli siteleri okudum hemde bir ara birkez cd yi görmüştüm bjkde ah almadık sonra arazi olmuş oyun cık cık. Jowood yapıyor gerçi oyun averaj da olabilir, diğer oyunlarını aksine baya sarabilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 oyunu oynadım, baygı güzel olabilirdi kardeşim yeni bölümler yok :) 1 bölüm var multisini düşündüm ondada 5 ayrı bölüm var gerçimultisi yeter, banka soymaktan tutun red kit te ki gibi kasaba ağası bile olabiliyorsunuz pardın sığır ağası, güzel özellikler var, grafiklrde öyle beğendim ama görev paketi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 inekleri satabilmek icin onlari damgalaman lazim simdi hatirlamiyorum ama bi vagon gonderip damgalatiyosum. İlerde inek talebi azaliyo o zaman suru kurup baska sehirlere gonderiyosun. Ve bendede oyun sadece bir bolumden olusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar