Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 elimde bir kitap var.. çok önce almıştım.. "en güzel hayalet hikayeleri" diye.. bazıları felsefik hikayeler. bazıları masal gibi anlatılmış.. bazıları da hani şu şehir efsaneleri tarzında hikayeler. Nasıl her fıkra bir süre sonra birbirine benzer hale geliyorsa, bu şehir efsaneleri de öyle.. bir ikisi de insanın tüylerini ürpertiyor. Ama sadece ürpertiyor.. Şöyle gerçekten insanın kanını dnduran, gece kabus görmesini sağlıyabilecek kadar korkunç hikayeler biliyor musunuz? ya da tam tersine, okurken çok eğlenebileceğiniz, kafanızı durmadan işletmeniz gerekecek hikayeler de olabilir.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ya aslinda tam bu konuya uygun Lovecraft eserleri var, okumadiysan tavsiye ederim. ha ne kadar korkutucu gelir orasini bilemem.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 hmm.. ne kadar korkutucu?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 H.P. Lovecraft - Dagon kısa hikayeler var bu kitabın içerisinde. Bi kaç defa bitirdim ben bile! (normalde hiç okumam) Sen de bu bahsettiğin kitabın adını paylaşır mısın?[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 en guzel hayalet hikayeleri cok guzel bir kitap, ben cok sevmistim okurken. Lovecraft in tum eserleri muhtesem, ama sakin `deliligin daglarinda` ile baslama, hosuna gitmeyebilir. [hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 December 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Lovecraft Edgar Alan Poe Stephan King [biraz klişe ama eski kitapları özellikle] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar