Drachai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bu adresten bu dosyayi indirin. http://frp.sihirlisayfalar.com/frp/why/b/injfix.zip içinde yazanları yapın çalışır. inj in kodlarını kullandırtmıyor ve speed kontrol ediyor. sphere.ini den ayarlıyorsunuz. Yok ben buldum kimse bulamaz çözdüm diyenler için. www.sphereserver.com adresinde 1 aydır var. Bilgi paylaştıkça artar.Sen yaptın ben yapamadım.ilk biziz adam toplarız abuzerdir guardımız mantığıyla değil. Link te kırıklık varsa özel mesaj atın.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 turkce ye cevirme sansın varnmı herkesin yabancı dili yoktur malesef:(ole bir sansı olanlara simdiden tesekkürler[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦AnkaranınAnkaralınınAslanları¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sphere.ini ye yazacakların AllowNewProf=1 //prof.txt sphere de hata verir max stat 80 yapar DisabledSubBagSell=1 //Disable selling items from sub bags ItemPickupEnabled=1 //hızlı item alma SpeedHackEnabled=1 //speedhack taraması KillRegionStep=1 //region ların lagı azaltır PetsFollowGates=1 //seni takip eden hayvanların geyiği DisabledSubBagSell=1 // çanta içinden item satma.bunu da abuse ederler ping atar lagı azaltmak tıkanmayı önlemek için.bir çok atla gitme koşarak gitme hızı gibi client giriş versiyonu. millet 2.03 ile girsin nasıl olsa inj ile boyama yapamazlar. haybeye keylere kasma. .[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi [Bu mesaj Drachai tarafından 31 October 2003 08:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 şimdi bu cidden çalışıo mu[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 benim merak ettiğim bu programı öneren kişi acaba injectionu kullandımı??? injin istanbulda item dupe , skill edit ve plevel edit versiyonlarını satışa sunulalı yıllar oluo!! ve bunları engellemek nerdeyse imkansız.....anca uo yu yapan firmanın bi çözüm üretmesi lazım![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ne alaka bu sorunlar oside gözükmüor bnm bildiim bu sphere'e özel bi şey[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 çalışıyor sphere.exe nin olduğu yere koyarak çalıştırıyrsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ben ekleyince dll dosyasını böle bi hata veriyo bunu cıkartınca bu hata gidiyo FATAL:Unable to create socket FATAL:Server terminated by error -9! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 senin server açık kalmış end task ı aç ve orda sphereserver yazıyormu bir bak[hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 hayır server acık degil dll dosyasını cıkartınca server acılıyo :) ama dll kalırsa her seferinde o hataıyo veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 tek umudumuz da yerle bir oldu![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 hemen ağlamayın hala bir umut var . bir connector programı yazın eğer injection yada speed programi çalişiyorsa clienti kapatsın yada gmlere otomatik page atsın charı banlayın ;)[hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ayrıyetten ben bu dll dosyasını c:/sphere nin içine attım yoksa başka bi yere mi atmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 dediğin şey yapılır yapılamaz deil denedim ve kendim kırdım isimleri deiştir gayet güzel kırılıo :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 arkadaşlar şunnarı tek tek naapçaz bi söleyin o info.txt'dekilerin hepsini mi koycaz speedi ve inji engellemek için? bi de ben servera giremiom açılıo server client donuo tıklıyınca clientin herhangi bi bölümüne not responding dio[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 sphere klsöründe axis varsa çalışmaz bilinmeyen bir sebepten hata veriyor c+ bilen varsa source larını da koyayım kendi serverınızıza göre ayarlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ben c,c++,c# biliorum istersen beraber bunu geliştirip güzel şeyler yaparız özel msg atar mısın bana sourceları bi de tamamen annatır mısın öm 'de o sphere.ini 'ye koycaklarımızın ne olduunu ve naapıcaımızı[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ben sourcelarını sana sağlarım. yaparız güzel şeyler[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 valla ben yapamadım hata veriyo sphere.ini ye de yazdım gene hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Win95,Win98,WinME harici isletim sistemlerinde calistirmayi denerseniz sphere konsolunda socket -9 hatasi alassiniz..[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yaw iyide ben win98 de deniyorum consoldeaki 9 hatası hep veriyor yane bunu bir cozumumu var yoksa ben yalınlıs birseyler mi yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yanlış hatırlamıyorsam eğer -9 hatası port çakışmasından oluyordu serverinin portunu değiştirip tekrar dene[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bu arada win2k de sorunsuz çalışıyor. Problem yok fakat winsock32.dll konu başlıklı forumda belirttiğim gibi bazı sorunlar yaşatıyor. Bunu el birliği ile çözmek ümidi ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: obi, 03 November 2003 12:20 tarihinde demiş ki: yaw iyide ben win98 de deniyorum consoldeaki 9 hatası hep veriyor yane bunu bir cozumumu var yoksa ben yalınlıs birseyler mi yaptım... Win98,WinME "Harici!" isletim sistemlerinde calisir dll.[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 unutmadan sadece 55i için yazılmış bir dll dir.99z serisinde denemedim çalışırmı bilemem[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar