Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ilk çıkışı depresyondayım adlı şarkıyla olmuştu.. çok gereksiz birşeydi bence.. daha sonra aynı sıkıcılıkta bir şarkı daha söyledi.. şimdi başka bir şarkıyla daha çıktı. bu sefer kıpır kıpır bir melodi var. ilginç bir şarkı hoşuma gitti. Daha çok sanki nil karaibrahimgil gibi bir şarkı yapmış. siz ne düşünüyorsunuz bu şarkı hakkında?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ilk çıkışı depresyondayımla olmadı göxelin ama yeni şarkısını beğenmedim zaten kendisi çok bayık bi bakışı var kıl oluyorumda diyebilirim.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ya bakışı ve tipi uyuz ediyo insanı uyuşturucu bağımlısı gibi sanki[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Sevmiyorum, dinlemiyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar