Zeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ben herşeyi okudum anladım oyunuda indiriyorum başlıcam işte hayırlısıyla ama size sormam gereken bişey var siz natural mısısnız clandamısınız yoksa omi tek temi siz nerdeyseniz bende oraya geliyim diyorum :) bi soru daha ben sadece silah kullanmak istiyorum öle nanoyla falan uğraşmadan büyü denebilicek hiç bişeye dokunmadan oynayabilirmiyim bide ezik bişeymi olurum ?? skill falan olarak ne tavsiye edersiniz soldier mı olıyım ? [Bu mesaj Zeke tarafından 11 Mart 2003 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
NeoCrime Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ben basitçe açıklıyım sana olayı UO'daki gibi herkezin kullanabildiği büyüler var sonuçta ama bunlar saldırı için değil buff için. birde her classın kendine özel nanoları var işte olay burda kopuyor zaten bu oyunu hiç bir nano kullanmadan oynama ihtimalin yok. ancak seçtiğin classa göre bu nanoları savaştan önce yaparsın bir daha dokunmazsın tarzı var yada en fazla bir nanao basarsın yada nanolar savaş sırasında senin için çok önemli olur. sen istemem ben öyle şey dediğin için sana Soldier yada Enforcer tavsiye ederim. savaş sırasında Soldier'ın kullandığı benim bildiğim tek nano var Total Mirror Shield (savaş esnasında cast ediliyor) Enforcer'larında iki tane biri Challanger digeri rage ama bunlardan tam emin değilim diger classlara gelince hemen hepsi mutlaka savaş sırasında nano kullanır yada kendi savaşmaz :) MA'nın kendi healleri var Agent'ın rootları DoT'ları Doc gene heal vesaire vesaire. yani basitçe Soldier yada Enforcer görünüyor sana.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum
Zeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 çok sağol bide başlangıçta grup olarak ne tavsiye edersin natural mı kalıyım napıyım ?
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Clan ol bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 yok bi tane daha vardı da clana geçmiş çaktırmadan :p
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 "Personal Token Harvest" diye bir nano aradığı söyleniyo ;)
Popeye Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 böyle yola getirirler işte adamı :) bakalım tir lagında neler yapıcak ehe[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Zeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 sagolun clana gelirim o zaman son bi soru daha bu oyunda dark age deki gibi grup olmadan bi bok yapamazsın tarzımı yoksa tek de takılabiliyonmu? (xp bakımından ) aha aklıma geldi kabloyla (56k) nasıl oynanır? [Bu mesaj Zeke tarafından 11 Mart 2003 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 evet zeke belli bi leveldan sonra aynı daoctaki gibi grup olmadan level alman çok zorlaşıyo[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 dial-up hiç iyi değil yani sorunsuz oynuyosun eyvallah da işte bazen servis sağlayıcıya bağlı olarak kopmalar oluyo o can sıkabiliyo en ateşli yerinde bi kopuyosun team eksiliyo, sonra geri girmek için, diger adamları bulmak için 40 takla atıyosun falan kablo şansın varsa onu tercih et onda da arada aksaklık olsa da o kadar önemli değil
Zeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 yok sormak istediğim aslında daoc oynamışsınız sanırım bende kablo var bu arada :) karışıklık için üzgünüm. mesela saldırı moduna geçerken düğmeye bastıktan 1 saniye sonra algılıyodu bu oyundada ölemi diye sormaya şey ettirdim ama pek başarılı olamadım tekrar özür lol
Popeye Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 gece öyle bi sorun yaşamadım hiç ama öglen ve akşam arası türkiye hatları baya dolu oldugundan lag oluyo yoksa oyunun kendisinde öyle bi sorun yok :) ( he bazen lag oluyo felan ama oda serverla ilgili o anda ölmezsin yani eger serverdan kaynaklanan bi lagsa )[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 said: Zeke, 11 Mart 2003 23:39 tarihinde demiş ki: yok sormak istediğim aslında daoc oynamışsınız sanırım bende kablo var bu arada :) karışıklık için üzgünüm. mesela saldırı moduna geçerken düğmeye bastıktan 1 saniye sonra algılıyodu bu oyundada ölemi diye sormaya şey ettirdim ama pek başarılı olamadım tekrar özür lol ben ikisini de oynadım evet o dediğin oluyo, her zaman değil ama oluyo sonuçta oyunla alakalı bir şey değil çünkü ikisi de avrupada olan serverlar eğer EUda oynadıysan, dolayısıyla aynı şeyleri yaşayabilirsin
Zeke Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 peki bu oyunda tek servermı var yani fazla varsa siz hangisindesiniz?
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 3 server var ama çogunluk rubi-ka 1 (atlantean) de oynuyo[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Öne çıkan mesajlar