MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 avatarı değişmiş şimdi gördüm demek ki 6 aralık doum günü doğum günün kutlu olsun emaleth ilk kutlayan benim wohoow :lol: edit: soru: sizce neden böle başlık açıp doğum günü kutluyorum? (normalde huyum deildir) cewap: bizim doğum günümüz geldiğinde unutulmayalım da avatar olarak "doğum günü çocuğu" konsun diye. tabi bi dolu kişiye yapılıyo bu. ama genelde madalyalı kişiler oluyo nedense [hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 06 December 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 nice senelere. sizce kaç yaşına basmıştır. :)[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 vay be bomb tutturduysa hll olsun, doum günü emalethin kutlu olsun... (kafiyeye dikkat tunç uyak oldu sanırım :) ) buaralar da herkeşin doumgünü bizim de 4gün geçti kimse tebrik etmedi :( :( :P[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 dur legendary cim şimdi konuyu dağıtmayalım yarın senin doum günün için dağıtıcaz zaten yeterince[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 iyiki doğdun emaleth VaDAAAAA :tebrikz:[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben biliyorum 14 oldu :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 doğum günün kutlu olsun ema sakın buralardan ayrılayım falan deme ihtmiyacımız var sana daha... nice senelere.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 insallah jeckle mutlu olurlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Eyiki dogdun ema Mutlu olasın şuanda Asl diye sorduklarında Lütfen daha 14 üm Eskidende 14 düm Takmayın bunları kafanıza Hrrlatmayın terlik varken ayagımda demen gayet yeterli olur herhal :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 vay doğumgünü ha iyi ki doğdun Emaleeeth....Mutlu yıllaaar saaanaaaa[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: -MrBomb-, 05 December 2003 23:51 tarihinde demiş ki: genelde madalyalı kişiler oluyo nedense [hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 06 December 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] yoo alakası yok benim doğum günümde bir admin çıkıp al kardeşim bu senin balonun demedi..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 hakkını arıycan öle armut piş ağzıma düş yok :)[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 O ki paticiin metalci hatunu O ki hepimizin terlikli gardiyanı O ki paticiğimizin gülü Hayırlı ossn yenı yaşın emalethçik... Bak 1 sene daha geçti görüon mu püüüüüü :) İşin kötüsü ben hala SApım çünkü sevdiim kızdan hala karşılık alamadım 2 sene be püüüüüü Nese konumuz sapmassın genekutlarım doum gununu apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 İyi ki doğdun emaleth aplaaaaa. Nice mutlu senelere......[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 doğum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 iihh ki dooooooduunnn emmmaaaaaa :D :tebrikz:[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ema ablamızda yay burcuymuş:) Doğum günün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kutlu olsun kaçıncı 14 üne girdim Emacım ? :D[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Doğum günün kutlu olsun Ema[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mutlu yıllar be Apla =] :tebrikz: Wa Anasına... Senin arabanın arkasına yazdırman gerek; O şimdi 15 F ist![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ıyıkı dogdun ema... :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bunu kutlamamız lazım :p[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Nice senelere :) :tebrikz:[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: -MrBomb-, 05 December 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...tabi bi dolu kişiye yapılıyo bu. ama genelde madalyalı kişiler oluyo nedense... Sataşmaya cevap; "madalyalı kişiler" genellikle eski üyelerden oluştuğu ve çoğunu tanıdığımız için doğumgünlerini farketmemiz daha olası olduğu için olabilir mi? Olay nickin altındaki gif değil yani, bize hatırlatılması. said: -Legendary-, 06 December 2003 01:05 tarihinde demiş ki: hakkını arıycan öle armut piş ağzıma düş yok Budur yani, taciz et adminleri takalım balonu ;] *!Mutlu yıllarr emaaağ, muut...*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 dooom gunun kutlu olsun ema apla :tebrikz: 14 bitti 14,000000001 inci yaşın kutlu olsun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar