Lixad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Allam allam bu nedir tamam iyi hoş bir film diyelim ama nedir bu ya hipercube müüş ulan ben daha önceki filmi çözemedim kim yaptı niye yaptı naısl yaptı falan adamalr 2. cisini çekmiş bir allahın kulu şunun konusunu sölesin yoksa delircem. Kimy aptırıyor kardeşim bu küpleri niye yaptırıyorlar hasstamı bu insanlar hiç mi işleri güçleri yok bu insanların.[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 oha cube 2 süpeer kazaa yı açiim ehe.. ilk filmde hükumet deneyi olduğuna dair birşeyler diyordu ama kimse emin değildi..[hline]*! tıngırdatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Bende yeni izledim kopya cd den 1 e göre daha orjinal olmuş ama bi mok anlamadıktna sonra ne anlamı var. 4 boyut diye bir şey yoktur kardşeim kimse bulmadı daha onu ben bulcam onu sabretsinler biraz töbe töbe[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad [Bu mesaj Lixad tarafından 03 Aralık 2002 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 the cube rule ... ::)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 zati özelligi orda kanimca sonu acik filmler serisi gibisinden.. "herseyi bilmesende olur, tahmininle yetin" gibi bi kaide hosuma gider hep hehe merak ettim 2cisini...gelsede devekrana izlesek[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 . [Bu mesaj hilikus tarafından 03 Aralık 2002 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2002 bide "cube" diye (halk arasında limonlu bira) bi içki war ki şu an bahsettiniz şeyle alakası olmasa bile güzel bişiy aklıma geldi öneriim dedim bende[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2002 "Ne oluyor lan!" tadında bir film idi birincisi.[hline]Oky Wan Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2002 tavsiye ederim :) Daha hoş! ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 ilk filmin bi şekilde vcd sini edinip izlemiştim acaip hoşuma gitmişti .. ama bi sinema sitesinin forumunda 2.film için pek olumlu eleştiriler yok ölümler felam orijinal deel we bi yaşlı kadın warmış çok sinir bi karaktermiş ehuh neyse umarım bunu da bulurum we izlerim sinemaya gelmemesi kötü :///[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 requiem for a dream gibi bi başyapıt niye gelmiyosa bu da o yüzden .. sonuç: HİÇ ! işte böle filmlerin düştükleri acı yerler: milletimizin hollywood u war; hiç gidip uyuşturucu batağının bikaç genci hangi noktalara getirdiğini anlatan bi film izlenir mi izlenilmez tabi biliyo yapımcılar da cube filminin belirli bi kesme hitap edeceğini .. o yüzden sinemadan umudu kesmişler direk vcd piyasasına sürmüşler yazık çok yazık[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 req. for a dream bazi festivallerde gosterilio ama ynailmiosam fakat dedigin gibi..sinemalara gelmiyen filmler serisine eklenir tahminen...belki tek tük taksim gösterimlerine cikar gerci cube baya gosterimde idi ama...[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 walla ben ilk filmi sevmiştim baya bi. gerçi cube ün neyin nesi oldugu söylenmedigi için içimde bi patlamıstı ama olsun, deişik bi filmdi en azından. ikinciyi de en kısa zamanda izlemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 yaf req for a dream fazla dramatikti. yani 4 kişi için de olabilecek en kötü senaryo yazılmıstı. ben ohaa demiştim wallahi. ne bilim yani, sanki küçük cocukları uyusturucudan korkutmak için yapılmıs film. o kaka elleme der gibisinden :) bi de fenalık geliyo adama izlerken, ama filmin müziklerine laf yok :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ilk film kadar iyi değilmiş Spoiler :(izlemeyen okumasın bence) Bundaki cube değişik.Hypercube.Normal küp uzunluk genişlik ve derinlik olmak üzere 3 boyutludur.Bu 4. bir boyuta sahip...zaman.Bu sayede içinde paralel zamanlar oluyor.Filmin sonunda hükümet deneyi olduğu ortaya çıkıyor.Çıkış yok.Cube un kendini imha etmesini beklemek zorundasınız.Bütün paralel zamanlar birleşip tek zaman oluyor.İlk filmde polis kafayı çizip piskopat oluyordu bunda ise özel dedektif oluyor.Yine ilk filmde duvar mı ne design etmiş olan adam gibi bunda da kapıları design eden eleman var.Filmin ana karakteri diyebileceğimiz masum gözüken Kate isimli bayan hükumet ajanı çıkıyor.Çok ufak bir obje var ne işe yaradığını bilmiyorum sonunda onu teslim ediyor.Orayı anlamadım.Fikir güzel ama uygulayamamışlar.İlk film buna on basar.[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Sizi Vizyon bölümüne alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 film karışık anlamayanlar olabilir bakınız: ring topici[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar