GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bence super spor oyunlarini sadece basket ve fifa olarak dusunmeyin herkez alsin, bir denesin acayip heyacanli ilk basta easy de oynamanizi, tavsiye ederim ve baslarda karsi karsiya pozisyonlarda atamadiginizda ohaaa ya nasil girmez falan diyeceksiniz, gercekten guzel bir yapit. Bu arada gol atmak icin ufak bir puf noktasinda buluniyim dedim kale arkasina gidin ve disari top cikarip sut cekin genelde gol oluyor.. Bazi terimlerin anlaminida yaziyim size sonra abi bu ne yaa falan olmayin.. Offside=Bildigimiz offside degil bu biraz karisik ama soyle diyim saha toplam 3 e bolunmustur mavi cizgiler bu mavi cizgilerden birini gectikten sonra geri donemiyoruz geri dondugumuzde offside oluyor ..(biraz karisik oldu galiba ) IcingBuzlanma deniyor ama oyle yolllarin veya topun buzlanmasi degil :) simcik topu aldik kendi yari sahamizdan sakadanak vurduk karsi alanin kale arkasindaki cama deyip eger karsi takim topu alirsa icing olur ve sizin kale onunuzden top baslar.Onleme yolu vurduktan sonra kale arkasina carpip eger topu siz almayi basarirsaniz devam eder.. Face OffKalecide kaldiginda top hemen oyuna sokmaya calisin topu eger kaleci uzerine yatarsa topun ya da onun ismi neyse artik face off olur ve kale onunuzden hava atisi yapilir . PenaltySimdi bunu dedim diye hemen sevinmeyin oyle karsi karsiya sut falan cekilmiyo bi kere uzdum galiba sizi :( gene ayni sekilde boyle adamin bel asagisina dalarsaniz elinizdeki sopa ile o zmn penalty der . Gene hava atisi yapilir bulunulan line dan :D Hmm baska neler var sonra pyunda oyuncularin bagirdigini duyacaksiniz nasilmi Line1 ve ya Line4[/] diye zaten 4 tane line var bunlar oyuncu giris cikislaridir zor durumda kalindiginda mesela line 1 dedigi zaman defans a adam girer hemen ve bombos alandayken birden ne oldugunu anlamazsiniz :D Bastan soyluyorum bence easy de oynayin tabi daha once hayrani yoksa bu oyunun onalra medium u oneririm goooollllll diye bagirdiginiz anlar olacak ama ne yazikki girmeyecek gercekten cok zor .. Verdigim taktikleri gozden gecirin :P Hemen de orda duck bilindik bir amblem var Anaheim takimi bence secmeyin derim [b]Colarado rulazz Hepinize iyi oyunlar almanizi tavsiye ederim ...[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 uo gece gece up[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 muhhhhhteşem bir oyuun!! ben gerçekte de buz hokeyi oynadığım için serinin tüm oyunları var ve hastayım bu seferki çok daha gerçekçi olmuş....oynayan çok olsa bi turnuva yapardık.[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bu arada detroit red wings e laf söyletmem nhlin kralıdır hem gerçekte hem oyunda[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 aldım gerçekten güzel bir oyun... offside:Hücum alanındaki mavi çizgiyi ofans yapan oyuncudan önce puck in girmesi gerekiyor yani içeri ters ters kayarak gidemezsiniz mutlaka puck (puck=top) in önce girmesi gerekiyor yoksa offside oluyor... Gol atmak için genelde pas-şut yapin mesela pass i iyi oyuncular(kenarinda hedef tahtasi çıkan oyuncular) onları kenardan kaydırın ve iceriye pas atın ortadaki oyuncunuz topa vursun... Bunun için line ile biraz oynamanız gerekebilir Oynayan varsa bi multi cevirelim çok zevkli olur yapay zeka biraz kolay geliyor :)
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 homoid benimde demek istedigim oyle bir seydi sag ol :D[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 kapismak isteyenler icq 111637823 den bana ulaşsssin ! ! ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 valla Dynasty mode süper olmuş..oyun baya güzek..zevkli..ancak maçlar gereksiz uzun..bu bayıyor..ve ligde mecburen 82 maç yapıosnuz..buda bayık..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 nhl zaten ea in en baba oyunlarındandır[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 season olarak oynarsan bir mac max 15 dk uzunmu sence ?[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 NHL e hasta oluorum butun oyunculari ezbere bilirim.Gerci paten bile kayamam ama ossun hehe oynamayi gercekten cok isterdim keske TR'de ESPN olsa butun hepsini izlerdik canlı canlı eskiden ne iyi supersport wardi simdi oda yok cok istiorum nhl roxx
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Yannız nhl 2002 fln cok kolaydi en son onu oynamistim sanirim diffcult ta bile feci fark atiyodum jagr rules:)
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 eskiden digiturkde foxsports veriodu nhl maçlarını biz de ordan izleip tatmin oluoduk...sora izlemek yerine yaşadık :) Buz hokeyinle tanışmam nhl serisi ile oldu zaten.[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!!
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ea sports harici buz hokeyi yapan yok galiba :?[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 penalty olayinda bir sey kesfettim penaty vermesinin nedeni adamin kafasini falan ucurmaniz onemli degil eger elinizdeki sopa veya ona ne deniyorsa onla yapilan en ufak temasta penalti veriliyor bu arada bu yapmamaniz elinizde :/[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: GuNBoX, 14 October 2003 00:10 tarihinde demiş ki: penalty olayinda bir sey kesfettim penaty vermesinin nedeni adamin kafasini falan ucurmaniz onemli degil eger elinizdeki sopa veya ona ne deniyorsa onla yapilan en ufak temasta penalti veriliyor bu arada bu yapmamaniz elinizde :/[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site öle deil sopayla adamın sopasına vurursan sonuçta penalty sayılmaz (oyunda böle bişi var mı bilmiorm da gerçek kurallara göre konuşuorm neyse) eğer adam sopasını kanca gibi kullanarak karşı takım oyuncusunu durdurursa veya çekerse veya sopayla adama vurursa veya da eğer sopayla çelme takarsa penalty olur. Eskiden kalma bi iste var türkiye buz sporları federasyonunun buyurunuz: www.tisf.org/tr[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!!
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 kendimi yaratıp (öyle abartı deil) season oynamak cok zevkliydi Nashville Predators RLZ[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 her yerde çıkıntı olduğum gibi belpa'da buz pateni kayarken de çıkıntıydım.. 5 yaşımda herkes paten kaymayı öğrenmeye çalışırken ben sahayı turlar dururdum.. ama sonra birşeyler yüzünden annemler almışlar buz pateninden.. yoksa ordaki adam hep benim buz hokeyine girmemi istemiş.. tabii şimdi normal pateni boşver kaykay yap desen bile yapamam..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: Faerdun, 14 October 2003 19:50 tarihinde demiş ki: kendimi yaratıp (öyle abartı deil) season oynamak cok zevkliydi Nashville Predators RLZ[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Nashville en dandik takımlardan biri hem oyunda hem gerçekte LOL! gerçekten ya ilgilenenler varsa nhlle ilgili bi topic açıp haberleri falam yazmak lazım[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!!
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 lol zaten zevki en dandik takımla oynayıp onu sampiyon yapmaya calismak ayrıca Nashville ilk defa geçen sene playoff a çıktı :) ve Dallas ı da yenmislerdi galiba euhe sene içinde[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ben sakatlanmadan 2 sene buzhokeyi yaptım :) Sonra ayak parmaklarımdan 4u(başparmak haric)ayni anda kırılınca ve ayakta çıkabilicek sorunların %70 i bu kırılmanın hemen akabinde yaşanında ara vermek zorunda kaldım :) Ceza olayina gelince rakibe sopa ile çelme takmak ve sopayı kanca gibi kullanmak dışında sopa ile birçok şeyi yapabilirsiniz tabi kaldırıp vurmayı fln kastetmiyorum. Ayrıca sopasız mudahalelerde yani omuz atmada fln(terimin adını unuttum şimdi :)) ) saldırı amaçlı vurmalar ceza sebebidir ayrıca dirsek fln atmanızda yasak bunun dışında kafa atmak serbest galiba çunku cok atan gördüm :) Bu arada kale yaninda faceoff atışı yapılırken çelme takmada iyi bir taktiktir hakemler genelde görmez oyunda yapmaya çalıstım ama yapılmıyor. Sormak istedikleriniz varsa buraya yada özelden ulaşırsınız
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Faerdun, 14 October 2003 22:43 tarihinde demiş ki: lol zaten zevki en dandik takımla oynayıp onu sampiyon yapmaya calismak ayrıca Nashville ilk defa geçen sene playoff a çıktı :) ve Dallas ı da yenmislerdi galiba euhe sene içinde[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry aman canım bırakalım da arada bir yensinler :D[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!!
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 soundtrack de deftones - minerva var oha demek istiyorum :) biri bana tuşları açıklayabilir mi basamadım hehe bilinçsizce oynuyorum oyunda tutorial yok sanırım bulamadım, oynarken spikerin söylediklerinden birşeyler kapmaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez[hline]
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Dralnu dan öğrendim tuşları belki işinize yarar koyayım ben : "tuşlar a,z,x,c,space space şut c pas, adam deiştirme x koşu yoluna pas z basit çalım hareketi, adamı itme a top kapma, hooking, adamı duvara yapıştırma" miş...[hline]
Öne çıkan mesajlar