Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total Club Manager 03/04

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

Çıkmış, aldım bakalım nasıl.. Birazdan yükleyip oynayacağım. Cm'yi yavaşlığı yüzünden oynayamaz hale geldim :( .. Bakalım beni TCM paklayacak mı.. Geçen seneki oyun pek güzel olmasa da ilerisi için umut vaadediyordu. Yapabilmişlerse dediklerini çok güzel olması lazım oyunun.. Akşama falan birşeyler yazarım oyunla ilgili...[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 hafta önce orjinalini aldım...oyun muhtreşem..cm bunun yanında hiç kalır..ayrıca maçları fifa2004 ile oynayabilme özelliği süper..takımlar çok iyi ayarlanmış..yeterli derecede lşig var..klup ile ilgili işlemler çok daha güzel olmuş..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadım, pek beğenmedim gibi... Yani oyun ,maç dışı olarak falan süper ama menejerliği menejerlik yapan taktiksel ayrıntılar yok yani sırf pas tipi, nereden atak yapılacağı falan belirlenerek olmaz ki bu işler.. oyuncu özellikleri de çok az deil mi header, tackle falan gibi 6-7 tane var bir de bonus abilityler var..[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem ben cmdede conference takımını birinci lige çıkarıyorum :=)
Vede şu ana kadar çıkmış tüm cmlerde bunu başardım yaklaşık en azından 8-9 sezon sürüyor ama mesela çıkardığın zaman gıcık kapıyosun lam neden stadı büyütmüyosun board abi neden taraftarım var kullanmıyosun ?

Ama Total Clubda bu olaylar süper asıl similasyonda olması gereken en ufak ayrıntılar var eh maçlarda değil taktiklerde değil tabiki yada futbolcularda değil :=)

Zaten o konuda Cm ile yarışması imkansız ama Cmnin gerçekcilikde Total clubla yarışması imkansız...

Alıp 2-3 sezon oynarsan totaL clubı Cm fanı gözlüklerinizi çıkartıp merchandising youth team ve benzerinide yani herseyi kendi kontrolünüzde tutarsanız o zaman anlarsınız...

Bende Cm illa cm olay diyodum geçmişte sonra gözümü açtım cmnin aslında yıllardır hiç bişi değiştirmeden aynı oyunu sunduğunu gördüm , doğru düzgün bişi değiştirmiyorlar...

Mesela Total clubdan en sevdiğim özellikler Gazatelerle iletişim ,
Taraftar mesajlarını okuyabileceğiniz board,
Stadı en ince ayrıntısına kadar inşa edebileceğiniz stad bölümü

Yani dewam ederim kaçınız aldı oynadı bilmiyorum oyunu ama ben çıktığı günden itibaren oynuyorum ikisinide vede birbirlerine + yerleri var Managerlik seven herkesin ikisinide mutlaka alması oynaması lazım.

Yok ben managerlik değil Koçluk yapıcam sadece diyorsanız , olayım sadace maça çıkmaktır diyosanız tabiki CM :=)

Yok ben ayrıca managerim , yaşıyıcam diyosanız borsa senetleri bile alıp satabildiğiniz ev aldığınız evlendiğiniz çocuklarınızın olduğu kontrat yapıp para kazandığınızda harcıycak yeriniz olduğu Total club oynarsınız :=)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 December 2003 02:46 tarihinde demiş ki:
eskisi gibiyse takımı partiye götürme falan güzeldi..[hline]yalnızlık ömür boyu..

Fizban o olaylar iyice gelişmiş
artık kendine ait bir yaşamında var kız arkadaş bulup ev yazlık araba yat kat alıyosun , İngiliz borsasında borsa oynayabiliyorsun.

Her maçtan sonra çıkan gazateleri okuyabiliyorsun , hemen hemen her olay röportaj veriyosun verebiliyosun.
Tarftarların klup veya senin hakkındaki düşüncelerini direk okuyabiliyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm yorumlar için teşekkürler, sonuçda denenmesi gerektiğine karar verdim. Birkaç yılk önce premier manager gibi bi adı olan bir oyun oynamıştım. Orada gereksiz ÇOK FAZLA detay vardı. Falanca maçtan önce aldığım hamburgerler satılmadı bozuldu stresinden takıma odaklanamıyordum. Sanırım bu arada bi keyif sunmuş bize
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...