MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 izmirde dün gece şebnem ferah konseri vardı tabi kaçmaz topladık insanları gittik oraya.iyi güzel ama çıkışta sol kulağım az duyuyo ve çınlıyodu. dedim kısa süreli sağırlık oldu heralde. uyudum uyandım gülere boyandım ama kulağımda hala bi çınlama ve birazda sağırlık vardı. Başına gelmişolan var mı?doktora gitmelimiyim?[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Haftanın Lafı:Grip olcan da garip olmucan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yüksek ses'e alışık değilsen gayet doğaldır cuma günü stüdyoya gittim hala çınlio kulaklarım.pentagram konserinden sonra 1 hafta çınlamıştı .yüksekses ten dolayı bende kalıcı çınlama oluştu ama çok çok dipten gelen ve sadece geceleri duyulabilen bi çınlama.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 şebnem ferah konseri olarakta bilinen , kulagim duymuyo. hmm ilginç bi şey. bari aka yerine "b.c" felan yaz. bc.=because=çunku.[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 pfff umrumda değil as known as ya da because kullama yardım edin[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Haftanın Lafı:Grip olcan da garip olmucan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 doktora git[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 alışık değilsen öyle yüksek sese doğaldır öyle olması, geçer bence. ama tabi sağlama almak için doktora gitmekte fayda var[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ya abi buraya neden soruyosun sormana gerek duymadan direkt bi acile ugra baktir şakasi felan olmaz allah korusun bi daha duymazsin felan.cabuk git bence.[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 senelrden tee çok sene önce bir konsere gitmiştim o günden beri ağır duyarım ama doktora gitmedim... doktor kesinlikle "sağ/sol kulağınızda % çok sağırlık var" diyecek moralim bozulmasın[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ne olur ne olaz gıt doktara ama gecıcı bır seydır[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 peki tedavisi var mı sağırlığın??? (gerçi tam sağırım diyemem) ne biliyim kulak zarı patlıyo sonuçta. yerine başka bişi takılıyo falanmı?[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Haftanın Lafı:Grip olcan da garip olmucan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Eee kulağın duymaz tabi.. Şebnem Ferah dinlemişsin.. sana 10 saat Bayhan dinlemeni öneriyorum. (çivi çiviyi çözer) Ondan sonra Yavaş yavaş blind guardian dinleyerek tekrar düzgün bir müzik zevkine kavuşacaksın.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bayhan deyince aklıma geldi. konserde şebnem bir bayhan taklidi yaptı görmeniz gerekliydi ya:P[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Haftanın Lafı:Grip olcan da garip olmucan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 dalga mı geçti ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: theKingpin, 07 December 2003 22:27 tarihinde demiş ki: dalga mı geçti ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. benim düşünemediğim başka bi ihtimalde mi var?[hline]Dikkat! Türk Mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 gerek yok doktora falan. geçer bir süre sonra. cidden çivi çiviyi söker bu durumlarda. bilgisayara kulaklık takıp çok değil ama yüksek seste müzik dinle.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: theKingpin, 07 December 2003 22:27 tarihinde demiş ki: dalga mı geçti ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. taklidini yaptı sonrada popstar olur rockstar olmaz dedi. e haklı kız.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 güzel yaptı mı bari ? eheh iyide zaten bayhan rock star mı olmak istiyor :-p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hayır genel anlamda. popstar herkes olur ama rockstar olamaz kimse dedi bi anlamda. işte ööle bişiler.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 İyi iyi, Şebnem Ferah kilo almış biraz ama sigara klibinden sonra çok tombul gördüm.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 konserde onu izledikten sonra hayranı oldum açıkçası.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 şebo da sol kulağın duymadıysa sakın bi trash metal konserine falan gideyim deme[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 izmirde trash metal konseri? sanmıyorum...[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 tarkan konserinde bile kolonun çok yakınında durursan kulağın duymamaya başlar çok doğal. aaah aaah gidemedim konsere tee izmirlere bile gelirdim. nasıldı bari performansı şebonun[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 merak etme, geçici duyma kaybı söz konusu. 3-4 gün içinde eskisi gibi duymaya başlarsın... Stüdyo çalışmaları olduğu zaman kulağımın dibindeki anfi de bana aynı şeyleri yaşatıyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 haklıymışsınız daha iyiyim şu an. buarada şebo süperdi yani ben hiç bir konseri bu kadar gazlı izlediğimi hatırlamıyorum (biranın etkisi de oldu tabi)[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar