Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardim Edin Lutfen Lutfen :((

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Oyun geldi diye sevinmistim sonunda baslicam diye dusunurken ruyadan tekrar uyandim ve baska bi kabusun icine dustum ..... Oyunu aciyorum karakterimle giriyorum buraya kadar hersey normal... ama oyunu 10-15 dakika oynadiktan sonra monitor kapaniyor ..... sadewce monitor kapaniyor
hani monitor standby a gecer yesil isik sari olur ya ha o oluyor yardim edin lutfen lutfen ....?? Bu soruna [email protected] cular bile care bulamadilar ...

1- Sistem P4 2.66 Geforce 4 128 Mb 256mb ram ( eger sorun ram diyorsaniz 1gig geliyor beklerim )

2-Direct X 9.0 yukle dediler yukledim ...

Yardim Lutfen ... :((
Mesaj tarihi:
ekran kartı sürücülerini güncelle
windows update i yap...[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Mesaj tarihi:
hmmmm
hiçbi fikrim yok
bi virüs tarat istersen =P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Mesaj tarihi:
said:
Wastedfreak, 05 December 2003 18:58 tarihinde demiş ki:
Evet Win Xp Kullaniyorum herseyin son patchini cektim ...

41.09_win2kxp diye bi program var nvidia programı icin bendede geforce 4 war 64 ben onu kullanıyorum hiç bi sorun yaşatmadı bi bak istersen www.download.com dan bulabilirsin sanırım yada nvidia sitesinden[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
Eheheh benimde aklima geldi ole ucuk birsey olabilecegi

1-monitorden degil denedim
2-ekran kartinin en son driverini yukledim
3-rami 512 yaptim
4-direct x 9.0 yukledim

bunlar simdiye kadar onerilenler ama hala olmadi .... baska onerileriniz varsa lutfen yardimci olun
Mesaj tarihi:
bi arkadasindan monitör ödünc al (veya herhangi biyerden) ...onla oynamayi dene ayni sorunla karsilasirsan en azindan sorunun monitorden kaynaklanmadigiini anlarsin...ayni sey olmassa o zaman yeni bi monitör alirsin kendine[hline]UYKUM VAR!
  • Yeni Oluştur...