Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ya Oyun geldi diye sevinmistim sonunda baslicam diye dusunurken ruyadan tekrar uyandim ve baska bi kabusun icine dustum ..... Oyunu aciyorum karakterimle giriyorum buraya kadar hersey normal... ama oyunu 10-15 dakika oynadiktan sonra monitor kapaniyor ..... sadewce monitor kapaniyor hani monitor standby a gecer yesil isik sari olur ya ha o oluyor yardim edin lutfen lutfen ....?? Bu soruna [email protected] cular bile care bulamadilar ... 1- Sistem P4 2.66 Geforce 4 128 Mb 256mb ram ( eger sorun ram diyorsaniz 1gig geliyor beklerim ) 2-Direct X 9.0 yukle dediler yukledim ... Yardim Lutfen ... :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ekran kartı sürücülerini güncelle windows update i yap...[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 YAPTIM .. OLMADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 hmmmm hiçbi fikrim yok bi virüs tarat istersen =P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 win xp mi kuıllanıyorsun ney?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 monitoründe bir sorun olabilir.başka bir monitörde de denedin mi oyunu?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Evet Win Xp Kullaniyorum herseyin son patchini cektim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 su anda en son kuskulanicagim sey monitor 1 ay bile olmadi ama dedigin gibi deniyebilirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: Wastedfreak, 05 December 2003 18:58 tarihinde demiş ki: Evet Win Xp Kullaniyorum herseyin son patchini cektim ... 41.09_win2kxp diye bi program var nvidia programı icin bendede geforce 4 war 64 ben onu kullanıyorum hiç bi sorun yaşatmadı bi bak istersen www.download.com dan bulabilirsin sanırım yada nvidia sitesinden[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ben GeForce 4 Ti4200 kullaniyorum nvidia nin sitesinden bi driver cektim xp icin 52.16_win2kxp senin deditgin bir eskisi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 screensaver acikmi? monitoru kapa secenegini kapa belki daocdayken bi aktivite algilamayip kapiyodur windows.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Eheheh benimde aklima geldi ole ucuk birsey olabilecegi 1-monitorden degil denedim 2-ekran kartinin en son driverini yukledim 3-rami 512 yaptim 4-direct x 9.0 yukledim bunlar simdiye kadar onerilenler ama hala olmadi .... baska onerileriniz varsa lutfen yardimci olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Benzer Topic Benzer bir baska bug icin patch (resmi MS patchi) Bunlari dene bir, yukaridaki topic senin sorununa daha cok benziyor ama, once onu dene.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bi arkadasindan monitör ödünc al (veya herhangi biyerden) ...onla oynamayi dene ayni sorunla karsilasirsan en azindan sorunun monitorden kaynaklanmadigiini anlarsin...ayni sey olmassa o zaman yeni bi monitör alirsin kendine[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 baggio 2 topicide denedim 1.cisi benim sorunu anlatiyor ama autorestart zaten unchecked 2incisi ise ise yaramadi . daha cok cozum lutfen sizi de yoruyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ayrica sorunun shrouded isles expansionindan kaynaklandigini saniyorum cunku shrouded isles i silince camelot ile girip oyniyabiliyorum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 denetim masasında güç seçeneklerine bak sürelerini kontrol et, belki ondan oluyor olabilir[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar