Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Gidenimiz var mı ya da daha önceler gitmişliği olan var mı? Ben de gitmeyi düşünüyorum da bir sorayım dedim :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Ben gidecem![hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 tarihi uygun değil ya..önemli iki sınav var..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ne sınavı olm?! timun var perşembe-cuma bu da cuma-cumartesi zaten lol[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ya olm timun olunca sadece cuma tatil..ayrıca bir daha ki hafta mat,kimya var bildiğin gibi..kimyadan notum kırık..toparlamam lazım[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 (eeheh.. konunun içine ettik sanırım..) şeeyy.. bu festivale daha önceden giden yok mu hiç? [perşembe de tatiliz galiba. ayrıca mat kimya ve almanca/fransızca var(icq'dan devam et istiosan :D)][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 duymuştum ama nerde ve saat kaçta bilet fiyatları nedir her hangi bi bilgim yok.düşünüyorum gitmeyi.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 LoL bugun dersanede kızın biri Giden varmı Blues konserine dedi tabi sınıftaki krolar "Hö Oda Ne" Şeklinde tepki verince kız affalladı falan :) Gitmeyi isterdim bende.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 biletleri nereden alacaz? altın kapak toplamayacaz herhalde[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 karıştırdım neti biraz bulamadım ya[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yalana bak yalana! :D neti karıştırmış ve biletix'e bakmamış. büyük yalan... kral mıyım neyim ben 10 sn'de buluyorum hemen[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 valla billa baktım bileixe görmedim nasıl oldu ya..üste yazılı olanları okudum yoktu orda bende daha bakmadan çıktım googleda arattım..efesin sitesine fln girdim bulamadım[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bahane bulma![hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Head Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ben gittim geçen sene oturamıyorsunuz abi harika bir atmosfer tepinip duruyosunuz böyle. mükemmel tek kelimeyle ama bira patates pahalı oluo :p[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 [Bu mesaj Fragrant tarafından 08 December 2003 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 abi Ankara'dan giden var mı?? ben gitmeyi düşünüyorum valla hatta büyük ihtimalle orda olucam...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Her Blues festivalinde birileri masaların üstüne çıkıp oynamasa gidecemde görünce başıma bi ağrı giriyor hep.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Biraz bilgi verin beyler bayanlar Fazlasıyla gitmek istiyorum
Öne çıkan mesajlar