Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Blues Festivali 12-13 Aralık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tarihi uygun değil ya..önemli iki sınav var..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Mesaj tarihi:
ne sınavı olm?!
timun var perşembe-cuma
bu da cuma-cumartesi zaten
lol[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
ya olm timun olunca sadece cuma tatil..ayrıca bir daha ki hafta mat,kimya var bildiğin gibi..kimyadan notum kırık..toparlamam lazım[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Mesaj tarihi:
(eeheh.. konunun içine ettik sanırım..)
şeeyy.. bu festivale daha önceden giden yok mu hiç?
[perşembe de tatiliz galiba. ayrıca mat kimya ve almanca/fransızca var(icq'dan devam et istiosan :D)][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
LoL bugun dersanede kızın biri Giden varmı Blues konserine dedi tabi sınıftaki krolar "Hö Oda Ne" Şeklinde tepki verince kız affalladı falan :)

Gitmeyi isterdim bende.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
biletleri nereden alacaz?

altın kapak toplamayacaz herhalde[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Mesaj tarihi:
valla billa baktım bileixe görmedim nasıl oldu ya..üste yazılı olanları okudum yoktu orda bende daha bakmadan çıktım googleda arattım..efesin sitesine fln girdim bulamadım[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Mesaj tarihi:
ben gittim geçen sene
oturamıyorsunuz abi
harika bir atmosfer
tepinip duruyosunuz böyle.

mükemmel tek kelimeyle
ama bira patates pahalı oluo :p[hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
abi Ankara'dan giden var mı?? ben gitmeyi düşünüyorum valla hatta büyük ihtimalle orda olucam...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
  • Yeni Oluştur...