betreuer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 far seer and KOtG rullaz mountain king in de tipi super hele avatar la, ama kullanmasi zor daha dogrusu olmeden elde tutmasi en ezik hero archmage bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2002 Paladin,Death Knight,Blade Master,Keeper Of The Groove ve de Daemon Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2002 oha kimse blade master dememiş teketek mücadelede keeper of groove dışında herkesi yener dreadlord istediği kadar inferno yapsın mirror image bide critical hit kalmıyo hiç bişi ama 6.lvlda yaptığı blade storm irenç:( Human=Paladin Orc=BladeMaster Nightelf=Keeperofgroove(demonhunterçokdandik bişi ben hiç sevmedim sadece karizması var)Undead=DeathPaladin(6.Lvlda coşar), bide en sevdiğim ünite sorceres hem güzel hem polymorphcu:)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 M.king vs Blade Master duelini her ikisi de level 8 ken yaptık, avatar açıldıktan sonra M.King le hiçbiri dans edemez. Senin blade master toplam 200 hp damage verebildi (hp 1600 civarındaydı) hiç kritik vuramadı (ar yüksekse ıskalıyor). Ama kalabalık savaşlarda blade master iyi. Duelde M.King in avatar+çekiç kombinasyonu olayı bitiriyor. Diğer herolarla da denedik (sadece orcların değil) hiç kaybetmedim, deneyin memnun kalacaksınız. said: zlorwf, 16 Ağustos 2002 13:12 tarihinde demiş ki: oha kimse blade master dememiş teketek mücadelede keeper of groove dışında herkesi yener dreadlord istediği kadar inferno yapsın mirror image bide critical hit kalmıyo hiç bişi ama 6.lvlda yaptığı blade storm irenç:( Human=Paladin Orc=BladeMaster Nightelf=Keeperofgroove(demonhunterçokdandik bişi ben hiç sevmedim sadece karizması var)Undead=DeathPaladin(6.Lvlda coşar), bide en sevdiğim ünite sorceres hem güzel hem polymorphcu:)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 tauren warchief ve blade master TW speed ve atak bonusları + araya gırıp sersemletme olayı BM herseyı hepsınden ote orc quest son demosu (legendary sacrefice)... Night elf lerdeki kaplan ustu hatunda bonusları ve starfall uyla hos tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Farseer tabii ki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 mountain king, siz beni actionda goreceniz diyen cüce işte =o= ayrıca tipide çok super hele avatar modunda boyu büyüyo falan kendini bişi sanıyo kopuom.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 M.King i tek geçerim. Duelde üstüne yok. Kendi bişey aslında, öyle sanması normal. said: karakedi, 23 Ağustos 2002 19:23 tarihinde demiş ki: mountain king, siz beni actionda goreceniz diyen cüce işte =o= ayrıca tipide çok super hele avatar modunda boyu büyüyo falan kendini bişi sanıyo kopuom.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 hemen anti zlorwf moduna geçmişsiniz. yüksek arda critical yapılmadığı nerden salladınız? bu arada blademaster benim favori adamımdır.Ama bladestormunun gücü diğerleri karşılaşın ca biraz az kalmıyormu?Mesela orası nasıl yok edilir. ORC Farseer:earthquake, Tauren:Ziguatlarla adını hatırlayamıyorum balta fırlatma ve yeri sarsma sayesinde kolayca alabilir(tabiki ölünce canlanması sayesinde) Blademaster: dediğin gibi ama çok hasar alırsın yada ölürsün. NIGHTELF Demon hunter:Yanarak vede ıskalanması sayesinde Priesteress(doğrumu yazdım bilmiyorum) of the moon:Tahmin edebileceğiniz gibi starfall ve alevli okları sayesinde. Keeper of the groove:Buda en az şansı olan ünitelerden biri ağaç çıkartıp yağmur yağdırtarak. UNDEAD Lich:6.lvl büyüsü ile bide armor büyüsü iyi gider. Dreadlord:Sinekler binalara işlermi bilemiyorum İnferno çekerek.(buda biraz kasar) Antipaladin(nostalji yapayım dedim:)) :Yanında ordusu olmadan o bir hiç. HUMAN Archmage:Blizzard+summon water elem+bilmemne aurası sayesinde hiç sıkıntı çekmeden. Paladin:Hayvansı bir hasar almama büyüsü var+aura MountainKing:Onun balta fırlatması çok kişiyi vuruyorsa taurenle aynı taktik vuramıyorsa bi tek o özellik eksik son anda yapılacak bir avatar olayı aleyhine çevire bilir heal yerine avatar kullanın Bunu karşılık vermek için yazmadım.İçimden geldi:P[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 demon hunter ownz abiler adam olum makinasi:-)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfish Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 ya demon hunter benim de en sevdiimde ne diim dread lord sleep çekince öyle demiyosun...düşünsenize ya..duel yapıyosun adam uyutuyo hükmen kazanıyo[hline] "The one" Was Here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfish Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 said: karakedi, 23 Ağustos 2002 19:23 tarihinde demiş ki: mountain king, siz beni actionda goreceniz diyen cüce işte =o= ayrıca tipide çok super hele avatar modunda boyu büyüyo falan kendini bişi sanıyo kopuom.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... zth-nor o![hline] "The one" Was Here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 isim olmayan bir ismi telafuz etmeye calısınca boyle oluyo iste..neysem kesinlikle demon hunter[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 archmage de super özellikle mass teleport güzel kullanıldıgında oyunun en tehlikeli buyusu oluyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 sleep heroya işlemez diye biliyorum istersen onu kontrol et[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
betreuer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2002 bonepart istedigin kadar peon kes archmage ile, ben adamin tipinin (resminin ve ozellikle sesinin) ezikliginden bahsediyorum oyundaki kuvvetinden ve islevinden diil. ayrica sleep isliyo hero'lara ama suresi normal unitelere gore daha kisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 hvh de en iyisi keeper of groove samaşık büyüsü çek bir kayfe iç.Bir daha çek adam ölsün:) evet 60x15 900.Dağıtır kısaca.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Yoo sallamadım, yüksek ar. da kritik yapamadı, aynen yazdığım gibi 200 hp toplam damage verebildi, hadi 1000 vurdu diyelim ne farkeder, M.King in hp 1600 civarındaydı. M.King duelde rakipsiz, B.Master kalabalıkta iyi dedim. Yanlış yorumlamışsın. Ayrıca seni tanımam etmem neden anti ... moduna geçeyim? Denediğim gördüğüm olayı yazdım. Hayvansı hasar almama büyüsü var dediğin Paladin vs Tauren Chiftain duelini T.C. kazanıyor, M.King vs T.C. duelini M.King alıyor ki T.C. nin reslenip geri dönmesi buna dahil. Nasıl alıyor? Her ikisi de level 10 olduğunda yani max levelda karşılaştırdık, avatar ı baştan çektim, ikisininde stun özellikleri var ancak M.King in ki 300 damage vuruyor ve 9 sn stun ediyor. Avatar modda (+500 hp, +5 ar, özelliklere immunity) özel damage verilemiyor ve en önemlisi vuruşlarının %35 şansla 2 sn stun etme olasılığı var yani 3 vuruşta bir, haliyle alıyor dueli. Diğer mage heroları hiç yazmıyorum hp leri çok düşük olduğu için dayanmaları mümkün değil (avatar modda hero ların özelliklerine immune olduğunu yazdım zaten ne uyutabiliyorsun, ne stun edebiliyorsun, ne mana çalabiliyorsun, kitlesel büyü atsan kaçar). Kalabalık savaşlarda mage hero lar kadar etkili değil, ancak tam bir hero katili, yanına 9 rifleman 2 sorcerer (değişik versiyonlar mümkün)verip takım yaptığında rakip heronun hiç şansı yok. Ancak en çok uğraştıran hero da B.Master, onu da itiraf edeyim yani, mirror image baygınlık geçirtiyor. said: zlorwf, 23 Ağustos 2002 21:11 tarihinde demiş ki: hemen anti zlorwf moduna geçmişsiniz. yüksek arda critical yapılmadığı nerden salladınız? bu arada blademaster benim favori adamımdır.Ama bladestormunun gücü diğerleri karşılaşın ca biraz az kalmıyormu?Mesela orası nasıl yok edilir. . . . Paladin:Hayvansı bir hasar almama büyüsü var+aura MountainKing:Onun balta fırlatması çok kişiyi vuruyorsa taurenle aynı taktik vuramıyorsa bi tek o özellik eksik son anda yapılacak bir avatar olayı aleyhine çevire bilir heal yerine avatar kullanın Bunu karşılık vermek için yazmadım.İçimden geldi:P[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Knight Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 demon hunter ve mountain king demon huntera oyundaki en güçlü melee combat yapan hero denmişti bi yerde bilmiyorum ama gerçekten güçlü mountain kingin de özellikleri iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 mirror image yüzünden yenmen çok zor az önce denedim avatarmodundaki mkye critical mükemmel yapılıyor.(bilgisayara karşı)+Mirror image adam seni bulunca tekrar çekiyorsun sonunda yamulup kalıyor.+birde bladestorm yaparken stun olmuyor.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 İnsana karşı dene, makine akıllı değil programlananı yapıyor. Makine ile duel yapamazsın, muhtemelen toplu bir savaş yapmışsındır, ben M.King duelde iyi diyorum. Mirror image yaptığında, karşındaki player claw yapar, çekiçle mana harcamaz. Dediğin gibi Blade storm da immunity var, ancak çabuk bitiyor. Bizim yaptığımız denemede rakip iki defa blade storm yaptı hiç kritik vurmadı, belki o an öyle denk gelmiştir. Bende armor yüksek olduğu için ona bağladım, başka açıklama da yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Evet öyle demişler, ancak hiç karşılaştırmadım M.King le, en kısa zamanda karşılaştıralım da merakımı gidereyim, gerçi tecrübelerime dayanarak (her ikisininde özelliklerini biliyorum)hiç zannetmiyorum D.Hunter ın alacağını ama denemek lazım. said: Silver-Knight, 27 Ağustos 2002 00:58 tarihinde demiş ki: demon hunter ve mountain king demon huntera oyundaki en güçlü melee combat yapan hero denmişti bi yerde bilmiyorum ama gerçekten güçlü mountain kingin de özellikleri iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Aşağıdaki linkler faydalı olabilir; www.battle.net/war3/human/units/mountainking.shtml www.battle.net/war3/nightelf/units/demonhunter.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Denedik. Her ikisi de level 10, bütün itemları boşalttık ve 3 deneme yaptık. Sonuçlar; Deneme 1 : Avatar la başladım, haliyle mana çalamadı, çekiçlerle stun edip çok rahat aldım. M.King in başlangıçtaki hp i 1900 dü bitişte 1435 hp kalmıştı. Deneme 2 : Çekiçle başladım, range i mana çalma özelliğinden (adını hatırlayamadım) daha uzun olduğu için mana yı çalamadan stun oldu, sonra avatar ve beklenen sonuç (hp 1365 kaldı). Deneme 3 : Aynen çekiçle başladım (range meselesini bir kez daha denemek için) sonuç aynı, kalan hp 1395. Böylece melee kombatta en iyisinin Demon Hunter olmadığını gördüm, iddia eden arkadaşlar kendileri de deneyebilir. Demon Hunter takım halinde savaşlarda iyi, ancak o alanda da en iyisi değil. Sureti, duruş tarzı (2 adet bıçak azmanı aletle harbiden çok karizmatik) konuşması,vb. kişiye hoş geliyor. Ancak görünüş sizleri aldatmasın, yarısı kadar cüce o kadar karizmatik adamı alıyor aşağı. Ne demişler ".ötü yere yakın olandan korkacan". Herkese iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 oyunu yeni bitirdim diyerekten hortlatayım bu başlığı.. :) priestess of the moon, yanına 12 hippo rider koyup bir de starfall.. starfall zaten taksim meydanı büyüklüğünde bir alana 45 sn'de 2250 gibi bir dmg verdiğinden ölmezse, düşman kaçmazsa ya da stun yemezse olayı bitiriyor. güzelliği ve konuşması yeter ama.. 8-) Crouch tiger, I sense a hidden dragon![hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar