kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 gusel mi acaba ultima falan cok severim acaba beyenirmiyim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 nasil bisi skill faalan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 skil yok, imece usulu hallediyoz ehe[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Star Wars evrenine karşı özel duygular hissetmeyen arkadaşlar oyundan çabuk soğuyolar. :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 doğru[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Muhendis oyuna girsene bir. toplanti..[hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ben Ultimayı çok severdim. Artık eski zevki almayınca bıraktım. Şimdi bunu çok seviyorum. Ama zaten ben hiçbişey yapmasam da 3boyutlu bi SW evreni gezme porgramına ayda o kadar para verirdim :) evet hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Gunn, 04 December 2003 19:54 tarihinde demiş ki: Ben Ultimayı çok severdim. Artık eski zevki almayınca bıraktım. Şimdi bunu çok seviyorum. Ama zaten ben hiçbişey yapmasam da 3boyutlu bi SW evreni gezme porgramına ayda o kadar para verirdim :) evet hastayım. +1 :) UO sux oldu artik bende bi bakayım dedim demez olaydim butun gunum oyunda geciyor hehe[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar