binyuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Şimdi sabah 10 uçağıyla izmire gidiyorum. Bana orada zaman geçirebileceğim kafamı dinleyebileceğim güzel mekanlar semtler soylesenize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Kordona git bira patates yap benim için.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Karşıyaka Çarşıyı gezmemezlik etme. Ordan in Bostanlıya doğru Ordan Mavişehire kadar yürüyerek sahilden git tavsiye ederim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 karşıyaka çarşıya gittikten sonra vapurla karşıya geç kemeraltında cüzdanını kaptır dermişim eheuh[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Kordon Rule yaniiiiiii. Kordonu bi gez,eğer karizma warsa tavlarsın bi kız. Sora cafeye götür bi içki iç,içir, Sonra hmm Göztepe sahilinde dola$.Ne biliyim Hilton' a çık vs vsvvsvsvsv. Ya sen onu bırak yarın konser war gidicek bi adam bulamadım tek başıma mı gitcem ya ?[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Absolut sen izmirdenmisin?[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 önce karşıyakaya gel biraz gez çarşıyı fln gör kafa dinle biraz sora vapura atla alsancağa git orda cafelerde fln iyi geçer zaman. ondan sora konağa git yürüye yürüye oralarıda gör gez sora napçaksan yap :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bar istersen biraver iyidir kordonda. cafe için Reci's i öneririm güzelyalıda. ama kordonun havası bi başka tabi. hiç olmadı git denizi seyret kordonda. karşıyakada çarşıyı gez dedikleri gibi. hatta yarın fuarda şebnem ferah konseri var ona da gidebilirsin. izmirde abartı olarak bişey yok işte böyle.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Gel bi agora falan yap. Gez,toz millet ne yapio bak :D[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Birinin oturduğundan deil,agoranın kalabalıklığından diyorum. Bi gidiyorum maşallah bizim bütün okul.(awni) Eskiler yeniler falan filan herkez orada ohh.[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 benhce ılk ısın bornovaya gelıp Ooze gıtmen K.parkta bıraz dolanman gercı bıraz kıs gelınce ortam bozuldu ama mutlaka ooze ye gıt[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ewt ooze gitmeden etme..ayrıca tepeciğede git güzel bir mekanıdır izmirin...arkadaşlık içerisinde yaşayan ve birbirini sewen insanların yaşadığı bir yerdir..tawsiye ederm..dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ahahah adam tepecik dedi ya :D lol :D[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: raze0, 05 December 2003 23:59 tarihinde demiş ki: ..ayrıca tepeciğede git güzel bir mekanıdır izmirin...arkadaşlık içerisinde yaşayan ve birbirini sewen insanların yaşadığı bir yerdir..tawsiye ederm..dsfsd AUSDHuashduas Koptum direk yarıldım ya :lol:[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 harbı lan nasıl unuttuk bız tepecıgı :P[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Tepecige gitsin sonra tepsinler orda dimi :) agoranın o taraflarda ben oturuyorum tam o taraflar degılde uckuyular tarafında kordona cık gez kardesım ordan kıbrıs sehıtlerını gez kemeraltına gıt cuzdanını fln elınde tası :) vapura bın karsıyakaya gıt orayı gez mavısehıre gıt ıncıraltı yada sahılevlerı taraflarına gıdebılırsın[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Dersenkı sehır hayatından sıkıldım uckuyulardan atla otobuse gıt cesmeye zaten arabayla bıle anca 2 gunde gezersın oraları...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar