-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bugün eve doğru yürüyorum; hayaller içindeyim gayet güzel gidecem eve oturcam ddinlencek biraz bünyem moralim düzelio, niyse; kaldırımda tam bir ağacın altından geçiorum. Saçlarımın ön tarafına su gibi birşey damladı, vıcık bir ses ve bir de ne göreyim ağaçtan poh yağmış üzerime. Hem saç kirlendi(bkz: jöle) hem mont. Bir de buna ii talih derler. ya var mı buna inanana ya, pisliğin daniskası yaw, yok mu bundan korunmanın bir çaresi ya, tüm kuşları boğazlamak mı çözüm, ağaçların altından geçmemek mi? :([hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kuşları yakalayamayacağına göre hazır büyük ikramiye 10 trilyon ken bir bilet al derim :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Yarın gece Loto'yu kazanırsan boyle demezsin ama :lol:[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 hmm bende başımdan geçen bi olayı anlatiim... okuldayım bahçede geziniyorum işte öle .... yürüyodum boş boş işsiz işsiz okul çıkışıydı sanırım... birden öle duraksadım nie bilmiorum ve tam önüme bi kuş zıçtı... yürümeye devam ediyo olsam okulda herkese rezil olucaktım üstümde kuş pisliğiyle :) Asıl şans budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ben bisikletle giderken sıçmıştı. o derece iyi nişan alıolar :P[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bende mustarıpım bu konuda gecen ole yolda yuruyodum bıraz uzağımdan boyle bı kus surusu gecıyor ama nasıl buyuk bı grup matrıxtekı sentıneller gıbı halk arasında bok surusu de denır neyse bu salaklar goc edıyor heralde bı an vay be kuslara bak nasıl o kadar yolu duzgun gıdıyolar derken bunlar bı anda yon degıstırdıler ve uzerıme dogru gelmeye basladılar bende bır kac sanıye sonra olacakları ongormeyerek yolun ortasından kı halk arasında tarlada yurur gıbı de denır neyse yurumeye devam ettım bu kuslar tabı yılların kusu oyle yolun ortasından gıden bırını gormusler affederler mı hem hazır grup gezıyorlarken bı pıke yaptı bunlar ustume elde ne varsa kı halk arasında allah ne verdıyse de denır bosaltıyor allahsızlar kendımı bı an savıng prıvate ryan de omaha beach de mı canakkale savasında mı zannettım bellı degıl kursun gıbı afedersınız bok yagıyordu kendıme geldıgımde bı agacın yamacına sıgınmıs olarak buldum kendımı hemen ustume basıma baktım almıs olabılecegım yaraları tespıt etmek ıcın allahtan hıcbı kahpe kursun ustume ısabet etmemıstı sıyonıst duzen gene kaybetmıstı evet. ama o an sagıma soluma dusen tekrar afedersınız bok parcalarının şıp şap şop seslerı aklımdan o gun cıkmadı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: BoDrUmLu, 05 December 2003 20:51 tarihinde demiş ki: Ben bisikletle giderken sıçmıştı. o derece iyi nişan alıolar :P[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? euheuhe çok ii ya=)) kuşlar sadist hayvanlar :Pp bu arada imzanı sewdim nobody is perfect, i am nobody hmm benim nickim neydi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ascraeus, Süper ya hahah koptum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 beden eğitimi dersinde maç yapıoduk koşarken ilahi bi güç durdurdu beni yağmurda yağıyo durduğum an ayağımın dibine "pıt" diye kuş b.ku düştü:) ben de mi alsaydım milli piyango ne?:):)[hline]icq#172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 1 gün arayla soluma kuş sıçtı, birinde okuldaydık noldu hissettim heralde sol kolumu bi çektim tam oraya sıçtı hayvan, ertesi gün de sabah servis bekliyorum cnm sıkıldı tam sağa doğru yürümeye başladım durduğum yere sıçtı hayvan yaw :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yaw bu bnm de tek deil, yolda sırtıma pıtlamış farkında deilim(3-4sene oldu belki daha fazla). millet yolda geçerken gülüo bana bakıp arkamdan ben napıcaımı şaşırdım anlamadım. sonra su almaya girdiğim bi bakkal... "puhohoho sırtına kuş zışmış loo" deince olaın farkına vardım[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: BlaCk_DmC, 05 December 2003 20:33 tarihinde demiş ki: Yarın gece Loto'yu kazanırsan boyle demezsin ama :lol:[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! yok abi ne lotosu ya walla yalan o işler ya :) :([hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: -Legendary-, 05 December 2003 21:23 tarihinde demiş ki: "puhohoho sırtına kuş zışmış loo" deince olaın farkına vardım :D. LOL :D[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben yukarı bakarken gözüme geliyodu zor kaçtım...:)SAns eseri havaya bakarken oldu.Bi baktım bişi geliyo,hemen vızzzttt kaçanzi... :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ya asıl siz ballısınız. hiç taksimin tam ortasında heykelin orda kafasına kuş sıçan var mı? bla bla ötmeyin.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: BlaCk_DmC, 05 December 2003 20:33 tarihinde demiş ki: Yarın gece Loto'yu kazanırsan boyle demezsin ama :lol:[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! bana cıkıcak bana[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 arkadaşın çok mübarek bi isnana benzio :), ben hernekadar inanmasam da bunun şansına yarın gidip bi bilet alam, en azından sportoto falan oynayım :)[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bikeresinde arabaya bincez otoparkta bi indik süper işçilik valla simetrik çalışmışlar renklerde uyum içinde arabanın bütün kaput camlar heryeri bombalanmışdı :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 walla bikerede yolda yürürken elime zıçtıydı sağa sola bakındım silecek ne ot ne mendil war bi bantım aha banka !! gittim bolbol hesap ekstresi çıkartıp ona sildimdi :) yaratıcı zeka bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 denildii gibi kuşlar sadist hayvanlar bkz. filmi bile var the böğrds diye ilkj okuldaydım bütn herkes ozman siyah önlük giyiyo biz 5-6 velet sınıfa girdik hoca içerde o kadar velet anlamıyo tabi kuş boku nedir 1-2. sınıf örencisi herkes sora hoca yarıldı bizm önlükler temizlenemeycei için önlükleri çıkarıp gezmiştik o gün[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: -Legendary-, 06 December 2003 00:21 tarihinde demiş ki: arkadaşın çok mübarek bi isnana benzio :), ben hernekadar inanmasam da bunun şansına yarın gidip bi bilet alam, en azından sportoto falan oynayım :)[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! zuhahahaha sen beni güldürdün,allahta seni güldürsün...:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Yazlıktayım 8 kişi oturuyoruz,üstümde acaip büyük bi ağaç var 3 yada 4 tane martı geçti biri geçerken koluma çatttttt bütün kolum battı birde martı üstelik.Bu olay 2 sene kadar önce oluyor.Daha sonra aynı gece yerde 5 milyon bulmuştum hemde 2 sene önce :)[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 asc süpermiş seninki:lol: Benimde başımdan martılarla benzer bi vaka geçti. Bi gün kıyıdan 1-2 kilometre açıklıktaki kayalıklara yüzüyordum, yaklaşık 50 metre kadar bişi kalmışken orda yuva yapmış olduklarını tahmin ettiğim bi martı sürüsü havalanıp üstüme pike yaptı. Eşhedü diyip suya daldım, sağdan soldan suya tıpkı er ryan daki gibi mermiler yağmaya başladı. Neyseki biraz geri çekilince yanlız bi iki tanesi viyaklayıp tek tük atışlarda bulundu da uzun saçlardan matrı pohu temizlemek zorunda kalmadım. Sonra yusuf yusuf kıyıya tabi:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: UltraPsycho, 06 December 2003 23:15 tarihinde demiş ki: said: -Legendary-, 06 December 2003 00:21 tarihinde demiş ki: arkadaşın çok mübarek bi isnana benzio :), ben hernekadar inanmasam da bunun şansına yarın gidip bi bilet alam, en azından sportoto falan oynayım :)[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! zuhahahaha sen beni güldürdün,allahta seni güldürsün...:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho hepimizi :)[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 axe walla seninki tam 2. dünya savaşı gibi olmuş abi hiç bi farkı yok, hatta pearl harbor geldi aklıma :D[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar