Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Beşiktaş

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Recep bjk ve gs maçlarında toplam 4 hatalı gol yedi
Gs maçında ilk gol güle oynaya alacağı topu salak gibi kaçırdı arifde attı
2. golde hadi hakana çarptı tamam ama iyi bir kaleci onu çıkarırdı top bikere havadan inene kadar oraya 10 kere koşar rüştü yada cordoba gibi bi kaleci
Bugünki 1. gol pvh çok iyi söyledi
Sergen solak ordan diğer köşeye atma şansı yok
Mecburen diğer köşeye atıcak ve bizde sol tarafı kapattık diğer köşeyide recebin kapatması lazım dedi hala izliyo recep
Erman toroğluıda dediki omuzlarından fazla açarsa kaleci kitlenir yürüyemez oda çok doğru
Tam topa vururken zıplıyo recep bacaklarını açıyo penaltıya hazırlanır gibi hani.Salak gibi izliyo sonra
2. golde 30 metreden kesiyo adam recep tereddütte kalıyo çıkıyım çıkmiyim diye sonra çıkıyo topa zıplıyacağı yerde geri dönüyo bu sefer petkovun da kaçırdığı kısacık ahmet hasan atıyo
Bizim 2. golümüzde cordoba nın yapacağı pek bişe yok
Vuruyor kafayı tuncay üst direğin üstüne çarpıyo top eğer zıplasaydı cordoba yumruklamaya büyük ihtimal vuramayıp topa kalenin içine yuvarlanıcaktı dönen top yine gol olcaktı
Pvhde yine harika bir şekilde ordada bitti ve vurdu
Pvh ile sergeni frikik konusuda kıyaslayanlarada sadece gülüyorum
Adam fenerli diye iyi demiyorum adamın vurduğu toplar ortada
O kadar kurnazki nası nereye atçağını biliyo
Sergenin attığı frikikdede bişey yok
Atacağı tek köşe vardı oraya vurdu barajın üzerinden güzelde vurdu kalecinin aptallığı ve yedik işte

Ama şöyle diyebilirimki bjkden üstün oynadık bu maç
Diyebilirsinizki bjk şampiyon oldu yada olucak fbden iyi oynuy ofalan filan ama bu maç gerçek ortada recep ve maçı katleden hakeme rağmen elinden geleni yaptı fenerbahçe
O kadar eleştirilen ali güneşde fena oynamadı
Sosyal ağlarda paylaş

E tamamda arkasını dönmese gol olmicakmı onumu demek istiyosun?
Sergenin attığı frikiği biliyosun barajın solundan tam çatala atıyo tamam o frikik güzel ama pvhnin frikiklerine bak bide
Sergenin bi yeteneği var topa istediği gibi vurabiliyo çalışsa pvh kadar olabilir
Ama pvh her frikiği gole çevirebilecek adam
Falsoysa falso sert se sert kesmeyse kesme hertürlü vurabiliyo
Sergen pvh kadar atmıyo yani
Kaleye koysan buffon yada işte kahn ı
100 tane attırsan
Pvh en az 75 atar ama sergen 50yi zor geçer
Bu benim görüşüm
Sen dersinki pvh topa vurmayı bilmiyo senin fikrindir yannışsın salaksın falan diye kimse diyemez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 30 November 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
Evt hakem maçı katletti bencede, feneri kırmızı kart sırasına çekmesi lazımdı.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

Erman toroğluna yetiştim baktım kırmızı kart hakkında ne diyecek diye
Sarı kartların hepsine yanlış dedi kırmızılıkda pozisyon yok
Sence hangi pozisyon kırmızı kartlıktı? Ben göremedimde
Sosyal ağlarda paylaş

6 sarı karttan 1 ine yanlış dedi sadece , Ali güneş e kırmızı yı geçiştirdi.Zaten daum anladını ne olacağını aldı adamı direk.Sizin yöneticide her maçta olduğu gibi çıkmış hakemlerden illahlah artık diyor lol be.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ümit özat a ben lahmacuncu tipli
çiğ köfteci tipli dedikçe aadm daha bi düzgün oynamaya basladı lol

aurelio muydu fb deki kasap abi adam ne uslanmaz herifmiş patır patır giriyo elaleme alayıda faullü giriş bırak faul ü herifleri sahada öldürmedigi kaldı bi[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş

Dynamick in ümit özat yorumuna kesinlikle katılıyorum
top adama gelince aha uzaya yollayacak dedikçe adam güzel ortaladı şaştım kaldım

bence maçın hakkı beraberlikti

fener gereksiz şekilde sert oynadı, kartlar da bunun göstergesi

okan koç u koymuş lucescu ama emre aşık yok (sonradan girdi) zago yok savunma güçsüz zaten bi de okan ileri çıkınca ne oluyor.. fener hızlı çıkıyor bence yanlış yaptı, ayrıca okan koç yeterince defansif özelliğe sahip değil atağa yönelik oynamalı tuncay topu her aldığında geçti onu
2 gol de aynı şekilde oldu..[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki:
sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim..
Sosyal ağlarda paylaş

serdar tatlı bayaa bi kastı maşallah basın o kadar ağalrsa oalcak buydu zaten.

erman da kendini aştı pozisyonları bol ekseden salaldı mahaua bu kadar komik duruma düşerdi adam. tuncay zıplayıp topu eliyle kesiyor erman birşey yok bunda diyor. tuncayın cordobayı sakatlamasına suçu cordobaya attı utanmasa cordoba kırmızı görmeliydi filan diyecekti. bi de lucianonun tekmesine birşey yok dedi mahuahua daha ne diyeyim ki ben.

resmen dayak yedik geldik. neyse en azından fark korundu
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi pankart gördm yarldm direk
"beşiktaşın kalesi cadde" tarzı bişey di öldüm gülmekten

aslnda bjk bilerek yaptı ligin zewki kaçmasn die dsdasd

fb hala transferlerde lan ayıp ya alıccan alıcan nolcak senn oyun kurucun beynin yoksa takmda alsan nolr anlamıorm
gs de aynı halde oyun kurcak adam yok yok operayon yok bilmemne.
selçukla kemalle olcak şey deilki bunlar. erman ii dedi harbi selcuk böle giderse seneye formayı giyemez die.

ilhanda sıkmaya başladı baydı artk yani.

bu arada özel not düşmek istyrm.ben maçı radyo D den dinledim ümit aktanı şiddetle kınıyorum! derbilerde tarafsız olması lazm bi spikerin ama fb gol attıktan sora çığlık atçaktı utnamasa gol die
bjk 2-2 yaptı adama sanki zorla gol dedirttiler

aynı şeyi digitrk spikeride yaptı tamam fb yi tutuosn da belli etme yani.

bundan 3-4 sene önce ankaragücü - bjk maçını dinliorm best fm de
ankaragücü gol attı adam sanki dünya şampiyonu olmulş gibi bağrıyıo ersen martin gol attı spiker : " ersen martin döndü wurdu ve ... top ağlar gitti 2-1 oldu " adam ağlicaktı üzüntüden bunları derken bide cümle kuramıodu filan..[hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşlılar beklediğim cümleyi sarfetmiş... ühühü fener sert oynadı ühühü tekme yedik durduk... siz rakibe sertlik/pislik yapınca kazanma hırsı biz maçı kıran kırana oynayınca fb sert oynadı.

Gösterilen kartların çoğu yanlıştı. Maşallah beşiktaşlı futbolcularda tiyatral yeteneklerini baya geliştirmiş. Luciano topa tekme atıyo hem topu hem ahmed hassanı ıskalıyo ahmet hassan havada ters takla atıyo. İbrahim ikili mücadelelerde kaybediceğini anladığı an iki seken yere uzanıyo. Yüzeysel ve taraflı bakmazsanız maçın hakeminin Feneri durdurmak için ne gerekiyosa yaptığını görürdünüz. Hele ki ilk yarı Beşiktaş tarafında ki yan hakem iğrençti.[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Gösterilen kartların neresi yanlıştı? sarı kart almanız için birinin bacağınımı kırmanız gerekiyor?
Öküz gibi oynadınız işte bukadar basit.Çıkmış yönetici bık bık ediyor hala yok efendim her boka sarı kart göstermişde yok fenerin haklarını yemişte.3-0 samsun yeniyor hala çıkıp bık bık ediyor herif ne yüzsüz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 01 December 2003 14:52 tarihinde demiş ki:
Gösterilen kartların neresi yanlıştı? sarı kart almanız için birinin bacağınımı kırmanız gerekiyor?
Öküz gibi oynadınız işte bukadar basit.Çıkmış yönetici bık bık ediyor hala yok efendim her boka sarı kart göstermişde yok fenerin haklarını yemişte.3-0 samsun yeniyor hala çıkıp bık bık ediyor herif ne yüzsüz ya.

Ne alakası var Samsun'la , saçmalamışsın.. Tamam herkes gral biz lamer ..Kız furboluna devam..[hline]ilk o vardı..
kalhiae koç
444'lü tel yazıcaktım ama koç'u dandik bi otopüs firması almış.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

bende bi yorum yapiyimda icimde kalmasin :) bjk nin su an oynadigi futbol ancak sert oynayarak gecilebilir..farkindfaysaniz bjk genellikle kendini yere atti..topa kosan fenerliyi engelledi..normal seyler bunlar sonucta kazanmak icin oynuyosun maci ama dersen fb sert oynadi vs katilmam bu gorusune..fb sert oynamasa bjk istedigi elde edicekti bu da macin sogumasi..fb yi kutlarim guzel futbol oynadilar onede de gectik kalecimiz biraz armut onu da soylemeden gecmiyim :)fb bence bu maci kazanmayi hak etti..eminim hakem bjklilerin kendilerini yere atmalarini faul olarka gormee bu mac fb nin istedigi gibi biterdi.sanirim asbaskaninda demek istedigi buydu..bide yuzsuzluk ornegi gormek istiyosan kendi takiminin yoneticisi mi her neyiyse salladigm ama bi adam kelimsi bisi ona bak adamin bisi soyluyo sora tam terisini soyluyo vs uzuyo gidiyo konusmadan elde edilen sonuc 0..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 01 December 2003 15:55 tarihinde demiş ki:
şıst balonlu arkdaşım,üsteki mesaja quote kullanmdan cevap verirsen iyi olur :)

Üstteki mesaj?.. O balonları yakında patlatıcak bi yer buldum sonunda.. Sağol.[hline]ilk o vardı..
kalhiae koç
444'lü tel yazıcaktım ama koç'u dandik bi otopüs firması almış.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

kartlar bencede doğruydu çoğu arkadan yapılan hareketlerdi zaten. özellikle luciano ve ali güneş çok sert oynadılar bide tuncay'ın cordoba'ya yaptığı hareket sarı kart olmalıydı ayrıca barajda topu voleybolcu gibi blokladı..

bence kart konusunda hakemin yaptığı tek yanlış serhat ortasahada sergen'den topu kapmaya çalışırken hakemin serhat'a gösterdiği sarı karttı.

erman toroğlu fenerbahçe'li galiba bir insan bu kadar taraflı yorum yapabilir maçtan sonra tuncay'ın barajda topu elle bloklaması sarı gerektirmez falan dedi topu kasten elle kesmek sarı kart değil midir tutturdu gol pozisyonu yok diye ne alakaysa illa gol pozisyonu mu olması lazım!?

bide sertlik konusunda zago oynasaydı defansta, bu kadar ezilmezdik. giunti ve zago da baya sert oynayabiliyorlar istedikleri zaman. lazio maçında çok iyi boğuştular italyanlarla

fenerbahçe'yi uzun zamandır ilk kez bu kadar hırslı gördüm, aslında kazanmayı bizden daha çok hakettiler ama çok ciddi pozisyonları olmadı. hiçbir zaman yapmadığımız basit defans hatalarından 2 tane dandik gol yedik bence hoş bizim attığımız gollerde çok dandirikti, tamamen recep'in hediyesi. 0-1'den sonra sergen girdiği gol pozisyonunu kaçırmasaydı maç orda kopardı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet sert oynadı fb kabul edin yahu. öyle kıran kırana mücadele etmek için bacak kırmak gerekmiyo.

frikikte de recep klasını konuşturdu. sergen resmen orta keser gibi frikik attı be. ha tabi kalecinin recep olduğunu düşünerek yapmıştır.. bilemem :)
öteki golde de çıksam mı çıkmasam mı derken gol oldu. kaleci lazım fenere kesinlikle.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...