Head Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 eet beyler bu yeni bir türk grubu. benim de ayrıca davul çalarak eşlik ettiğim bir grup. daha fazla detaya Eksi sozluk "dethkrush" diye aratabilirsiniz. vokalisti farewell(deathcrush)'un tanımına göre : deathcrush'ın pek sevilmeyen bir herif olmasindan dolayi eleman eksikliğine girmek yerine , "her boku" kendisi çalmak istemesi üzerine , vokal olarak ta yakin arkadaşi sarcueil in katilimi ve tarifsiz emsalsiz dehşet adi altinda kusmalari sonucu dethkrüsh ilk başta tasarlanan siyasi içerikli grup anlayişindan uzaklaşmiş , tamamen besim tibuk ve yaşli kadinlari hedef kitle olarak almiştir.. grubun yaptiği müzik extreme metal olarak nitelendirilebilir , ancak , dinleyen herkesin de kompresözrüz gitar tonunu duyunca " bu ne lan safi gürültü amina koyim " demesi istenen , iğrenç müzik topluluğu.. sözlerini genelde günlük hayattaki toplumsal mesaj kaygilarinin yarattiği killanma sessizliklerinde edinirler. bu adamla , eski arkadaşlari onlari gördüğü zaman yollarini değiştirdikleri adamlardir. 24 saat içip hiç bir işe girmeyi düşünmezler. boş gezerler , kimse de onlari sevmez.. ama onlar bu çiçekli dünyayı ve apartman görevlisi mürsel , ve de hatta site yöneticisi reşat fincanı çok severler. ayrica abdurrahman önül ve sedat uçan dan ilham aldiklarini her magazin programinda belirtirler. sahneye çikamazlar , çiksalar da domateslerle çikmak isterler.. not: ayrica gay vokalli power metal gruplari ve homo metal yapan gothic gruplar a da karşilardir. ne varsa eskilerde var hemşerim felsefesindeki iğrenç insanlardir.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 tracklist: 1- Doom 2- Seni sevmiyorum 3- Stalin 4- Zencilere haykırış 5- Entel 6- S.ktir git anneni öldür 7- Kapıcı 8- Blossom , Bloody Blossom 9- Sevgiliye Adanmış 10- Sansür 11- Lord Lusifer 12- Müsil 13- Hipi 14- Annen ( Hande'ye ithafen) 15- Şeytana itafen 16- Kuaföre giden erkekler 17- Mna koyayım pt1 18- Paramı ver 19 - Çocuğun sakat doğsun 20- Ölmek istiyorum 21- Ozdemir Asaf 22- Deca ( Tuğçe'ye ithafen) (slow) 23- Esra Ceyhan'daki kel 24- Yallah Tazyik 25- İndir elini ayağını 26- Fak yu 27- Dikkat araba geliyor Ev kayıtları için bana PM ile ulaşabilirsiniz. Şu anda kayıt edilmiş 10 şarkı vardır. Bunlar : -halaydahoyda( deneme ) -Oğuzhan uyuyor ( orkestral versiyon ) -Felsefeyle ugrasanlar salaktir -Mictian sucks pt2 ( top cenk ) -Mictian sucks pt1 -Sansür kalksın -November 24th -Olmek istiyorum -İbne Mehmet ( Destruktif vocals ) -Paramı ver[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Natural Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Lol:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: Natural_Jedi, 05 December 2003 23:55 tarihinde demiş ki: Lol:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... +1[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 hayır öyle bir türk grubu var[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ona itafen buna itafen lol. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Abi bu elemanları dinleme imkanı buldum.Koptum hocam.Ellimde bunların bi 15 şarkısı var.En hoşmada giden Trabzonspor :D İnsanlar ölsüüüüün İnsanlar ölsüüüüün. İnsanlar ölsüüüüüüüüüüüüüün. Trabzonspooooooooooooooooooooooooooor
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 PrudenT said: emokidler sdf Abi emokidle tanıdım yarıldım yine ya :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ben Duum ile tanimistim. Favori sarkim Kalles Damla. Gokhan bende vardi eskiden onlar, eski laptopla gittiler, bi sekilde upload edebilir misin zaten 500 kb lik sarkilar ehehue
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sayın Erhan Kabakçı şu dünyada hepimizin olmak istediği, ama asla olamayacağı bir paşadır. Saygıyla önünde eğiliyoruz. PS: Duğum demişsiniz lan, gökhan basar birazdan burayı sdhfs.
Öne çıkan mesajlar