bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Yıllar sonra bi oyun oyniyim dedim emaktar cdromumda. Oyun cm3 dü taktım cd istedi sonra kitlendi. Reset attım. Daha sonra "Bilgisayarım" a baktım Cdrom sürücüsü gözükmüyor? Cdrom 40x Acer bu bi ara daha oldu. Samsung un istesindenmi ne bi dosya çektirmişlerdi bana ama nerden neyi çektim hiç hatırlamıyorum. Nasıl düzeltirim :=) Teşkürler.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 hulan bi delikanlı çıkıpda yardım etmedi çok gücüme gitti :([hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 imdakkkkkkk !!!!![hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.
Gaming Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 device manager>cdrom drivers kısmında neler yaziyor. baska bir aygıtla çakısma olmasın. yardim edebilmemiz icin sorununu daha acık belirt bence.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 çakışma yok. Bak şöyle bir olay var cd rom faktörü tamamen ortadan kalkmış pc den hiç bi şekilde gözükmüyor. Hatta içinde cd kaldı açılmıyorda cdrom. kablolarına baktım birşey yok.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 win98 yukluyken bana oluyodu, cd takinca bilgisayarla hicbisey yapamiyosun cikaramiyosun, cd drive i acincada bilg takiliyodu, kablolarla oynadim biderestart atmistim hanfisi duzeltti bilmiyorum[hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ama bende ne ışığı yanıyor nede oynaşıyor. Odun gibi duruyor. VE Cdrom surucude gozukmuyor. E sürücüsü kayıp yanı.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.
Gaming Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 http://www.cdrom-drivers.com/companies/911.htm bu siteden cdromunun driverını indir belki sorununu cozebilir.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ordan indirmiştim gene olmadı. Zaten artık cdrom diye bi faktör kalmadı :) kırıldı. sinirden. yinede teşekkürler.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.
Öne çıkan mesajlar