x007x Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Oyunu kutu olarak nerde alabilirim?Gören duyan varmı?Kim ithal acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 valla EA oyunlari D&R magazalarina geliyor, orjinal oyun gerektigi zaman ilk oraya bakiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x007x Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Hiç bir dr de yok oyunun ithalatçısına tel. ettim ordada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 gerekli seylere belki gelir...reuserans pasajinda... ugra konus yardim bilgi alabilirsin...[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Buy oyun Turkıye'ye getırılmıyor dıye bılıyorum ben.Mecbur yurtdısından alıcaz[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x007x Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 12 saatir Türkiye'ye yollayan bi yer arıyorum ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 co.uk (ingiltere) uzantılı bazı siteler gönderiyor[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bugun tesadufen Saskinbakkal/Suadiye'de sanirim Mc Donalds'in yanindaki sokaktaki PC oyunlari satan magazada gordum, AoS CD'si satiyorlar. Ama tabii kopya. Key yok.[hline]Ride to live, Live to ride... [Bu mesaj JeanPaul tarafından 08 Mart 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicholai Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 key online olarak netten alinabiliyor, tradespot broker'lari satiyor. ben onlardan aldim. bende de cd eksik ! tabi uo-gold karsiliginda satiyorlar. ayni zamanda ebay'e de bakin, sadece key satanlar vardir orda da. cd'yi burdan aldiktan sonra, daha ucuza gelir.[hline]together we stand, divided we fall... Roger Waters [Bu mesaj nicholai tarafından 09 Mart 2003 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicholai Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ayrica www.gamestop.com da buraya oyun gonderiyor ama amerikadan yolladiklari icin posta ucreti fazla oluyor[hline]together we stand, divided we fall... Roger Waters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 violet ti adı galiba oranın yine şaşkınbakkal da matrix te kopyası mevcut.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bakırköy magic computerde vardı kopyası aldım dün..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bu oyunu orjinal olarak turkiyeden alamiyacaz miyiz illa siparis mi etmek gerekiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ben yarın megavizyon,bakırköy d&r,olivium d&r falan bi dolanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutestt Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 oyun bende var ama bende kendı serverımı kurdum fakat ne yenıı yaratıkları yarata bıldım nede ewı kendımız yapabılme sansımız varmıs onu yapabıldım bılenler yardım etsın dıcektım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 eminmisin ??[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 mutest yanlış yerdesin buraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar