Reichenback Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Yeni Server Actıgımta Turkçe Karakterler çıkmıyor.Girdigim tüm serverlerde bu sorun yoktu türkce karakterler gözükmüyor.Sacma karakterler cıkıyor yerlerine "_" gibi. 2. Sorumda 55i ile Server kurdugumda mezardaki veya bazı yerdeki Npcleri öldürünce yere düşer düşmez cesetleri yok oluyor bilgisi olna bir arkadaş yardımcı olursa cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 1-Turkce Karakter Sorununun kullandigin işletim sistemiyle alakali birsey oldugunu biliyorum. 2- Sphereevents.scp de [EVENTS e_undead] eventinin altindaki "ON=@EnvironChange" satirindan itibaren altindaki satirlari bir sonraki event e kadar // ile kapatabilir yada silebilirsin.[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Bildiğim Kadarı ile windowsxp yi yuklemen gerekmekte[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 55i ve üstündeki versionlarda Türkçe harf olması için Windows 2000 NT Server yada Windows XP işletim sistemi olması gerekmekte...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 16 April 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Yess[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heller Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 bende 98se var ve türkçe karakter kullanabiliyorum nasıl mı? ultima klasörün içinde uo.cfg var aç içini aşağılara doğru herhangi bir yerine "UnicodeSpeech=on" satırını ekle ardından denetim masasından klavye i seç ve dil bölümünde tr nin seçili olduğuna ve ondan başka dil olmadığına emin ol sonra ultimayı aç artık türkçe karakter kullanabiliyorsun ;)[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Valla o da güzel... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reichenback Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Yanlız yanıldıgın bir konu var dostum benim sorunum kendi kurugum sphere serverde girigim Hostlu serverlerde zaten türkçe karakter kullanıyorum.Yani bir servere girdigimde hiç bir sorun yok.Sadece bilgisayarıma kurdugum sphere serverde sorun oluyor. [Bu mesaj Reichenback tarafından 18 April 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Söylediğim gibi serverı kurduğun bilgisayarda Windows 2000 NT Server,Windows XP yada Linux işletim sistemi olması şart.Aksi halde Türkçe harflerden yararlanamazsın...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 linux da türkçe karakter desteklemiyo[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 +1 [hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 18 April 2003 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 neye +1 ? :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Doğru yani. Linuxta Türkçe harfler çıkmıyordu :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arsenix Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Nedense Bu 55i eki turkce sorununa Xp çare gösterilince aklıma hep baggionun bir lafı geliyor aklıma forumlarda okudugum "Xp den server olmaz" :) Bu arada bende XP kullanıom[hline]No Pity, No Mercy, No Regret !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 :) En iyi Linux'tan server olur ama Türkçe harf sorunu var...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 1)türkçe için windows xp yada 2000 2)npc ler öldüğünde kaybolup tabutları yani lotları çıkmıyor ise işık ayarı fazla demektir ışığı 7 yada 8 yapın.mantık olarak sanırım alaca karanlık ortamı isteniyor. the evil sinister of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Ajora Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Türkçe karakter sorunu bildiğim kadarıyla işletimin sisteminin unicode desteği olup olmamasıyla alakalı.. NT,2000,XP'de war sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bende linux var ve doğru destek vermiyor. Ama bu sorunu halledenler var. Nebuladan biliyorum. Onlşarında bir bölümü linuxtu. Ve turkce kararkter sorunları yoktu. Aama ben 1 senedir çözemedim .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_gnr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ben denedim valla en guzel Windows 2003 Enterprice Server da calisyor[hline]Sometimes I Wanna Kill Sometimes I Wanna Die Sometimes I Wanna Destroy Sometimes I Wanna Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 windows 2003 ü tavsiye etmem linux en iyisi ama türkçe sorunu ile sürekli uğraşıyoruz ama tam sorunu çözemedik.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 kurun bi NT 2003 server olsun bitsin[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Windows un versiyonlarının bug ları çok. Artı bir virus çıktımı bir onun ıvır zıvırıyla uğraşıyorsun. Hoş bu "main loop frozen " sorunu nedeniyle deneme mnaksatlı win2k kullanıcaz ama bilmiyorum. Turkce karakter sorunu genel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Heller, 17 April 2003 23:11 tarihinde demiş ki: bende 98se var ve türkçe karakter kullanabiliyorum nasıl mı? ultima klasörün içinde uo.cfg var aç içini aşağılara doğru herhangi bir yerine "UnicodeSpeech=on" satırını ekle ardından denetim masasından klavye i seç ve dil bölümünde tr nin seçili olduğuna ve ondan başka dil olmadığına emin ol sonra ultimayı aç artık türkçe karakter kullanabiliyorsun ;)[hline][b]* Never Feared Ya iyi hoş da benbunu yaptım olmuyor başka yolu yokmu 98 se yi türkçeleştimenin [Bu mesaj zgrw tarafından 05 October 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 sphere'in 55r2 versiyonunda türkçe karakter sorununa çözüm bulmuşlar. çöşığü gibi tüm türkçe karakterler kullanılabiliyor. test ettik onayladik win98v2'de.[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n. ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız. B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar