Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkce Karakterler

Reichenback

Öne çıkan mesajlar

Yeni Server Actıgımta Turkçe Karakterler çıkmıyor.Girdigim tüm serverlerde bu sorun yoktu türkce karakterler gözükmüyor.Sacma karakterler cıkıyor yerlerine "_" gibi.

2. Sorumda 55i ile Server kurdugumda mezardaki veya bazı yerdeki Npcleri öldürünce yere düşer düşmez cesetleri yok oluyor bilgisi olna bir arkadaş yardımcı olursa cok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

1-Turkce Karakter Sorununun kullandigin işletim sistemiyle alakali birsey oldugunu biliyorum.

2- Sphereevents.scp de [EVENTS e_undead] eventinin altindaki "ON=@EnvironChange" satirindan itibaren altindaki satirlari bir sonraki event e kadar // ile kapatabilir yada silebilirsin.[hline]*This is my gift and my curse*
Sosyal ağlarda paylaş

55i ve üstündeki versionlarda Türkçe harf olması için Windows 2000 NT Server yada Windows XP işletim sistemi olması gerekmekte...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 16 April 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende 98se var ve türkçe karakter kullanabiliyorum nasıl mı?
ultima klasörün içinde uo.cfg var aç içini aşağılara doğru herhangi bir yerine "UnicodeSpeech=on" satırını ekle ardından denetim masasından klavye i seç ve dil bölümünde tr nin seçili olduğuna ve ondan başka dil olmadığına emin ol sonra ultimayı aç artık türkçe karakter kullanabiliyorsun ;)[hline][b]* Never Feared
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız yanıldıgın bir konu var dostum benim sorunum kendi kurugum sphere serverde girigim Hostlu serverlerde zaten türkçe karakter kullanıyorum.Yani bir servere girdigimde hiç bir sorun yok.Sadece bilgisayarıma kurdugum sphere serverde sorun oluyor.

[Bu mesaj Reichenback tarafından 18 April 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
said:
Heller, 17 April 2003 23:11 tarihinde demiş ki:
bende 98se var ve türkçe karakter kullanabiliyorum nasıl mı?
ultima klasörün içinde uo.cfg var aç içini aşağılara doğru herhangi bir yerine "UnicodeSpeech=on" satırını ekle ardından denetim masasından klavye i seç ve dil bölümünde tr nin seçili olduğuna ve ondan başka dil olmadığına emin ol sonra ultimayı aç artık türkçe karakter kullanabiliyorsun ;)[hline][b]* Never Feared

Ya iyi hoş da benbunu yaptım olmuyor başka yolu yokmu 98 se yi türkçeleştimenin

[Bu mesaj zgrw tarafından 05 October 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
sphere'in 55r2 versiyonunda türkçe karakter sorununa çözüm bulmuşlar. çöşığü gibi tüm türkçe karakterler kullanılabiliyor. test ettik onayladik win98v2'de.[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n.
ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız.
B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...