Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Sabit]Bir Kez Daha Dusunun...

Llama

Öne çıkan mesajlar

...Pısman Ola bılırsınız
Neden boyle bır kanıyamı vardım anlatıyım bugun arkadasımla yıne dovme yatırmaya karar verdık hıc tanımadıgımız bır kısıye gıttık sadece yol parası vermemek ıcın yapılacak dovmeyı anlastık hersey guzel bır sekılde devam edıyordu takı o aletı gorunceye kadar el yapımı bır dovme makınası var yeterınce hıcyenık olmayan ıgneler(kagıda sarılı)le makınasını hazırladı ellerını hıc yıkamadan dırek ısleme basladık dedık bır sey olmaz gercı hıc aklıma gelmedı o an kalkıp gıtmek(keske kalksa ıdım)
Dovme basladık alt ust yuzbındıra buyuklundugunde olan yıldız oldu ellı bınlıra(ornek bu sadece), yanı adam buyuttukce buyuttu dovmeyı(bır tarafını kucuk bır tarafını buyuk yaptı onları dengeleyım derken olan oldu hersey)
Sonra dovme bıttı yanı elde ne var ıstenmıyen bır kol ıstenmeyen bır dovem gercı gerı donusumu var baska bır dovmecıye gıderek guzel bır cızımle duzeltılmesı suan yada boyanın akması umut ettıgım sey sadece suan bu ıkısı...

[Butun anlattıklarım dovme meraklılarına bır ders olsun][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Sosyal ağlarda paylaş

asıl sen hayatın boyunca vücudunda taşıyacapın bir şeyi pintilik yapmayıp paraya kıyıp adam gibi bir yerde yaptırsaydın,o aletleri sarılı oludğu kağıttan çıkardığı zaman adamı uyarmalı ve o dükkanda dövme yaptırmaktan vazgeçmeliydin.hata senin.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Sosyal ağlarda paylaş

Kalıcı dövmeleri kazıyarak çıkarabiliyorlar derini kazıyorlar sonra tekrar oluşuyor deri ama çok acılı bi işlem ve iz bırakır eğer üzerine dövme yapcaksan düşünülebilir bu
Bi ark askeri okula girmek isteyince dövmesini kazıyarak çıkarmışlar[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Sosyal ağlarda paylaş

*!koluna bakar, gordugunden memnundur*

valla gecmis olsun ama yukarda da denildigi gibi hata sende[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 04 December 2003 17:24 tarihinde demiş ki:
*!koluna bakar, gordugunden memnundur*

[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

70 yaşına gelince görüşürüz cici =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 04 December 2003 17:52 tarihinde demiş ki:
o zaman pek umurumda olmayacak bi tanem... (bu ne yawsaklik demek istiyorum)

Cici çok kullandığım bir tabirdir bireye karşı.

Gerçi ingilterede ne kadar temizlik görevlisi varsa neredeyse hepsinin dövmesi vardır neden bilmem.Yaş grubuda 50-60 oluyor genelde[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun işallah onu ordan silebilirsin.
Benim görüşüm dövme yaptırmasanız daha iyi jardel'in kanatları çok güseldi bizim burda bi çocukta gördüm koluna playboy tavşanı yaptırmışş çok hoşuma gitti.
Yinede benim tarzım olmadığını düşünerek yaptırmaktan vazgeçiyorum.Sizlere de tavsiyem yaptırmayın derim.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'daysanız, Atlas pasajı'nda bir dövmeci var. o adama diyin ki bizi bir arkadaş gönderdi, sizin bir ispanyol hocanız varmış arada sırada geliyormuş o ne zaman gelecek diye sorun. ve o adama yaptırın. adam uluslararası bilmemnede hocalık yapıyor. cidden temiz iş yapıyor tabi.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...