eddy Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yaa abi ben kendie serverimi kuruyomda bana hazır dünya scripti lazım needem sizce[hline]www.merlininkazani.com Türkiyenin 1 numaralı oyun sitesi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Niye bilgisayar oyunları bölümüne yazdım ki? EŞŞEK kadar (neymiş?) Uo Sphere bölümü var...[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ulan eli olan axisi alıp server kuruyo ya. alla alla.bundan sonra single player olarak oynicak herkes heralde.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Bi de ne zevki var sa... "Hölölöy Cİ Em Oldum yumrukla dragon kestim benden kralı yok" gibi bişimi acaba[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 herhalde öyle..valla ben oldum çok ama bayıyor kardeşim..hele türkiyede rp bilmeyen düşünemeyen biir milletin(genellemeler kötüdür ama bu sefer lazım bence) pagelerine bakmak zor oluyor..kafayı yiyorsun..yani adamlar dükkanın yerini falan bile soruyor..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 said: karpuz, 10 Mart 2003 19:12 tarihinde demiş ki: Bi de ne zevki var sa... "Hölölöy Cİ Em Oldum yumrukla dragon kestim benden kralı yok" gibi bişimi acaba[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= ahahah[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar