Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 nedir bu ya bana örneklerle açıklayıverin pLz...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 linkin park (imişşşşş) yazış[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
someone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 normal metale göre keyboard ağırlıklıdır. bide dj filan var işte, çok efekt kullanılır.[hline]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 nu-metal değil nubi-metal olacak hatta nubi-metalk olaak[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
hella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 nu-metal yapan dredg var aklıma ilk gelen[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Silthanas, 30 November 2003 16:35 tarihinde demiş ki: o zaman slipknot da mi nu-m?[hline]Külliyen Yalan... alakası dahi yok Slipknot crossover bi yapıda benzerlik gösterse bile nu-metal'e karşı yinede değil[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
MoMo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 black kardesım dıyosa dogrudur![hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 noob metal bencede.yanlışım varsa düzeltin:alternatif denmiyormuydu bu tür müziğe eskiden,yeni tat yeni doku yaratmak isteyen zırto gruplarmı buldu nu metal adını,alternatifi yakıştıramayıp kendilerine,yanılıyorsam düzletin.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 korn ?[hline]Venite Exultemus
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Nu Metal is the latest form of Heavy Metal. Whereas traditional Heavy Metal and Thrash play straight rhythms with power and speed, Nu Metal slows down the tempo and turns up the groove. The vocals are usually non-melodic and often hip-hop influenced. As with all forms of Heavy Metal, the guitar is still at the center of the music, but many Nu Metal bands have expanded out from the standard guitar, bass, and drum combo to include additional musicians, including DJs, multiple vocalists, and sample artists. The pioneering works of Nu Metal include Faith No More's 'The Real Thing' and Helmet's 'Meantime.' ~H. Tait, MSN Music[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 korn, deftones, disturbed, papa roach, linkin park, p.o.d., kid rock, rage against the machine gibi. yanlış anlaşılmasın, nu-metal'ci değilim.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç
Natural Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 metalin popüleri gibi bişey.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Dave Grohl'den alıntı:"Nu-metal diye bir tür yoktur.Nu Metal dedikleri şey hip-hoptan uydurma bişeydir..." diye gidiyodu. +1 Bu arada Korn,Deftones gibi grupların böyle uyduruk bi türe sokulmaları da hafiften sinir yaratıyo bende...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! [Bu mesaj Fragrant tarafından 01 December 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
hella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 deftones'un tam bi tarzı yok, yani biraz ondan biraz bundan karıştırıp bişeyler çıkartıyolar desek ? ama nu-metal olmadığını kesinlikle söliyebilirim, çoğu kişide böle söyler[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
can Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 msn'in yalancısıyım ben.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç
Natural Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 biz arkadaşlar arasında gey metal de deriz:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Fragrant, 01 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: Bu arada Korn,Deftones gibi grupların böyle uyduruk bi türe sokulmaları da hafiften sinir yaratıyo bende...klübe hoşgeldin..[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim..
edi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tam bilmiyorum ama ornek verilen gruplardan anladigim kadariyla nu-metal benim icin iyi bisey deildir :) radyoda itinayla kanal deistirtir, biz burda nu-metal'e undergraduate rock da diyoruz...
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 beni kategorize etme diye bi sarki vardi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim
sharkey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Metal müziğe Hip-Hop, Rap öğelerinin eklenmesi ile oluşan bir müzik tarzı diye duymu$tum :) Ama dinlemem ho$uma gitmez ... misal Limp Bizkit :)
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Sharkeycim yarı doğru yarı yanlış biliyorsun. Limp Bizkit, Hard Core tarzından ayrılan Rap-Core Dalıdır. Özellikle ilk 2 albumu tam bir Rap-Core albumudur.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
someone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 rage against the machine'in de numetalle alakası yok. sallamayınız.[hline]
Head Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: hella, 30 November 2003 18:49 tarihinde demiş ki: nu-metal yapan dredg var aklıma ilk gelen[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin LAN DREDG EMO YAPAR[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 nu-metal'i duyunca aklıma gelen ilk şey new metal oldu aslında. yani özellikle 2000'den sonra çıkan trende uygun lineer bir çizgi çizen gruplar geliyor aklıma yani. 987987 tane sample kullanan , vokallere efekt ekleyen , gitarlara ne idüğü belirsiz tonlar koyma felan[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: arcane, 01 December 2003 23:32 tarihinde demiş ki: said: Fragrant, 01 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: Bu arada Korn,Deftones gibi grupların böyle uyduruk bi türe sokulmaları da hafiften sinir yaratıyo bende...klübe hoşgeldin..[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. yalnız olmadığımı bilmek ne güzel...:D[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Öne çıkan mesajlar