codmaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Excalibur hibernia seçtim.Irk olarak Celt seçtim,tam adını hatırlayamadığım ufak bi köyde başladım.3-4 ufak quest vardı onları filan yaptım bol bol sandman filan kestim neyse 5. lvl olabildim.Sonra Champion seçtim.Şu an Blades 6 durumda.Oyundaki otomatik help şimdi gruplara katıl vs vs dedi ama insanlarla konuşmayı başaramadım pek.Reply diye bi tuş var ona basarak main,guild vs vs arasında geçiş yapıp oralara mesajları yazabiliyorum da bu olay böyle değil mi yoksa insanlar mı benle mi konuşmuyor :).Bir de bulunduğum yer feci şekilde boş,hangi şehre gideyim?Son olarak da şu Shannon bilmemne guildinden nasıl çıkabilirim?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 /send isim , /tell isim seklinde mesaj atabilirsin istedigin kisiye. onun disinda /say mesaj seklinde cevrendekilerle konusabilirsin. mouse'unla char bolumlerini secip mesaj yazabilirsin. :) guildden cikmak icinde /gc quit.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sanirim sen şuan connla dasin druim ligen e bilet al ve magmell e geldiinden attan atla en yoğun xp mekani mm bu lvl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 heralde bulunduğun şehir connla (sandman) orası hep boştur, 5 silverı denkleştirip (connla'daysan orda adı t ile başlıyan bi firbolgun questinden 6 silver geliyo thadg mıdır nedir hatırlamıyorum) her neyse denkleştirip stable master denilen heriften gitmek istediğin yerden yolu geçen biyere (connladaysan Druim Ligen) bilet al, bileti seçip stable mastera verince at kendi gitmeye başlar,(umarım connladır bu kadar şey boşa gitmes =) sırayla şu kasabaları geçiceksin(haritan olursa buna gerek yok) ; Howth, Ardagh, Tir na mBeo, Mardagh, Mag Mell, Ardee, (bi tane küçük ezik biyer daha, bi köprüden hemen sonra), Druim Ligen bence ya mag mellde yada ardeede zıplayarak attan in(bu arada attayken sakın erken zıplama) /bind yaz (bu ölünce orada çıkmanı sağlar), bu iki kasabanın yakınlarındaki kıyılarda genelde water beetle denen böcükleri kesen adamlar olur, kendine sarı,turuncu veya mavi bi adama grup sorup takılırsın, bi harita falan olursa yanında rahat edersin (bunlardan büyük ihtimalle daha önceden bildiklerin çoktur ama ben yazmışken tam yaziim dedim :))[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 selam =) exca hib e eleman geldi ha vay anasını =) /send dogan yap oyunda yardımcı olurum ben sana, digerleyle tanışırsın felam, şimdi herkesin adını saymak zor iş =P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 dikkat et bu dogan oyunda hayali ihracat filan yapiyo kazik yeme ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Codmaster nereden ısmarladın oyunu?? Ben gameloaded'dan istedim 5 gündür Awaiting Authorization'da takılı kaldık.... Birde herifler yollarsa kaç günde geliyor bu nalet?? Birde bende Exc/Hib başlama niyetindeyim. Yakın bir tarihte elime geçerse oyunu biraz gösteririm sana. US'ten kaçtık, AO'dan kaçtık, EU'ya düştük :P Edit : Aragorn imzandaki arkadaş MMORPG'i enteresan açmış biraz... Multi Media ermmm..... hehehe tutamadım kendimi.... DAoC'la AVI formatı izleyebiliyormuymus bari? [Bu mesaj Orf tarafından 04 December 2003 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Gameloadeddan aldım,sanırım 11 kasımda aldım 13 kasımda dispatched dedi 3 aralıkta da geldi.Yanlız normal posta ile geliyor yani uzun sürebilir. Bu arada yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 oyundayım ben şuan 11 buçuğa kadar falam.[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Öneriler üzerine bi blademaster yaptım champdan vazgeçip,hangi skilleri almalıyım?Celtic Dual görüntüde hoş duruyor drizzt misali ama rvrde filan işe yarar bi tarafı var mı?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ya sen yol erkenken o chri sil gel albionda ac onlar eziq :P hele DOgan mis Oskiymis bunlara hic bulasma ayakta soyarlar adami :P[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: codmaster, 05 December 2003 00:28 tarihinde demiş ki: Öneriler üzerine bi blademaster yaptım champdan vazgeçip,hangi skilleri almalıyım?Celtic Dual görüntüde hoş duruyor drizzt misali ama rvrde filan işe yarar bi tarafı var mı?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Oyunda mesaj atarsan skill ler ve diğer seyler konusunda yardımcı oluruz.[hline]Borges light chanter lvl50 Animist lvl44 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 haha adamı gimp olma yolundan çevirip bm yapan adama soyar soğana diosun durlag olmuo yani =P hem bayadır girmiom alb e geliim bu akşam sizi soyayım acık ariakan online oldumu alb dekiler msg atsın bana bu herifin friend list boş bende albdekilerin isimleri bilmiom ehe.[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar