Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Script Olayi2?

RaZ0r

Öne çıkan mesajlar

said:
RaZ0r, 28 November 2003 11:29 tarihinde demiş ki:
*!Zebula bitti. Exile devri başladı...*[hline]Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power.

Cok Guzel acıklamıssın Kutlarım canım :D[hline][b]I've
Become so numb
I can't feel you there
Become so tired
So much more aware
I'm becoming this
All I want to do
Is be more like me
And be less like you
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yorum dogru , simdide bu scplerle baska serverlar açılıcak ama zebula scplerini bronx kendi yazdıgı için yayımlamıştı burda ise ftp ye girmiş açık varmıs ve calıntı scpleri burda yayımlıyor
cok yanlış bir haraket ....[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş

Exile sunucusunda bir sure developer'lik yaptim ancak yakin bir arkada$imin account'umu kendi bilgisayarimdaki $ifresini gorup hacklemesi sonrasinda edit yapmi$ ve blocklandim, ve bu sure icerisinde Quaxis'ten gelen teklif daha baskin geldigi icin (full yetki) Quaxis II'yi actim, bu scriptler uzun suredir bende vardi, ama kesinlikle bu script'lere calinti diyemem, neticede o script'lerin her satirina, sistemleri oturtmaya vs. Coder'in emegi vardir. Ve kinadigim bir nokta ise, Coder'in public olarak dagitmasi ile ba$kasinin calip dagitmasi cok farkli 2 $eydir, ben 'yok' arkada$imizin yaptigi bu hareketi onaylamiyorum. Yapilan hareketi bir ba$ka shard admin'i olarak kiniyorum!

Aoops! karambolde jail sistemim ve taxidermy kitimde public olmu$.. :p neyse artik...[hline] Quaxis UO Shard Admin Dmx
http://www.quaxis.net
Sosyal ağlarda paylaş

Coder zaten scriptleri release edeceğini söylüyordu. Arkadaş ondan önce davranmış. Herneyse. Transparan menüler ilgimi çekti.[hline]Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power.
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi zebulada 1 yil oynadim dahada oynardim hacklenmeseydim.GM Mage fln fln char vardi.Cok kasmistim pea cokda iyi dostluklar kurmustum ne yazikki ismini vermyecegim bi arkadasin adiligine uradik...Zaten ben gittim 2-3 ay sonrada Bronx ayrilmis duyduguma gore zebuladan.Bronxsiz olmazdi zaten o server ve yurumuyor zaten iste.Zebulanin en parlak donemi bronx zamanlariydi.BRONX KRALSIN PEHA :)[hline]I don't want to fake it...
I want to make it!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 28 November 2003 15:37 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar scriptleri inceledim lakin public olan script pack ile değiştirilmiş asıl olanları ben size public edeceğim backup unitesini iş yerime bağladım ilk iş günü getirir yollarım[hline]Asp, Vb, Php, Qbasic, Sphere Development
Exile Owner | Coder Atasözleri

Ha bide millete exilev2.dll'i verde transparan menüler gözüksün.[hline]Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power.
Sosyal ağlarda paylaş

[DIALOG d_rescon]
0,375

nomove
page 0
resizepic 30 10 5054 145 75
text 45 15 600 0
text 60 35 0 1
text 60 55 0 2
button 40 35 210 211 1 0 1
button 40 55 210 211 1 0 0

[DIALOG d_rescon TEXT]
Resurrect?
yeah, sure.
no, thanks.

[DIALOG d_rescon BUTTON]
ONBUTTON=0

ONBUTTON=1
SRC.RESURRECT

Evet bu kodları zaten Coder yazmıştır, hatta yıllar önce yazdı da Bronx ondan çalıp Nbl'da kullandı.. Scriptleri değiştirip dialoglarla biraz oynayıp benim demekle coder olunmaz.. Nicki TheCoder yaparak hiç coder olunmaz![hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

//------------------------------------------------------
// Spawn System By Coder |
// 02/06/2003 |
//------------------------------------------------------
//Yapilacaklar Dclick altina dialog yapilacak
// link 04ffffff ise target aç degilse menu aç

//t_spawn_item MORE1 = The item ID to spawn when the timer reaches zero
//MORE2 = The maximum number of items to spawn per time
//MOREX = The minimum time in minutes to wait between spawns
//MOREY = The maximum time in minutes to wait between spawns
//MOREZ = The distance from the spawnpoint to spawn
//t_spawn_char MORE1 = The creature ID to spawn from here
//MORE2 = The number of creatures who have spawned from here
//MOREX = The minimum time between spawns, in minutes
//MOREY = The maximum time, in minutes
//MOREZ = HOMEDIST for all creatures spawned here
//AMOUNT = The number of creatures to spawn

k3nk yarı ingilizce yarı türkçe bi credits koymus dfhsjhsdjk
Sosyal ağlarda paylaş

Gülmekten mahvolduğum için tekrar yazıyorum..

[itemdef i_spdelay_man_brnx]
name=magery delay (brnx_man)
id=i_gold
type=t_eq_script
weight=0
layer=layer_special

On=@Equip
src.body c_man_brnx_nomove
if ()
timer
endif

On=@UnEquip
if !(&statf_dead)
cont.body c_man_brnx
cont.obody c_man_brnx
endif

On=@Timer
remove
return 1

Ve ekliyorum, hatta TheCoder'ın nicki Bronx'du arkadaşlar siz bilmiyorsunuz, Bronx ondan çaldı.. Aaaaaa ayıp etmeyin Coder'ıma, o dünyanın en iyi scripter'ı.. ScR1pt0r th3 b@b![hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
Sosyal ağlarda paylaş

[itemdef i_spdelay_man_brnx]
name=magery delay (brnx_man)
id=i_gold
type=t_eq_script
weight=0
layer=layer_special

On=@Equip
src.body c_man_brnx_nomove
if ()
timer
endif

On=@UnEquip
if !(&statf_dead)
cont.body c_man_brnx
cont.obody c_man_brnx
endif

On=@Timer
remove
return 1

[itemdef i_spdelay_unisex] // unicornlarla seks anlaminda
name=magery delay (unisex)
id=i_gold
type=t_eq_script
weight=0
layer=layer_special

On=@Equip
cont.flags |04 // paralarim lan adami uniseksmi$
if ()
timer
endif

On=@UnEquip
if !(&statf_dead)
cont.flags &~04
endif

On=@Timer
remove
return 1

ZOAJSIDHSDUyhAD/)/'^)YHUZHAUHSuHSAH('/^SH()USIPSJPHDSAHJKHASJKMÖZnlsNDsAsdaHdaLsdhAUOUD'(U()ADUADKlaHNSDashkAJSLJZHUAHSUHUDSA İŞTE BU DA BENİ KUSTURANA KADAR GÜLDÜREN KISIM..
inceledikçe daha neler bulucaz acaba

*!rofl*
Sosyal ağlarda paylaş

// ----------------------------
// NECRO.SCP - NECROMANCER SISTEMI
// SON GUNCELLENME TARIHI: 8 Aralik 2001 - Bronx
// ----------------------------
VERSION=0.55

[itemdef i_bookncr] // aferim aferim adam olacan -nebula asayiş
ID=0efa
WEIGHT=1
NAME=book of the dead
..
..

evet bu da kodır bab ın nebulaya hizmet ettiği dönemden
hjaskfhAJKSDHkHJASD

*!yarılır*
Sosyal ağlarda paylaş

Artık Coder backup ünitesini bağlayınca [yani bronxdan kalanları temizleyince] scpleri public eder, millet de burda kralsın Coder yapar.. Bizim milletimiz, bizim takıldığımız ortam böyle bişi işte.. Ben yetkili olsam burada, bir dakika durmaz banlardım yalancı kalitesiz insanları.. Neyse başka birşey demicem, scpleri de siliyorum incelemeye değmez, millet bunların üstüne ciddi projeler kuruyor, anet de sponsorluk veriyor.. Komedi!!
Coder ben olsam cevap yazmazdım, daha fazla batmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.. Ya exile projesine devam ederek rezil olmaya devam et, ya da [biraz var ise] gurur uğruna coder'ı öldürüp başka bir nick ile farklı ortamlara takılıp geçmişini temizle.. Ama hiç sanmıyorum...

Arkadaşlar topluca işeyelim, birileri yağmur duasına çıkmış![hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 28 November 2003 22:38 tarihinde demiş ki:
Artık Coder backup ünitesini bağlayınca [yani bronxdan kalanları temizleyince] scpleri public eder, millet de burda kralsın Coder yapar..

Ben bronx dan kalanları sildim geriye birşey kalmadı allah allah

*düşünür adam moduna geçer*
Sosyal ağlarda paylaş

Acikliyorum!!! OSI ve Hardgamer gibi bir cok serverin scplerini de TheCoder yazdi!Cok ciddiyim isterseniz gostereyim tamamen gercek bi script bu! OSI'de kullaniliyor...

[Itemdef i_dagger]
ID=i_dagger
Name=normal
Type=t_normal

Isterseniz arastirin hatta bu zebula,osi,limbscomp,hardgamer,sanane gibi bir cok sharddada kullanildi :). Helal bea coder ahauahauahauahauha[hline]I don't want to fake it...
I want to make it!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi biraz konusayim.Herkez tek başına birşey yapamaz.Coder scriptlerin coğunu kendisi yazmıs sonra Nebula Scriptleri Public olarak yayınlanınca 1-2 Scpi almıs bakarsaniz üstünde editleme bile yapmamıs ki açıkca görülüyor.Bana burdaki kimse inkar edemezki Bütün kullanıcıları Bronxun Scriptlerinden azını veya çoğunu kullanıyor Buna bende dahilim.Şimdi gel gelelim Baska konuya Coder bronx scriptlerinden 1-2 sini almıs.Nebulada Wild Genienin bazı scriptlerini aldı.Sadece scriptmi ? Clienti olsun vs. Bir dengesiz Ftp ye girmiş almış bilmemne.Kullanır veya kullanmaz size kimse hesap vericek değil yanlız bununla dalga geçenlere mesajım şudurki Bir insanın emeğine asla değer vermiyorsunuz.Ahahah Transparan menu isterken yalvarıyordunuz şimdi dalgamı geçiyorsunuz.Yazıklar olsun[hline]Sicilli üye
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen istediği scripti kullanır scripti yazan kişi dışındada kimsenin bişey demeye hakkı yoktur bronx izin veriyorsa bu kimseyi ilgilendirmez[hline]Bu yazıda burda bitti
Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir
[Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 29 November 2003 13:47 tarihinde demiş ki:
Şimdi biraz konusayim.Herkez tek başına birşey yapamaz.Coder scriptlerin coğunu kendisi yazmıs sonra Nebula Scriptleri Public olarak yayınlanınca 1-2 Scpi almıs bakarsaniz üstünde editleme bile yapmamıs ki açıkca görülüyor.Bana burdaki kimse inkar edemezki Bütün kullanıcıları Bronxun Scriptlerinden azını veya çoğunu kullanıyor Buna bende dahilim.Şimdi gel gelelim Baska konuya Coder bronx scriptlerinden 1-2 sini almıs.Nebulada Wild Genienin bazı scriptlerini aldı.Sadece scriptmi ? Clienti olsun vs. Bir dengesiz Ftp ye girmiş almış bilmemne.Kullanır veya kullanmaz size kimse hesap vericek değil yanlız bununla dalga geçenlere mesajım şudurki Bir insanın emeğine asla değer vermiyorsunuz.Ahahah Transparan menu isterken yalvarıyordunuz şimdi dalgamı geçiyorsunuz.Yazıklar olsun[hline]Sicilli üye

bak canım
bu kendine thecoder diyen adam, "BÜTÜN SCRIPTLER BENİMDİR HEPSİNİ BEN YAZDIM BABIM BEN SÜPERİM HEPSİ BENİM EMEĞİM BEN ÇALINTI KULLANMAM" diyordu. hatta ben vendor scriptini public bir yerden bulup (nbl deil) adama yolladıgımda "kendin yaz ben çalıntı kullanmam" diyip olaylar çıkarmıştı. Şimdi ise böle bi rezalet karşısında kapanıp 1 mesaj atacak bile yüz bulamıyor görüyosunuz baska zaman olsa atlardı konuya haberi yok mu ki sizce bu baslıktan da bunca zamandır mesaj yazmıyor buraya. CODER (!) a çok büyük bir ders olmuştur bu. Atıp tutturamadı işte coder sonun kötü oldu.. haha..
bu arada coderdan transparan isteyen adamlar vardı. dogrudur. ama neden coderdan istediler? cünkü bi tek o yazdı paticik'e. ama insanlar bilmiyor ki daha ne sphere developerları var paticik te yazmayan.. ya da yaptıklarını "BEN SÜPERİM BAKIN NE YAPTIM" şeklinde buraya dökmeyenler. Coder yapabildiği her şeyi paticik e taşıyıp kendini üste çıkarmaya çalışan, bana aklın yasta değil basta oldugunu öğreten bir insandır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...