Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bugün haberlerde gösterdiler mardin halkı sanırım bu durumdan oldukça memnun adama veriyorlar dolarla 40 milyon amerika için ucuz tabi herifler adamlara üs yapıyor...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Türkiye Cumhuriyeti'ni genel olarak baz alırsam tek güvendiğim kurum Türk Silahlı Kuvvetleri olacaktır.Bu Türkiye'nin en saygın ve dünyaya örnek tek kurumuna dil uzatmadan önce iki kere düşünmenizi öneririm.Amerika'nın işlgali gibi saçma ve sadece proveke amaçlı konuşmanın kimseye bir yararı olmak tek güvenilir kurumumuz olan TSK'nide kötülemeyin asıl siz bu tip provakasyonlara bilerek yada bilmeden cahilliğinizle uyarak zararlı oluyorsunuz.Türkiye'nin bu savaşın dışında kalma şansı olmadığını asla unutmayın.Eğer girmeniz gereken bu savaş kaçınılmaz ise menfaatlerinize uyacak bir müttefik ile beraber olmanın hiçbir sakıncası yok.Kaldı ki Amerika'nın Türkiye üzerinde bir baskısıda yok sonuçta eğer sen bu en zor durumunda müttefiğim ve senelerce dostuğum dediğin bir ülkeye sırtını dönerse hali ile ilerde bir ilişki bekleyemezsin bu takdirde olacakların açıklanmasını ise sadece bir uyarı olarak nitelendirebilirsin.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 iyi de bu dediklerin meclisin iradesi dışında ülkenin çeşitli yerlerinde süregelen yabancı asker ve malzeme sevkiyatının, konuşlanmasının, üslenmesinin doğru olmadığı anlamına gelmiyor, eğer bu doğruysa da bunu şekli/adı/görüntüsü işgaldir, bir metrekare alanı kullanıyosa orayı işgal ediyor demektir, işgal demek ele geçirip ırzına geçmek veya hep orada kalacak demek değildir, işgal demek o anda ev sahibinin bilgisi/izni olmadan [bu izni meclis verdiğine göre] o alanın üzerinde duruyor olması demek elbette biliyoruz müttefikimiz olduğunu da sen evde kardeşin tuvalette iken kapıyı tıkladığında meşgul dense yallah bismillah yine de girer misin nası olsa kardeşiz diye? tabi ki TSK'ne hakaret edici kötüleyici şeyler söylenmesi hoş değil, burası da bunların hoş karşılanacağı bir yer değil, savunmak ayrı şey bir şeyi savunurken olan biten gerçekleri yalanlayıp yok öle bişe hani nerde demek başka bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 İyide olan biteni yalanlama gibibir durumum yokki sadece abartılması gereksiz söylediğim işgal in anlamı ele geçirdiğin böle üzerinde hak idda etmen ve kontrolünü eline almış olmadır.Dikkatinizi çekerim dün akşam bir kanalın haberlerinde bir haberci Amerikan üssü diye nitelendirilen ve işgala altında denilen yere elini kolunu sallayarak girdi hatta habercinin kendisi bile buna şaştı orda duran amerikalı askerler ise adamın her sorusuna cevap verip çevreyi bile gezdirdiler.Kısaca pek bir işgalci havası yoktu.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 İşgal edilmekten daha kötüsü ülke insanının gözlerini kapatıp görmedim-duymadım-konuşmuyorum oyununu oynaması. İşgal edilmekten daha kötüsü işgalcilerin çiçekle karşılanması ve "ama onlar bizim dostumuz" edebiyatının yapılması ve "onlar işgalci değilki" denilmesi. Şayet senin meclisin giremezsin dediği halde silahlı birlikler senin ülkene giriyorsa bunun tek bir adı vardır İŞGAL. Şu anda bu ülkede başka ülkenin silahlı askerkeri nöbet tutuyor hatta senin ülkenin askerlerine bile silah çekebiliyor, milletvekilini bir bölgeye sokmayabiliyor. Özür diliyorum ama sizin için içinde bulunduğunuz gaflet, dalalet hatta hıyanet'den bir önce sıyrılmanızı dilemekten başka şu an yapabileceğim bir şey yok. Resmi olarak ülkenin sınırkapılarında "Welcome to Republic of Turkey / Türkiye Cumhuriyeti'ne Hoşgeldiniz" yazması gerçekte o ülkenin idaresinin sizde olduğu anlamına gelmez. Eninde sonunda o bir tabeladır. Önemli olan o ülkede yaşayan insanların bunu ne kadar hissettiğidir. O ülkenin insanının şartlar ne olursa olsun "Ya İstiklal Ya Ölüm" diyip diyemediği hatta bunu gerçektende söyleyemek isteyip istemediğidir. Bir ülkenin durumuna bakmak için kaç tane televizyonu olduğuna, kaç kw elektrik harcadığına değilde o ülkenin insanının bağımsızlık uğruna bir şeyler feda edip etmeyeceğine bakmak gerekir. Ve ne yazıkki ülkeme baktıkça utanıyorum. Bir miktar para kazanacağız diye neremizi satacağımızı şaşırmış durumdayız. Hatta bir yerlerimizi satmazsak bunu zaten bedavaya yapacaklar, bari paza kazanalım diyecek kadar alçalmış bir ünsan güruhunu ile aynı topraklarda yaşıyoruz.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 amerikalıları denize dökmek için hemen gerilla taktiklerine başlayalım mı? benim havalı tüfeğim var kapıp geliyim. evet mantıksız öneriler bunlar ve evet ülkede birşeyler (pek çok şey) yanlış gidiyor. ama benim aklıma gelen çözümlerin de yukardakinden daha mantıklı olacağı söylenemez. bu durumda sen söyle ne yapılması gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 heh bu arada amerikaya gitmek için Türk vatandaşı vize alıyor değil mi? [askeri değil vatandaşı hem de] ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Yapılacak şeyler sınırsız, tek sınır sizin hayalgücünüzdür. Bunnu dışında herkez kendi alanında, elinden ne iyi geliyorsa o şekilde mücadelesini sürdürü, şimdi oturup kimseye sen şunu yap, sen bunu yap diyemem. Ben kendi elimden geleni yapıyorum. Bunlar düşünsel anlamdaki çalışmalardan başlayıp fiziksel olanlara kadar geniş bir yelpazede devam ediyor. Daha önce söylediğim gibi yapabileceklerinizin tek sınırı kendi hayalgücünüz.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 2 hafta önceki Ceviz Kabuğunu izleyen oldumu ? Bir araştırmacı yazar var sürekli çıkıyor programlara, o türkiye ile abd'nin 40-50 sene önce yaptığı anlaşmalardan birinden bir madde'nin bir kısmını okudu programda. Hulki Cevizoğlu aynen şöyle dedi "O zaman biz bu programı hiç yapmayalım, bu konuyu tartışmaya gerek yok." O madde de amerika'nın düzenleyeceği askeri müdahalelere yardım etmekle ilgili bişiydi. Tam hatırlamıorum şimdi. Hatta adam bu tip o kadar çok anlaşma varki hiçbir hükümet zaten hayır diyemez dedi amerika'ya. Her ne olursa olsun bir ülke başka bir ülkeye bu kadar bağımlı olmamalı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar