Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bugün Counter Strike'ı uzun bir aradan sonra yeniden kurdum. Cheating Death'i açıp oyuna girdiğimde bütün serverlardan "bu serverda oynamak için cheating death gereklidir" diye uyarı ile atılıyorum. Bağlantım 128 adsl (şu an denemede normalde 256 olacak) Acaba Cheating Death adlı program firewallamı takılıyo? Modemim Zoom X4 5551 usb. Fikir verebilecekler olursa sevinirim.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bence yazabilecegi en mantıklı yer onceden oynarken arada benide öle atıyordu once cd i aç sonra oyunu aç hiçbi ayarı degiştirmeden oyuna girmeyi dene[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 cd en son surumunun kullandıgından emin olunuz lutfen.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar