Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bravo hll olsun GSye[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 biter işte bu kadar. helal olsun oyuncularımıza.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 adamlar evet bariz yatmış bu maça.. ama olsun, gs ye yaradı hakan da bu maç kendini aştı :) ve maç bitti[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 juventus'un yatmasına gerek yok zaten galatasaray süper oynadı bu akşam :D hepsine helal olsun,hem futbolculara hem de oraya gelen seyircimize. acaba uefa'ya öneride bulunsak mı maçlarımızı bundan sonra dortmund stadında oynamak istiyoruz diye :D maçın adamı hakan şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 BİTTİİİİİİİİİİİ BEEEEE KOYDUKKKKKKKK ASLANLARRRRRRR[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 burası sami yen burdan çıkış yok.. bu kadar.. westfalende oynayalım biz maçlarımızı ya :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 west sami yen :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Galatasaray gaza geldi. yani esas Juve'de çıksa, onu da yenerlerdi. helal olsun. uefa'ya bacağım girsin![hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 GALATASARAAAY LAY LA LA LAY LAY LAAY!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: Diablo, 03 December 2003 00:06 tarihinde demiş ki: eh yattılar o yuzden ilk yarı 3243 tane net gol pozisyonları var[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım evet adamlar zaten aşırı beceriksiz onun için atamadılar.son dakikalarda juventusun top oynadığını kim söyleyebilir ki?adamlar sanki son 15-20 dakika berabere ya da galipmiş gibi oynadılar. Bu arada galatasarayın galibiyetine üzüldüğümü filan söylemedim,sadece düşüncemi söyledim. Tekrar tebrik ediyorum galatasarayı.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 kedi olali bi fare tuttunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 valla eğer çıkarsak 10 sene şampiyon olmamaya değer.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ya Esas Juve Mesas Juve Bırakın bunları O Stadda o Atmosferde Kralı çıska yine yenerdi. HELAL OLSUN BEEEEEEEEE HELAL GALATASARAY[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 güzel hayırlı olsun darısı beşiktaşa..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 budur gercek gs yı gorduk sonunda [Bu mesaj ascraeus tarafından 03 December 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Keşke hep böyle oynasa gs.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 haftaya mı bi dahaki maçlar?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 2. Golde dayanamadım açtım Camı GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL Diye bağırdım bütün site inledi.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 HELAL olsun GSa[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 nası yani azmo?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sen miydin o hayvan? :D said: BlaCk_DmC, 03 December 2003 00:14 tarihinde demiş ki: 2. Golde dayanamadım açtım Camı GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL Diye bağırdım bütün site inledi.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! [hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 BUNE MÜCADELEDİR ALLAHIM ! BUNE GUZEL OYUNDUR BUNE HIRSTIR BU NEDIR ABI YA BU NE BUYUK SEVGIDIR BU NE GUZEL BIR SEYIRCIDIR ALLAH BELASINI VERICEK UEFANIN VE SEREFSIZ LERİN BUTUN TAKIMLARIMIZ BOYLE EZECEK GORUCEKLER ....... Bu arada Galatasaray harbi kendi gibi oynadı en sonunda inanın gözlerim doldu bu maç kazanma hırsını tekrar gs de görünce[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 o kadar seyirci banada bagırsın bende oynarım walla ole o an o gazla olimpiyata gelen 2k seyirci nin ne etkisi olur :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 BJK de gömerse çok hoş olacak.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar