AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 kafayi yemek uzereyim oyunu sadece 10 dakka oynayabiliyorum 10 dakika sora bilgisayar pat diye reboot oluyor EAX'i disable ettim olmadi konfigurasyonlari karistirdim olmadi baska resolution denedim olmadi 1.01 patchi yaptim olmadi buna bi care varsa soyleyin siyirdim siyiracam bioware forumlarini karistirirken gordum bi kiside daha ayni sorun varmis orayada post attim bitane ordanda cevap bekliyorum[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 herhangı bır ısınma sorunu yok dımı ??[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hayir 0 imkani yok isinmis olmasina maximum 1 saattir acik bilgisayar[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bende amd var 40 dereceyle baslıyo ... clock speed ı 1700 e getırınce (default 2 ayarı var ya 1300 ya 1700 olacak kısaca benım ısınma problemım var) bılgısayar acılıpp yuna gırıldıkten 3-4 dk sonra wındows a atıyor ... ısrarla gırmeye devam eder ve wındows a atamayacak halde bırakırsan restart atıyor ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ya bukadar sorunlu oyun gormedim ben biraz once force software sound denedim olmadi simdi disable sound denicem yine olmassa allah kahretsin bu adamlari 45 dolar saydigim oyun elimde patlicak[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ya ramlerinde ya ekran kartında ya da ekran kartının driverlarında sorun var bence. önce ekran kartının driverlarını güncelle. olmadı bi arkadaşından falan ödünç ram/ekran kartı falan alıp onunla dene.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yeni driver bakayim daha 1 ay olmadi yeni driver yukleyeli gerci ramlerdede sorun oldugunu sanmiyorum yani pasa pasa swg oynuyorum ben bu bilgisayarla ha bu arada disable sound denedim bu sefer 1 dakika oynamadan bilgisayar takiliyor[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bu ne yaw bide orjinal oyunda mi yapıyor bu sorunları?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Valla ben ağzımı açarsam gene RAM dicem o yüzden kapatıom :D Bu arada oyun directx 9.0b istio haberiniz var dimi. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 02 December 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ram degilmis yada bence degil buyuk ihtimalle graphic options'daki buffer on'dan kaynaklandi kapattim calisiyo suanda mis gibi driver update de yaptim gerci tam olarak hangisi duzeltti bilemiyorum[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Sesten olsaydı kapılarda filan takılırdı,bu büyük ihtimal grafiksel bişey.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 banada oluodu sesten dolayıydı ama sesi kapadım düzeldi şimdi ekran kartı aldım (Fx 5200) bide öle denicem ya bu oyunu bedhesda falan mı yaptı??:):):) amma bug çıktı bea:)[hline]icq#172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: AssassiN, 02 December 2003 01:33 tarihinde demiş ki: ya bukadar sorunlu oyun gormedim ben [hline]The World is yours. Harbiden ya .. deli olucam dirext x 9.0 ı yükledim .. ekran kartını upgrade ettim ama hala aynı sorun oyunu çalıştırıyorum.. bir küçük ekran çıkıyor ordan game sekmesine giriyorum sonra mouse iconu cd oluyor biraz bekliyor bir ekran açılıyor ufak gemiyi gösteriyor sonra o kayboluyor ve hiç bişi olmuyor oyuna giremiyorum nedir bu ya ? midnight club 2 dede aynı olayı yapıyordu.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kingpin burayi bi karistir istersen belki cozum bulabilirsin[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 reboot sorunu bendede var. 9000pro+cat3,7 yüklü. psu olamaz elan vital 300w var. nedir mevzu anlayamadım sinirden köpürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 graphic optionsdan buffer'i kapatmayi dene bende buyuk ihtimalle sorun oydu[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 9.0b deneyin olmassa gidin yeni bilgisayar alın yada internet kafeye yükleyin ya da intihar edinn bu oyunu alıp da oynayamamak çok kötü bişi olmalı.. nese ben sith academy yi load edeyim.. :)[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Makinamım performansını yazayım belki yardımcı olursunuz; 1.4ghz 512 mbram 64 mb geforce mx 100/200 creative 5.1 orda bi scan hede hödösü var.. system i scan ettim.. bir tek cpu az dedi.. 1.6ghz recommended miş birde ekran kartı az mış oda geforce 4 recomended tamam sistem biraz eksik olabilir ama en azından oyuna girip kasar demi ? ben oyuna giremiyorum ki ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar