Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sitcomlar - genel fikir teatisi (konu adı değiştirildi)


behran

Öne çıkan mesajlar

coupling'in il bölümü benim çok hoşuma gitmişti ancak ikinci bölümü görünce heyecanım ciddi boyutta azaldı. neyse biraz daha şans tanımak lazım.

according to jim isi bir klasik olmaya aday bence. married with childeren ın uzaktan akrabası diyebiliriz :P Salı günleri yayınlanıyor, izlemek isteyenlere duyurulur :)

*! sabah 6da kalkması gerekmektedir ama uyuyamamaktadır, üstelik bu 2gündür böyledir *[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valal bu according to jim cidden çok güzel olmuş(gerçi cnbc-e nin yeni yayın saatleri yüzünden doğru düzgün seyredemiyorum babamlar gelip yemeğe oturacaz diyor. Sonlarını ancak hafta sonu görüyorum)Özellikle birinci bölümdeki Buz adam ve Hamak adam oyunlarına bayıldım(birde kızın telefonu açma meselsi izleyen bilir ehuhehe)ikinci bölümde ise ağaç eve prizi nereye koyayım diye soran Andy'ye verdiği cevap muhteşemdi:) Bu arada Coupling beni pek sarmadı.Zaten saat 21.00 da yayınlanan dizilerden sadece Boston Public ve Rosswell'i sevdim(gerçi bir taensinide izlemeydim.Awfull Truthmu ne)Bu arada Rosswell'in tekrarı ne zaman.Film izlerken unutmuşum onu kaçırdım...3. sezonun birinci bölümünü izleyemeden ölücem.ühühü[hline]I don't know how it is but she has the power
She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah)
She tells me that I'm in control but I know it's just a lie
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

itiraf ediyorum belden aşşağı esprileri seviyorum, ne kadar ince mizah adamıyım fln desem de cok sevıyom belden assagı esprılerını..
*itiraf eder rahatlar*
coupling bence baya iyiydi.. ama haklısınız bazı esprıler harbıden bayıktı yanı..
atj iyi sayılırda adama nedense ole cok ısınamadım karısını allydeykende pek sevmezdım zatı ama olsun baya espırlı fln kızlarıyla yaptıgı oyunlar sufer[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
bu dizi süpper tek kelimeyle. size 2 birbirine bağlı espriyi söyliyim 2 ayrı bölümden

jim ve karısı oturuyorlar. jim kitap mı ne okuyo, çocuklar geliyo oyun oynamaya başlıyolar ses falan çıkarıyorlar. jim çocuklara "hadi odanıza" diyor ama takmıyo çocuklar. sonra jim çocukları yanına çağırıyo. "ooo bakın dışarda şeker yağıyor, çabuk bahçeye gidin de toplayın şekerleri bol bol" diyo "heyooooo diye koşuyo çocuklar"
jim karısına dönüyo "bunları kesinlikle bi iq testine sokmalıyız"

bi kaç bölüm sonra jim cimrilik yapıyor. bi konu hakkında para harcamak istemiyor. karısı "niye" diyor. "e bu 80 doları çocuğumuzun üniversite için olan banka hesabına yatırabiliriz mesela" diyor jim. karısı da "iyi de daha öyle bir hesap bile açmadın ki !"
- ee çünkü daha hangisi daha akıllı karar veremedim.

yarıldım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 03 December 2003 10:45 tarihinde demiş ki:
abi herif yaslanmis artiiiik, kadayifa donmus kalantorlasmis, espriler cok amerikan, ara sira cikan fragmandaki 'come ooooon im winniiiinng!' lafi bile midemi bulandiriyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

coupling'den falan kesinlikle daha iyi en azından[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 03 December 2003 13:09 tarihinde demiş ki:
Couplingden nefret ediyorum. Jim izlemesi keyifli. Favorim ise Malcolm in the middle.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

aha benimle aynı fikirde olan biri var forumda. coupling sevmeyen biri. sevindim bi an hehe
malcolm'u ise toplam 15 dakka falan izledim bilemiyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 03 December 2003 13:04 tarihinde demiş ki:
coupling'den falan kesinlikle daha iyi en azından[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza


couplingde her ne kadar asiri cinsellige yonelseler de bir orjinal olma arayisi var. bu aKKordinK to cim de ise resmen 50 lerden beri gelen ayni "10 tane replik yazari kiralayalim dovar bi tane kalantorlasmis tip bunlari ekranda sirayla hissetmeden soylesin hey its funny olsun" anlayisi var.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bence de ikisinin kıyaslanması pek mümkün değil unitynin söylediği gibi. AtJ klasik, belki Al Bundy'nin daha makul, "hayatın içinden" versiyonu gibi, esprileri de aynı şekilde. Couplingin olayı farklı, ikili ilişkilere ve kadın - erkek çatışmasına yöneliyor bir kere. Evet belden aşağı espri çok var ama kadın erkek ilişkilerinin en komik yanı nedir ki zaten?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

coupling'e hastayım!
cinsel minsel, siz hjayatınızda bu kadar akıllıca yapılmış kurgu gördünüz mi? amerikan sitcomlarında hiç olmayan teknik şeyler yapıp yarıyorlar beni hep.
başa sarıp değişik dublaj olsun, kafa seslerini koymak olsun, her bölümde bir kurgu numarası mutlaka oluyor. pek yenilikçi buluyorum.
üstelik 3 harfle ifade edilebilen bir konudan (s-e-x) bu kadar çok durum komiği çıkarıyor olmaları da cabası. destekliyorum.

according to jim cici bi komedi. evet güldürüyor beni ama unity'ye katılmak zorundayım, pek amerikan pek. ha seyretmiyo muyum? seyrediyorum valla, ama hastası diilim.

bundy ise baaambaşka bi konu. klasik bi dizi, zamanında çok yenilikçiydi, fenomendi hatta. ama artık 20 yaşına yaklaşması sebebiyle sanırım, eski mükemmeliğini kaybetti benim gözümde sanki. belki bi süre ara verdikten sonra yine hastası olabilirim...

seinfeld'e gelince: nefis bi dizi bence. bir bölümde kendileri de söylüyorlardı, zaten cnbc-e de tanıtımlarda kullanıyor o lafı. "hiçbirşey ile ilgili" bu kadar komik durumların düşünülebilmesi, hiçbir şey olmadan bu kadar komiklik olması hayranlık verisi. hastasıyım!

zaman zaman elaine'e ve george'a fazla kıl olduğum, öeh dediğim oluyor ama.. ama olsun. kramer ise neffisss bi karakter bence! ben hala her kapı açtığında gülüyorum :P

bi de threadin adını değiştirsem diyorum, accor. jim diye başlamışız, herkes eteğindeki dizileri döküyor habire :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...