Faust Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Selam, Birçok arkadaş irc üzerinden downloadda sorun yaşıyor. Ben hostuma upload ettim. Oradan indirebilirsiniz. R2 Exe http://ultima.gen.tr/~faust/sphereserver55r2-win32.zip R2 Scripts http://ultima.gen.tr/~faust/sphereserver55r2-scripts.zip R2A Exe http://ultima.gen.tr/~faust/sphereserver55r2a-win32.zip Not: Dosyalar sphereserverdan alınmıştır. Hiçbir değişiklik yapılmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 R2A'da nesi? sitede onla ilgili hic bir$ey gormedim ben (sphereserver.com'da)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Dmx, 03 December 2003 20:05 tarihinde demiş ki: R2A'da nesi? sitede onla ilgili hic bir$ey gormedim ben (sphereserver.com'da)[hline]- never too old to learn! y3n1 r3l3453[hline]Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n,NT 4.0 Sys Admin,Pascal,r00t Admin. Bilgi paylaştıkça değerlidir, ama ben paylaşmam. Niy3 ac4b4?!?!? Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 arkada$im Westy'nin bir aciklamasi var, sphereserver.com sitesi haricinden belirtilen hic bir Sphere Release'ini indirmeyin diye, bunun nedeni Zorm ve Rosethorn'un ellerinde Sphere 55i source code'lari olmasi ve bunu suistimal yolu ile kullanabilecek olmasi, 55i R2A'yi indirdigimde *.txt dosyasinda yenilenen degi$ikliklerde by Zorm'u gorunce sordum bunu. cok bilmi$lik etme.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Dmx, 03 December 2003 20:16 tarihinde demiş ki: arkada$im Westy'nin bir aciklamasi var, sphereserver.com sitesi haricinden belirtilen hic bir Sphere Release'ini indirmeyin diye, bunun nedeni Zorm ve Rosethorn'un ellerinde Sphere 55i source code'lari olmasi ve bunu suistimal yolu ile kullanabilecek olmasi, 55i R2A'yi indirdigimde *.txt dosyasinda yenilenen degi$ikliklerde by Zorm'u gorunce sordum bunu. cok bilmi$lik etme.[hline]- never too old to learn! 0 z4m4n 1rc b074 n1c1n k0ymu5l4r? Çok bilmişlik eden sensin.[hline]Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n,NT 4.0 Sys Admin,Pascal,r00t Admin. Bilgi paylaştıkça değerlidir, ama ben paylaşmam. Niy3 ac4b4?!?!? Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Forumda niye ignore ozelligimiz yok ki, boyle Razor vs gibi tiplerde ise yarardi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 az laf çok iş. ignore sistemi scriptlesene bacyo. $$$$$[hline]Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n,NT 4.0 Sys Admin,Pascal,r00t Admin. Bilgi paylaştıkça değerlidir, ama ben paylaşmam. Niy3 ac4b4?!?!? Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Php bilen (ya da biliyormus gibi davranan) ben olmadigim icin o is bana kalmiyor, php bilenler yapmiyorsa asil onlar az konusup cok is yapsin. Akliniz fikriniz post 'kasmak'ta, milletin soru sorma amacini bile anlamadan uzerlerine saldirmaya kalkiyorsunuz, sonra da bir ozur dilemek sanal delikanliliginiza zarar verir zannettiginiz icin post most bahanesine siginiyorsunuz. Sorunun cevabi veya amaci hakkinda bilgin yoksa, senin deyiminle, $$$$.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 niye canım herşeyi bilen bacyo birde php bilir heralde? babamız usta adam bacyo. nebula kurucusu. forumların fırtınalar koparan adamı. ama biraz sanal delikanlı. gerçekte böle bişi heralde. $$$$$$$$$$[hline]Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n,NT 4.0 Sys Admin,Pascal,r00t Admin. Bilgi paylaştıkça değerlidir, ama ben paylaşmam. Niy3 ac4b4?!?!?Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Yazik, yine yazdiklarima cevap bulamayan biri konuyu saptirmaya calisiyor, cok mu yukleniyorum ne. Takil sen, daha fazla vakit harcamayayim ben senle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Razor guzelim, sen buralarda harcaniyorsun ya, o imza'na bakinca diyorum ki 'vay be ne adammi$, lutfetmi$te paticik'e takiliyor helal olsun' dostum harcaniyorsun sen paticik'te, git Microsoft'un sana ettigi teklifleri falan kabul etsene sen.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Dmx, 03 December 2003 23:25 tarihinde demiş ki: Razor guzelim, sen buralarda harcaniyorsun ya, o imza'na bakinca diyorum ki 'vay be ne adammi$, lutfetmi$te paticik'e takiliyor helal olsun' dostum harcaniyorsun sen paticik'te, git Microsoft'un sana ettigi teklifleri falan kabul etsene sen.[hline]- never too old to learn! Dmx: :D Razor zaten Microsoftda Calısıor Php,scripter,Mripter,Microsoft Admin,Vb Admin ne varsa ... Admin :P[hline]Death Uo Shard Developer. Choose Your Destiny.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sphere icin bana client adresi verebilirmisiniz ne yuklediysem client cokuyor calışan bi client bulamadım, şimdiden teşekkürler.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 http://evilsite.com/clients.php eger char ekranında göçüyosa patch sorunu, account yazdıgın gibi göçüosa login.cfg yi dogru yazmıosun dogrusu: loginserver:xx.xx.xx.xx,port Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar