Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 10 günden sonra aşırı derecedeki telefon görüşmelerinden sonra LINK ışığımı sürekli yanar hale getirttim. Ama ortadaki turuncu ışık aşırı yavaş yanıp sönüyo hatta bazen yanmıyor bile. Windows XP "yerel ağ bağlantısı" göstergesinde bytelar'ı 40'ar 50'şer gönderiyorum ama alırken 1'er 2'şer alıyorum. Birşeyler ters. Paticik'i bile 2 dakkada açtı. Oluşum Bilgisayardakilere telefon açtım. 1-2 ayar değiştirdik banamısın demedi, sonra internetimi yavaşlatabilecek bi virüsten bahsedip virüs taraması yap dedi. Bu virüsü bilen varmı? Varsa norton vs. gibi büyük boyutlu programlar yerine virüsü direk bulabilecek çok küçük ölçekli bi tarama programı bilen varmı? En son çare onu deneyeceğim. Elim kolum bağlı kaldı. 14000 dial-up modem bile daha hızlı bağlanır delirtecek bu gerzekler beni ya. Arkadaşlar lütfen ciddi fikirleri olanlar cevap yazsın.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 up[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draugluin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bahsettiğin olay bana 1 kere oldu restart attım duzeldi bence vakit kaybetmeden bildir telekom'a (ne kaar ilgilenirler bilmeme ama !!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Büyük ihtimalle modemin bozulmuştur bana da bi kere benzer bişey oldu yeni modem almak zorunda kaldım bi tanıdığın warsa adsl'i olan git ona modemini dene eğer modemin çalışıyosa telekomdakileri ara hattını kontrol etsinler bence rüşvet öner telefondan, işini hallederler, başka türlü yapmıolar bu arada parayı da verme sakın ha[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 modemin markası ve modeli ne acab merak ettim[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar