Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim Lazım

Batilc

Öne çıkan mesajlar

Ya bana her turlu resim lazımda. ya daha dogrusu lazım degil bakmak hosuma gidio her kezde oldugu gbi :-P ancak resim yok. yani ben drizzt in raistlinin resimlerini dragon resimlerinin oldugu bi site ogrenmek istiorum daha acarsak fantezi seklinde resimler cekecem bilgisyara ozellikle masaustu icin yani power metal grublarının kapakları da olabilir valla kastım demin bulamadım. burda bulduklarımı da hemen kaydettim.

şincihten saolun[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma 2. gelen

akmar ın orda mp3 cdsi satan adamlardan blind guardian full mp3 almıştım içinden mp3ler ve mp3 programları dışında gördüğüm tüm dl resimleri de çıkmıştı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 21 November 2003 10:21 tarihinde demiş ki:
aklıma 2. gelen

akmar ın orda mp3 cdsi satan adamlardan blind guardian full mp3 almıştım içinden mp3ler ve mp3 programları dışında gördüğüm tüm dl resimleri de çıkmıştı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!

benim de bi ark buldu ordan bende ondan aldım ewt içinde 330 tane mi ne resim war orayı da deneyebilirsin:)[hline]icq:172758290
Sosyal ağlarda paylaş

larry elmore biraz bıyıklı dragon çiziyo ama idare ediver....bir de
www.wizards.com burdaki art gallery lere bak istersen ama çok ii şeyler yok...arada bi kaç lockwood sam wood ve wayne reynolds var idare eder[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...