Vampire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Evsanevi oyunun ikinci bölümü cikti...Kafayi yicem... Kotor oynadigim en güzel RPG, BG2 den bile daha güzel kafayi yicem... Prince Of Persia senelerdir oynadigim en muhtesem arcade ve Deus Ex : Invisible War bir efsanenin devami... Kafayi siyircam bilgisayarin basindan kalkamiyorum 2 gündür uyumadan ise gider oldum zombie modunda...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 edonkey çok yavaş çekmiyor mu ya ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ooof fff ffffffffffffff ........... OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ........ cuma pazts persembe seklınde cok hayatı 3 sınavım var ... KOTOR var ... deus ex var ... patıcıkın UO shardı var ... offfofffff .........[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë
Serif Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bu shareactor,edonkey nemenem biseydir? Bu cahil kardesinizi aydinlatirsanir oda sebeblenir ve size duaci olur. :)[hline]Est Sularus oth Mithas
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 asus gf4 440mmx,320 sdram,p3 500'de çalışmaz dimi?öff[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 min System: Intel Pentium® III 1.2 GHz (or AMD Athlon or equivalent RAM:256 MB RAM CD-ROM: 4X CD-ROM Video Memory: 32 MB VRAM Hard Drive Space: 2000 MB -------------------------- rec. System: Intel Pentium® 4 1.5Ghz (or AMD Athlon or equivalent RAM: 512 MB RAM CD-ROM: 8X CD-ROM Video Memory: 64 MB VRAM Hard Drive Space: 2000 MB ---------------- bide ss koyalım:[Bu mesaj Norak tarafından 04 December 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 tam gaz indiriyorum valla, surekli dl froma ll sources yapiyom hastasiyim deus ex i bastan yukledim sirf bunun icin biraz oyniyim maziye donus yapiyim diye bitmeli dl hemen![hline]Lights out, . As you hit the ground...
Öne çıkan mesajlar