malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 öncelikle hayırlı uğurlu olsun. söylemek istediğim birkaç şey var. TOA kocaman PVE ağırlıklı bi dünya. İnanılmaz zaman alıyor. Oyuncuyu gruplara itmesi gerekirken birçok olay için solo takılmak zorunda kalabiliyorsunuz. Sizin gibi ordaki yüzlerce insanın da elde etmek istediği avantajlar var. Bu yüzden istediğiniz an yardım alamayabilirsiniz. TOA geldi bencillik çoğaldı. Sizden beklediğim /gu ve /as yi çok iyi takip etmeniz ve başkalarına ayak uydurmanız. Gerçekten ihtiyaç duyduğunuz ve grup gerektiren olaylar için officerlarla konuşun, biz de bir gün ve saat belirleyip yardım etmeye çalışalım. Çok acil şeyler olmadıkça sorularınızı burdan sorarsanız daha kolay cevap alabilirsiniz. Oyunda 10 larca tell alınca bazen agresifleşebiliyor insanlar. NEED BEFORE GREED. www.toascrolls.com www.visionofsages.net/toa bu linkleri favourites e ekleyin şimdiden. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 03 December 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 katılıyorum hatta merak ettiğini şeyleri not alın en basit google search bile super sonuclar verebilir[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Herkesin oyunda olduğu bi ara Türkler olarak /cg kuralım kimlerin neye ihtiyaçları var vs. bi sıraya koyalım rica ediyorum. Böle biri birden çıkıp hadi bana şu artifact lazım alalım diince yürümüyo işler. Konuşalım, kararlaştıralım, yapalım.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 artifact almak genelde 1 fg den 3 fg ye kadar adam demek ama her artifact i kullanmak için 3 tane scroll bulmak gerekiyor ki bu olay solo eğer bir artifact istiyorsanızhaber verin arkadaşlar artifact mob oldurucek sayiyi toplamak her zaman mumkun olmuyor ama artifact inizi alana kadar scroll lara kasmak iyi bi fikir zor olan scrolllari bulmak oluyo çoğu zaman[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar