Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Yaw arkadaşlar şöle bişi wardı matematikte üçgenin iç açılarının toplamı neden 180 derecedir diye bilen warmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 180 olmassa patlar[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 çünkü dış açıların toplamı 900 dür.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Şimdi birbirine paralel iki doğruyu düşün. Bunlar arasındaki açı 0 derece veya 180 derece olarak düşünülebilinir. Üçgen ise üstüste olan bu iki doğrudan birisinin ortadan veya başka bir noktasından kırılarak uzunluğunun artttırlması işlemidir. İç açılar toplamı uzunluk veya orantılar ne kadar değişirse değişsin hiç değişmeyeceğinden 180 olarak kalmaya devam eder.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 (lol paintle 2 dakkada çiziktirdim dandirikten... kusura bakmayın) orda paralel çizdim a nın ordan c ve b paralellikten (içters açılar) yukardakilere eşit... okla gösterdim işte... orası da doğrusal o yüzden 180 derece[hline]İmza dediğin nedir ki?[Bu mesaj karpuz tarafından 03 December 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 yaw şöle ciddi biçimde açıklıcak yokmu sınav sorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 lan daha ne göstereyim.. bi de bunu sınav sorusu diye sormaları için senin 5. sınıfta falan olman gerek :-P[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bunun bir sürü açıklaması var. işte karpuz daha ne yapsın harbiden :) paralellik nerden gelio derse kendim çizdim dicen. neden onla o eşit oluo derse thales öle demiş ben karışmam dicen :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Şimdi birbirlerine paralel 2 çizgi düşün Bu iki çizginin sonlarından birbirine bağlı olduğunu düşün ve üstteki çizginin ortasınında bir köşe olduğunu düşün Bu tamamen açılmış bir üçgendir çizgiler birbirlerine tamamen paralel oldukları için yanlardan 0derece verirler ama ortası tamamen açık bi köşe olduğundan 180 derece dir ve bu çizgiler yamulmadıkca köşeler nekadar çekilirse çekilsinortadaki 180den alınan açılar kenardaki köşelerde gidicekdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bunun ispatı çevrel çember den çıkıyor şimdi çevre açının gördüğü yayın ölçüsü, açının ölçüsünün iki katı oluyor, çember 360 derece bildiğimiz gibi, abc üçgenin çevrel çemberinde her köşe için uygulayınca bunu 2m(A) + 2m(B) + 2m(C) = 360 m(A)+m(B)+m(C)=180 yani üçgenin iç açıları toplamı 180 çıkıyooo[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 İki iç açının toplamı, bu iki açının dışındaki diğer açıyı 180'e tamamlayan dış açıya eşittir.. İşte kanıt buyur 3. oldu sanırım..[hline][Mix]RebornBlackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson--------------------------------------I Love Nemo!Summer Jam!..Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Blacking üçgeninin kenarına sıcmışlar ehehe[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Harbi he renk seçimi süfer[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Valla böle örettiler bize ben napıyım.. :) Ayrıca yemin ederim renklere laf atacağınızı biliyodum özellikle seçtim(gerçekten) :D[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! Summer Jam!.. Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ya karpuz iyi göstermişsin iç ters açıların eşitliğini kullanarak bir de o iç ters açıların eşit olduğunu kanıtlasaydın :D[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evrim_GS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 yanlış hatırlamıyosam, bunun 9 tane ispatı vardı...[hline]İTÜ'lü Aslanlar ultrAslan-UNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar