unity100 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 fecat nerf geliyor hem butun oyundaki creaturelere, hem de chlere. oyundaki tum monsterlerin kuvveti armoru vs azaltilacakmis. ayrica ch petlerinin de kullanilma levelleri yukseltilecekmis. bu chleri diger combat professionlarla ayni seviyeye getirmeyi amacliyormus. combat professionlar ch almadan soloya cikabilmeye daha cok yaklasacakmis bu sekilde. su an soe forumlarinda tartismasi var.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 eoh nasıl ya oyundaki monsterların kuvveti artmalı bence bi çok yaratık aşırı kolay şu anda solo alınmıyan yaratık yok oyunda :) yine saçmalıklar yapıyo SOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bencede :P ayrıca şöle bişide wardı.. aynı anda en fazla 2 pet... zaten 3 pet en fazla 3 pantherle oluo ama olsun :Ptame etme olayları azalıo.. gene çoğu yaratık rare olucak...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor [Bu mesaj sLog tarafından 27 November 2003 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 abi oyuna bence daha zor yaratiklar koymalari lazim. SU ankileri degistirerek degildi. Warren tarzi buyuk factional dungeonlar olabilir mesala. Oyunla ilgili yapilmasi gereken o kadar cok sey var ki. icerik konusundada. Artik expantiioni bekliyicez sanirim. Ama SOE diger oyunlara gore cok daha hizli sorunlara cevap veriryor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 abi millet 2 ye bolunmus durumda soe forumunda, ch nerfi isteyenler ve istemeyenler. tabi istemeyenlerin sesi biraz da bizik cikiyor, genelde hersey icin chye guvenen adamlar olduklari icin. ama ch nerfinin cok hakli oldugu noktalar var. birincisi oyun hayvanat bahcesi gibi, oyunda droidden landspeederden star wars evreninde bulunan herseyden cok pet var. coronette bi geziniyon her tarafda abzurd abzurd hayvan kayniyor corellianin baskentinde. insan etrafa bakinca star warstayim ulan diye hissedemiyor. filmlerde her insanin pesinde bi droid varken burada bi pet var. orumcekler hamambocekleri dolasiyo milletin pesinde. daha ciddi bi sorun ise her combat char icin ch alma zorunlulugu. bir misyona cikilacaksa grupta millet birbirine pet var mi ne var diye soruyor. artik resmen combat char planlarken mecburen ch de hangi peti alsam diye skill puanlamasi yapiyosun. cunku pvp disinda ne yaparsan yap pete ihtiyac var. saglam peti mauleri vs yi cikaran adam oyunda en zor yaratiklari sololuyor. pet yoksa maymun varsa kral oluyosun. carbineer combat medic yapiyim diyodum, ki en saglam kombinasyonlardan biri pve de ve pvp de, ama gelin gorun ki bakiyorum petsiz ortalama misyonlari dahi sololamak imkansiz. sololayacaksan maymunluk yapman gerekiyor, poison atican da burst acip kacican da 4 tane hede seni indirmeden uzaklasacan, ama cok cikmiycan haritadan ki tipler yeniden spawn olup poison etkisi gecmesin, sonra gelicen de allaha emanet ates edip indirebilirsen indiricen de hede de. ki bu cm si olan carbineer. comando olsan greandeyi calsan, essek gibi damaj veren flamethrower ve yaninda master medic ile bile hangi creatureye daldigina cok dikkat etmek zorunda kaliyorsun 3 cakista yerdesin. bu oyunu iyice star warsliktan cikariyor, laser tabancasidir, blasterdir filmler hikaye imis, meger han solo chewbaccayi pet olarak yaninda dolastiriyormus gibi oluyor. su ana kadar char dagilimlarina bakarsak asagi yukari her combat charda ch olayi vardi. sanki ch ana skill de, riflemandir, pistoleerdir hepsi onun support skili gibi idi. oyundaki sey filmerlde olsaydi her stormtrooper bi gsp cikarirdi. ama adamlara blaster vermisler. ote yandan ne ben diyorum ch olayi silinip bitsin ne de devler diyor. yalniz artik nerflerden sonra sanirim ch olmayan combat charlarla misyon sololamak mumkun olabilecek. cunku degisiklikler ch lerin yuksek level pet cikarma olayini mastere birakirken, hem oyundaki tum creatureleri armor ham ve damage olarak nerfliyor, hem de oyundaki butun combat movelerde HAM costunu DUSURUYOR !. yani herkes daha cok special yapabilecek artik. ama hakkaten bikmistik. ben pet kullanmayi sevmiyorum, mantikli gelmiyor, essek kadar mauler herkeste var neyle beslenecek bunlar tatuinin colunde. zaten hicbir zaman pettir, teras kasicilerinki gibi karatedir, blasteri olan adamlarla savasmasi mantikli gelmedi bana. o acidan her char planlamasinda 'pet ne olacak' planlamasi yapmak ya da ch almak zoruna kalmak nefret uyandiriyordu. sanirim artik oyun pet wars galaxies ten harbi harbi star wars galaxiese donusecek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hmmm unitye baya bi katılıyorum bu konuda. cıvır cıvır örümcek böcek görmekten içim kasıldı iki kilo baklava yemiş gibi oldum.[hline]jedi: more missions on my terminal carbineer's motto: you can't kill me, I kill myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 basitce ch creature levellari yukselse hani atstler faction harici hedeflere (pvm) attack komutunu gormezden gelse yaratiklarda su andaki halde kalsa?[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ch yi nerflerlerse, o forumlar dikkat edin çoğu kişi imp olur fp kasar AT-ST alırım iki tane kimsede durduramaz diyor. nerflenecekse player at-st leride nerflenmeli, yada at-st nin bir alt modelini filan almalı, 1 at-st 2 rancor a eşit geliyor. Eğer bu mmorpg ise ve 2 taraf varsa bu 2 tarafında birbirine eşit güçleri olmalıki oyunda denge olsun.. Ayrıca SOE bir tek EverQuest de güzel çalışıyor diğer tüm oyunlarda gereksiz haber vermeden nerfler yapıyor. Geçen gün imp base de dark st avlıyoruz 3 tur spawn oldu base ama holo düşmedi insanlar acaba nerflemiş olabilirlermi dedi. Kimsenin neyin yapıldığından haberi yok ama 1 tur sonra holo düştü ve "nerflenmemiş iyi iyi" diye güldük..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 benim gozume atst petler kadar batmiyor. benim iki problemim var, bir, oyun hertarafta petle hayvan ciftligi gibi, star warsla alakasi yok, iki, ben rebelim, atst alsam da alamasam da ne olursa olsun pvp disinda hersey icin pet almak zorunda kaliyorum. ben ch oyniyim diye para vermedim ki bu oyuna, herhangi istedigim birseyi oyniyim diye para verdim. galba herifler bunun farkina vardi artik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 atst bana su noktada feci batiyo...o kadar grup hunt havasinda ust seviye yaratiklarda action ihtiyacinizi giderirken ufukta fallik obje gibi beliriyor ciplak bi tip...saginda solunda atst.. ortadan geciyor..eziyor gidiyor..biz de bakioruz tabi..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 aynen unity'nin dediği gibi... ch olmamak için uzun süre direndim. çünkü bu oyunu alırken aklımın ucundan bile geçmiyordu peşimde dev kediler ve dinolarla dolaşmak. ama bütün planlarımı bozup ch olmaya mecbur kaldım sonunda. ch kalmaya mecbur olmadığım gün seve seve surrender ederim tamamını. aslında ch mesleğinin hiç konmaması gerekiyordu. binek hayvanlarının ve süs hayvanlarının eğitilmesi gibi işler rangerların işi olmalıydı. bence ch'ye nerf bile yeterli değil aslında. komple kaldırılsa yeridir. droid konusu önemli. şu an droid=palyaço. bu işe de el atılması şart. ama aklın yolu bir elbette, önünde sonunda bu iş de düzelecek. şu an swg evreninde yaşadığımızı hissettirecek günleri görme umuduyla devam ediyorum oyuna. hele bir şu space-pack davası olgunlaşsın da rota nereye doğruymuş bir görelim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 guru: 3 tur spawn oldu base ama holo düşmedi insanlar acaba nerflemiş olabilirlermi dedi ---------------------------- aynen nerf kokusu aldım bende hatta bi patch vardı hiç bisey yazılmadı patchle ilgili ama oyunu açtıgımda download ediyodu bişeyler büyük ihtimal o patchle bişey yaptılar (2 gün falan günde 10 saatten fazla kamp kurdum hatta bi ara bug oldu ikişer kez spawn oldu rebel basedeki npcler yinede bişey düşmedi) ayrıca 1 atst = 2 rancor diil bence :) 1 atst= 4-5 rancor olabilir heavy armor acaip fark ediyo dun warrendaki çakma atstyi oldururken farkettik %20 heat eff. ve heavy armor vardi 150nin ustunde damageimi goremedim(armorsuz yaratıklara 3-4k stop vurdugum oluyo o fwg ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Dün gece Ogoed 5. holocronunu düşürdü base de. Nerf olduğuna pek inanmıyorum, hoş bana çıkmadı ama... :) Bu akşamdan itibaren base de kamptayım...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hangi base bu guzel abim ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 uzak diyarlarda bi base :) senin isine yaramaz zaten unity rebel base bu[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 holonuz batsin be holo-freakler su combat special HAM cost reduce iyi olmus carbine'de ozellikle 2 special cekiyorum "ulan olm yedin bitirdin kendini special cekecen" diyorum kendime kendi kendimi olduruyorum resmen intahar gibi bisey bencede CH hic olmasaydi oyunda onun yerine droid engineer daha duzgun bi prof olsaydi mesela impse droideka falan yapabilse, hos olmazmiydi? yada episode 1'deki dummy droidlerden falan onlari tank olarak kullanmak cok daha zevkli olurdu ama bu saatten sonra oyundan prof falan cikarilmaz tabi CH petlerinin armorlarini HAMlarini falan filan dusurmeleri gayet yerinde bi nerf olur bence[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ham costlardan şikayetçi olanlar, Spraystick ile head shot3 ya da flushing shot 2 denesin. Muongolda rağmen mindım iki dakikada boşalıyor. Ogoed ve Sad şahittir. Ama moblara vurduğum damagein haddi hesabı yok, hele flushing shot 2 ile area damage vuruyom :-D (Bu gece master rifleman oluyom, o zaman strafe shot 2 gelio, o flushing shottan daha fazla damage vuruyo ve gene area!!)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 oyle silah kullancagima hic kullanmam daha iyi. hadi health veya actiondan cost olsa neyse heal edersinde mindden cost olmasi igrenc otesi birsey bi mob donup bi caksa sana kesin ölüm. (flamethrower en guzeli valla special cost 17 health sadece eheh)[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 carbinci olcaksan kesinlikle medicin olacak cakicaksin hp yapicaksin[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Stream, 28 November 2003 12:13 tarihinde demiş ki: oyle silah kullancagima hic kullanmam daha iyi. hadi health veya actiondan cost olsa neyse heal edersinde mindden cost olmasi igrenc otesi birsey bi mob donup bi caksa sana kesin ölüm. (flamethrower en guzeli valla special cost 17 health sadece eheh)[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Çakamıyolar abi işte işin ilginci geçen gece yanımda bi master commando vardı, holo yarışı yapıyoz, kim lootlıcak diye, malum kim daha fazla damage vurursa o alıyor. Hoş holo çıkaramadık ama adam bi tane marshall bile lootlayamadı. :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 CH skill i olmadan kullanabileceğiniz havyanların seviyesi 10 a iniyor.Bende cowardly gurreck mi ne vardı 15 olan şimdi onuda kullanamıyacağım =([hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 abi siz CH yi ve petleri sevmiyosunuz diye CHyi kaldirin demenizde bencilce bence. Bende aksine pet olayini seviyorum, UOda falanda tamerdim. Sirf guclu diye degil, sevdigim icin, petlerle oynamaktan hoslandigim icin CH yi aldim. Bence chler guclu yaratiklari kontrol edebilmeli, ama bunu elde etmek cok zor olmali. Boylece gercekten CH olanlarinda bi gucu olur ve herkeste CH olmaya ugrasmaz guclu yaratiklari kontrol etmeyi basarmak cok zaman aldigi icin. CH olayi star wars dunyasina tamamen aykiri falan degil, Jabba ninda bi rancoru var mesela ve bi surude mount var ortalikta egitimli. Ama dediginiz bi bakima hakli tabi, her tarafta pet kaynamamali, ama ciddi CH olan biride birakin rancoruyla dolassin oda ayri bi hava getiriyo bence star wars'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 playerlarin CH creaturelara verebielcegi dmg arttirilirsa yuksek oranda bence iyi olur.... bilmiyorum ch pvp den nasil ama yarrar gibime geliyo[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Arkadaşlar bırakın artık holoyu bence!! Bu kadar basit eğer Toi bile jedi olamıyorsa bizim için olasılık dahilinde bile diil. o yüzden ben kendimi masterlamaya karar verdim en güzeli valla[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 belki toi skill kombinasyonunu tutturamamıştır. sadece starting class ları masterlayıp jedi olan var, bu sadece karakterin skill kombinasyonuna bağlı..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar