Khazab Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Gump edit'te bir şeyi verdata'ya patc ederken bir hata veriyor : GUMPEDİT , Karnel32.dll içinde hataya neden ........ İkinci sorum sa Dyn ip 'de register işlemini ben program uzerinden yaptim(yani sitesinden değil) fakat programda registered yaziyo yane. Buna rağmen her sprserver 'i actığımda degişiyo fkt su sekilde : diyelim ip 123.123.123.999,2593 sadece 999 yazan yer değişiyo[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz.
Khazab Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 up[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz. [Bu mesaj Ardhath tarafından 03 December 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Grafik editten anlamam, baska bir program kullanmayi dene, belki programda sorun vardir. DynIP sanildigi gibi senin ip'ni sabitleyen bir program degil, onun icin sphereserverin senin her baglandiginda degisen ipni gostermesi normal. DynIP'in olayi sen internete baglandiginda, istedigin xxx.dynip.com adresini senin ip'ne yonlendirmesi. Ip adresin degisse bile xxx.dynip.com ile bilgisayarina sabit ip gibi erisim saglayabiliyorsun boylece.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 dynip'e uye olunca ip adresin degi$mez ki sadece senin ip adresine yonlendirilmi$ bir sub verilir sana. ornek: dmx.dynip.com bunu 2593. portu acik bir sphereserver icin dmx.dynip.com,2593 tarzinda kullanirsin.[hline]- never too old to learn!
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bu arada sanirim baggio ile bir kac saniye farkla cevap yazmi$iz, aynisini caldim soledim sanilmasin ;)[hline]- never too old to learn!
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Aklin yolu birdir, niye sansinlar oyle :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar