Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlar ve ses


Zerokull

Öne çıkan mesajlar

banada oluyor,ses kartının driverlarını indir,yada benimki gibi dedenden kalan bir ses kartı kullanıorsan(als4000)çok mümkün,yeni ses kartı al,ben doüğum günümü 4 gçzle bekliyorum.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dogmeat biliyorsun gothıc oynuyorum oynarken ses sorun oluyo bu ses kartının dededen kalmasından mı kaynaklanıyor birde birşey soracam benim makinede 128 mb gforce mx 440 ekran kartı var ama gothıc bazen yavaşlıyo takılıyo bazende makinayı kitliyo bu ekran kartında bu oyunla bu sorun olmaması lazım acaba rem 256 ddr olmasındanmı bu ekran kartı için yetersizmi vede xp var bu etkilermi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gothic ÇOK kasıcı bir oyun,en baba makineleri bile kasıyor,xp pro'mu home'mu?işlemcin ne? P4-2.0,XP home,gf4 128 mb bir sistemde kasabilir,özlellikle şehirdeyken.

p4-2.8,512 ddr,radeon 9800 pro bir sistemde(ses kartı ana kart flnda güzeldi) oynadım,şehirdeyken detayları baya kapasak bile kasıyordu sistemi oyun.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı oyunlar var uyuz eden. Özellikle Freelancer ve Fifa 2004.
4.1 ses sistemi var ses gelmio arka hoparlörlerden fifa 2004'te. Zaten fifa'yı yükledim. Baktım ses kartını düzgün kullanamıo, sonra oyuna girdim. Grafikleri gördüm. Sonra uninstall ettim. Yazık adamların harcadıkları zamana. Keşke aileleri ile daha çok vakit geçirselermiş fifa 2004'ü yapacaklarına.

Freelancer'da ise standart version fraunher mp3 codec istio. Güncellediğiniz zaman bu codec'i yada bu codec'in dosyalarını değiştiren bir codec kullandığınızda oyunda sesler eksik çıkıo. Cd'sinde mediaplayer codecleri install'ı var onu kurunca geçio mesela. Zaten adamlar bilerek yapmışlar bunu. Direk readme'de yazıor sorun. Salak herifler.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mp3den kaynaklamıyor benimki benim hemen hemen her oyunda özellikle Fifa ve NBa'de ahh sesi a-a-a-ah ahah -h şeklinde sanki böle echoluymuş gibi çıkıyor böle kekemeye bağlıyor bilgisayar çözümü warsa bunun söleyin daha önce yoktu böle bişi Pirates of the Caribbeanda yaşadım ilk bu problemi sistem kasıyor dicem sistem haywan ekran kartının yetersizliğinden kaynaklanırmı sizce bu arada ekran kartı Ge Force 2 MX 440 64mb
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...