Necromancery Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bunda kendimi görebilmek icin tab tusuna basıom ama basmadan görebilmek icin napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 options, keyden ayarla. switch on, off gibi bişi olması lazım tab..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ben basılı tutuomusum meger bi kere bassam oluomus ama oyundan pek bisi anlamadım mesela bi hırsız elmas calmis hırsızı buldum ama ona dalsam suclu oluom nası yencem fln vede oyunda amac var mı hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 necro icq ya gelsene daoc oynayak :))[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 necro icq ya gelsene daoc oynayak :))[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 elmas çalmış. gece yarısı kuleye çık. o hırsız küçük göldeki inine gitçek elması bırakçak. sonra o taştan küçük yere git. istediklerini al. sonra barbar tipli herife git. elması bulamadım de.. ayrıca www.dlh.net te ccheats-morrowind-faq işine yarar ordaki faqlar[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 alo necro sana dıom lan?[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 adamlara arkadaş kalcam tihef guildine gircem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya bisi anlamadim simdi yahu kilic var elimde zirhta var 2 fare daldi birini öldüremeden geberdim napacam yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yere eğilip saldırmayı dene. karakteri iyi yaratçan. uzun uzun sana özelden yollarım istersen bir nevi faq for begginners. yarın bol vaktim var.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 elf rogueyiz bes parasız kaldık kiliclarda eskio fighter guildine girmek iciin fare temizlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya, bugün oynama, yarın sana oyun hakkında herşeyi anlatırım yarın öğlen 6 saat vaktim var[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 oke icq 87046681 sen özel msj fln at gelmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar