Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumpa Kumpa Kumpa Kumpa Cheeeeero !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yukarıda post atmış ve adı Vasmussen olan şahsiyet Alman dır. Bütün gece şunu sabun yapcam, yok bunu yapiim diye baktı insanlara. Hatta konuşurken 2 kere karakedi ye "hacı şakir" dedi; ağzından kaçırdı. Sarhoş olunca masaya çıktı ve bildiği tek şarkıyı sööledi: "Deutschland, Deutschland über alles". Bütün gece Fallen diye yanlışlıkla onu okşamışım, çok geç fark ettim. O da kendisini okşayanın Fallen olduğunu zannetti ve adama iğrenç tekliflerde bulundu. Top demekte haklı ve hatta eksikmişim. Koynumuzda yılan beslemişiz haberimiz yok. Baş top işte... 8-)
Mesaj tarihi:
lasatamim kantarem,gülüm çiçeğim,

aman diyeyim,o sabun kelimesini o konuda ağza almak bile illegal olabiliyor. çok muhabbetin çevirmeyin yani,o anlamda söyledim.

hadi bak hep ben sataşıyorum oynaşmak için,biraz da sen oynaş benle.tek taraflı oldu,kaldım ortada.
rezil oldum elaleme yahu.
ne güzel teklifi sunmuştun halbuki cinsiyet farketmez oynaşacak eş aranıyor diye?

said:
2001-10-28 18:40 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış:
Yukarıda post atmış ve adı Vasmussen olan şahsiyet Alman dır. Bütün gece şunu sabun yapcam, yok bunu yapiim diye baktı insanlara. Hatta konuşurken 2 kere karakedi ye "hacı şakir" dedi; ağzından kaçırdı. Sarhoş olunca masaya çıktı ve bildiği tek şarkıyı sööledi: "Deutschland, Deutschland über alles". Bütün gece Fallen diye yanlışlıkla onu okşamışım, çok geç fark ettim. O da kendisini okşayanın Fallen olduğunu zannetti ve adama iğrenç tekliflerde bulundu. Top demekte haklı ve hatta eksikmişim. Koynumuzda yılan beslemişiz haberimiz yok. Baş top işte... 8-)
Mesaj tarihi:
Aman abicim o nasıl kelimeler öyle. Duyanda şey zannetcek...Annamadım; senin içinde cinsiyet fark etmez mi??!! Öhm...abi veriim telefonumu akşam rakı eşliğinde metafizik olaylara kurgusal yaklaşımları tartışalım. Duyanlar mı? Salla onları abi yemişim; sana bişi olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
2001-10-29 18:08 tarihinde, Szasstam yazmış:
Peh be yazık yazık :-p
lasetemi bu arada senin şarkıyı gülben ergen bile sölemiş lasetemi kantareeee diye :-p
ünlü oldun galiba ehueu en ünlü dop :-p

Gülben Ergeni bırak da; şu çatal yerlerin ağrıyo mu onu söyle...
Mesaj tarihi:
saygıdeğer Üstad Vasmussen, ellerine sağlık. bizi aldın o geceye götürdün, yaşattın. senden başkası da bunu yapamazdı bence.

eh hakkaten güzel geceymiş doğrusu.. :-)
Mesaj tarihi:
said:
2001-10-29 18:11 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış:
said:
2001-10-29 18:08 tarihinde, Szasstam yazmış:
Peh be yazık yazık :-p
lasetemi bu arada senin şarkıyı gülben ergen bile sölemiş lasetemi kantareeee diye :-p
ünlü oldun galiba ehueu en ünlü dop :-p

Gülben Ergeni bırak da; şu çatal yerlerin ağrıyo mu onu söyle...

Sen sus pis zombie :-p
hala kendini bard sanıyor cık cık
  • 7 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lol ben de kim apladı diyordum valla süper, kesinlikle görülmesi gereken yazılar vardı burada :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
yine eski topicler hortladı ama bu seferki güzel :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki:
Yuce aerius sana sesleniorm :
Heal pls
Mesaj tarihi:
Suican
Lasatemi(aka ZethKnorr)
Caine
Athe
Szasstam
Fallen
BlackRose
Denth
Vasmussen
Uranka
Lars

unuttuğum olmayan var mı?

2001 de ha...Vay anasını...2 Yıl geçmiş..

said:
Caine, 28 October 2001 07:39 tarihinde demiş ki:
huh..gec kalmısız:-)
millet geyigi somurup bitirmis:-)

Doğru demiş be Caine The Üstad..Sömürülmüş alayı geyiğin :]

Kedi demek o geceden sonra herkezi bir defa banlama sözünü yerine getirmiş :PpP

Resimler HDD im bir köşesinde olacaktı...2-3 saat karıştırırsam bulurum belki..Ama hemen atlaşılmasın...Artık burada değişmiş şeyler olduğu için o fotoları bulunca Geri Dönüşümün yoluna göndereyim :(

Zaman...Değişmeyen-değiştirilemeyen tek şey eheh...

Bu topiğe yazdığım günü bile zar zor hatırlıyorum...

Lasateminin biri ile dans ettiği,gidilen yerin bayağı bir kırmızımtrak olduğu,fotoların dark çıktığı..Vs vs...

Birde 2. bir buluşma vardı? O nerede? :Pp

Nostalji rulz..

Hepimiz tarih olucaz!
Hepimiz Ölücez![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
incoming...010104
  • Yeni Oluştur...