Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 Yukarıda post atmış ve adı Vasmussen olan şahsiyet Alman dır. Bütün gece şunu sabun yapcam, yok bunu yapiim diye baktı insanlara. Hatta konuşurken 2 kere karakedi ye "hacı şakir" dedi; ağzından kaçırdı. Sarhoş olunca masaya çıktı ve bildiği tek şarkıyı sööledi: "Deutschland, Deutschland über alles". Bütün gece Fallen diye yanlışlıkla onu okşamışım, çok geç fark ettim. O da kendisini okşayanın Fallen olduğunu zannetti ve adama iğrenç tekliflerde bulundu. Top demekte haklı ve hatta eksikmişim. Koynumuzda yılan beslemişiz haberimiz yok. Baş top işte... 8-)
Xerdener-abi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 lasatamim kantarem,gülüm çiçeğim, aman diyeyim,o sabun kelimesini o konuda ağza almak bile illegal olabiliyor. çok muhabbetin çevirmeyin yani,o anlamda söyledim. hadi bak hep ben sataşıyorum oynaşmak için,biraz da sen oynaş benle.tek taraflı oldu,kaldım ortada. rezil oldum elaleme yahu. ne güzel teklifi sunmuştun halbuki cinsiyet farketmez oynaşacak eş aranıyor diye? said: 2001-10-28 18:40 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış: Yukarıda post atmış ve adı Vasmussen olan şahsiyet Alman dır. Bütün gece şunu sabun yapcam, yok bunu yapiim diye baktı insanlara. Hatta konuşurken 2 kere karakedi ye "hacı şakir" dedi; ağzından kaçırdı. Sarhoş olunca masaya çıktı ve bildiği tek şarkıyı sööledi: "Deutschland, Deutschland über alles". Bütün gece Fallen diye yanlışlıkla onu okşamışım, çok geç fark ettim. O da kendisini okşayanın Fallen olduğunu zannetti ve adama iğrenç tekliflerde bulundu. Top demekte haklı ve hatta eksikmişim. Koynumuzda yılan beslemişiz haberimiz yok. Baş top işte... 8-)
-eCe- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 erdener-abi; doktora ihtiyacın var senin.
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2001 Aman abicim o nasıl kelimeler öyle. Duyanda şey zannetcek...Annamadım; senin içinde cinsiyet fark etmez mi??!! Öhm...abi veriim telefonumu akşam rakı eşliğinde metafizik olaylara kurgusal yaklaşımları tartışalım. Duyanlar mı? Salla onları abi yemişim; sana bişi olmasın...
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Aramadın hala Erdener abi; hayırdır? Yenge mi rahatsız?
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 ulan iki gün servis dışı kaldık neler olmuş beah resmen konudan kopmushum yaww
Xerdener-abi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 kantarem, ben senle lasciatemi cantare eşliğinde rakı içmeyi istemiştim zaten hep.yarın akşam arıyorum. öptüm. erdener-abi
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Olur abi. Tartışma mevzuunu beğendin işallah. Gelirken yanımda ne getiriim ? beyaz peynir, dantelli don, rakı, meyve? (arada kaynar işallah!)
Xerdener-abi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 elma yanaklım, ne bulursan kap getir sen hele,gerisine bakarız. erdener abi
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Peh be yazık yazık :-p lasetemi bu arada senin şarkıyı gülben ergen bile sölemiş lasetemi kantareeee diye :-p ünlü oldun galiba ehueu en ünlü dop :-p
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 18:08 tarihinde, Szasstam yazmış: Peh be yazık yazık :-p lasetemi bu arada senin şarkıyı gülben ergen bile sölemiş lasetemi kantareeee diye :-p ünlü oldun galiba ehueu en ünlü dop :-p Gülben Ergeni bırak da; şu çatal yerlerin ağrıyo mu onu söyle...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 saygıdeğer Üstad Vasmussen, ellerine sağlık. bizi aldın o geceye götürdün, yaşattın. senden başkası da bunu yapamazdı bence. eh hakkaten güzel geceymiş doğrusu.. :-)
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 said: 2001-10-29 18:11 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış: said: 2001-10-29 18:08 tarihinde, Szasstam yazmış: Peh be yazık yazık :-p lasetemi bu arada senin şarkıyı gülben ergen bile sölemiş lasetemi kantareeee diye :-p ünlü oldun galiba ehueu en ünlü dop :-p Gülben Ergeni bırak da; şu çatal yerlerin ağrıyo mu onu söyle... Sen sus pis zombie :-p hala kendini bard sanıyor cık cık
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 laşatemii kantaaree:))))))))))[hline]PhantoM wastiee, 21 Nisan 2002 12:22 tarihinde demiş ki: tamam, bir kac ay sonra bir tane daha $ey yaparim, merak etme :)
UndeaD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Bole bişi gene yapılmalı ısrar ediyorum ahh ahh black ahh ehhe nasıldı ama bisim toplantı :P[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever
UndeaD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Evet yapılmalı yapılmalı ciddi ciddi yapılmalı eheueh[hline]SonGoku[GG] Quake3 Forever
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 süfermiş[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler [ img ]http://www.wvc.net/~halterk/smilies/62.gif[/img ]
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 lol ben de kim apladı diyordum valla süper, kesinlikle görülmesi gereken yazılar vardı burada :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hey gidi..[hline]Riruix-Follower of Aerius-Warrior of the Light-Mixreborn uo
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yine eski topicler hortladı ama bu seferki güzel :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Keşke resimler hala duruyor olsaydı.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Suican Lasatemi(aka ZethKnorr) Caine Athe Szasstam Fallen BlackRose Denth Vasmussen Uranka Lars unuttuğum olmayan var mı? 2001 de ha...Vay anasını...2 Yıl geçmiş.. said: Caine, 28 October 2001 07:39 tarihinde demiş ki: huh..gec kalmısız:-) millet geyigi somurup bitirmis:-) Doğru demiş be Caine The Üstad..Sömürülmüş alayı geyiğin :] Kedi demek o geceden sonra herkezi bir defa banlama sözünü yerine getirmiş :PpP Resimler HDD im bir köşesinde olacaktı...2-3 saat karıştırırsam bulurum belki..Ama hemen atlaşılmasın...Artık burada değişmiş şeyler olduğu için o fotoları bulunca Geri Dönüşümün yoluna göndereyim :( Zaman...Değişmeyen-değiştirilemeyen tek şey eheh... Bu topiğe yazdığım günü bile zar zor hatırlıyorum... Lasateminin biri ile dans ettiği,gidilen yerin bayağı bir kırmızımtrak olduğu,fotoların dark çıktığı..Vs vs... Birde 2. bir buluşma vardı? O nerede? :Pp Nostalji rulz.. Hepimiz tarih olucaz! Hepimiz Ölücez![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104
Öne çıkan mesajlar