Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumpa Kumpa Kumpa Kumpa Cheeeeero !

athea

Öne çıkan mesajlar

said:
2001-10-28 03:24 tarihinde, Delanoresse yazmış:
simdi o resimdeki adam gelip

kodumunun ***leri kimle **sak geciyosunuz dese resimlerinizde var arasa bulsa oldurse sizi hehe

İsteyen buyursun walla ben bu ara alıştım zaten :-p
Telefon açanlara falan :-p oda arasın görüşelim ;-)
Sosyal ağlarda paylaş

eşşek herifler,

işiniz gücünüz yok mu sizin o bar bu bar gezip taşşak kebabı yapıyorsunuz?

bir de marifetmiş gibi resim çekmişler,çoluğa çocuğa gösterip özendiriyorlar.

yahu bir adam olun be,bi boka yaradığınızı duyalım.
işe güce verin kendinizi de sonradan gelip erdener abiye alay konusu olmayın.

neyse,allah akıl fikir verecek size elbet.

erdener abi

Sosyal ağlarda paylaş

sevgi kelebeğim benim,

erdener abi olarak sana söyleyeceğim 3 kelime var burada.
hayranlarım bilirler,formatı da ** ****** ***' tir.
yeterince tüyo verdim,forum kurallarını çiğnemeyelim artık.

tepkim bu saçmasapan daima mutlu kalını imza yapıp,seni seviyorum sizleri seviyorum diye prim yapmaya kasıp toplumda yer edinmeye çalışan kişiliksiz insanlaradır.
size bir tavsiyem var.önce ADAM olun!
kişiliğiniz olsun seni seviyorum mutlu kalın eğlenin' den başka!

gören,duyan,yazdıklarınızı okuyan desin ki bu eleman bişeyler söylüyo,bir boka yarıyo sanırım.

sizin olayınız ne?
aman öyle böyle herkese iyi bişeyler yazıyım da, arkadaşım bol olsun,sevileyim,şu adam çok iyi adam,çok iyi kız desinler bana falan filan.
ha belli bi kitle gelir bu ayaklara.
ama erdener abi ve hedef kitlesi gelmez.
uyanık olun.

erdener abi

(not:* li yazdığım yer aleyhimde delil olarak kullanılmaz."bi yaklaş olm" cümlesini kastettim ben.)

said:
2001-10-27 14:38 tarihinde, -eCe- yazmış:
Mutluluğunuz görmek güzel ;-)
Devam edin...
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası benim yerim belli seni bilememde tanımadan cik cikleme derim zaten ne tür bir insan olduğun şu forumlara yazış şeklinden belli terbiyesizlik etmek zorundada değilsiniz seviyesi 5 paralık olmak kolaydıre sen bu yolu seçmişsin hayatının diğer kalanında sana başarılar.Ve diğerlerinede mutlu kalın!!!
Ha bu aşağıdakite seviyesizliğin belgeli kanıtı güle güle kullanın.
said:
2001-10-28 06:04 tarihinde, erdener-abi yazmış:
eşşek herifler,

erdener abi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
eşşek herifler,

erdener abi

Sen boş boş konuşmak yerine ne işe yarıyosun
Yok kendi yaptığın iş nedir kimliğin nedirde konuşuyosun u arada evet nerden bildin çoumuzun işi gücü yok müneccimmisin sen nesin böle
Sosyal ağlarda paylaş

bir insan nasıl bir topic adı verip içeriğini bu kadar gizli tutabilir? :-o

athe'cim ben de diyorum bu acayip adlı topicte ne var ki millet bu kadar cevap vermiş. girdim şoke oldum. :-D

sizleri kızıl kızıl da olsa gördük ya, sağolasın. tabii akıldaki imajla gerçek yaşam baya farklı şimdi resimlerde platemailli cübbeli kimseyi göremedim yarı-dumur olayı oldu netekim iyi eğlenmişsiniz, yarasın :-p

tatile nereye gidiyorsunuz bilemiyorum ama bodrum'a beklerim yani bilumum sosyal etkinliklerde bulunabilirz hep beraber. kediler felan da bol hem tombik olanlarından. ;-)
Sosyal ağlarda paylaş

ey yükselen neslin mutlu genci,

doğru bir la söyledin evet,nasıl bir insan olduğum şu foruma yazdığım yazılardan belli.

seninki de belli.

sen benimkini seviyesizlik belgesi olarak saklıyorsan,buyur ben de diğerini kişiliksizlik belgesi olarak saklıyorum.

bir de yazı sonu ders verelim bari;aman mutlu kalmayın,arada bir mutlu olun.yoksa boku çıkıyor tadı kaçıyor çünkü.

erdener abi

said:
2001-10-28 15:01 tarihinde, -eCe- yazmış:
Açıkcası benim yerim belli seni bilememde tanımadan cik cikleme derim zaten ne tür bir insan olduğun şu forumlara yazış şeklinden belli terbiyesizlik etmek zorundada değilsiniz seviyesi 5 paralık olmak kolaydıre sen bu yolu seçmişsin hayatının diğer kalanında sana başarılar.Ve diğerlerinede mutlu kalın!!!
Ha bu aşağıdakite seviyesizliğin belgeli kanıtı güle güle kullanın.
said:
eşşek herifler,

erdener abi

Sosyal ağlarda paylaş

ağır ol genç,boş boş konuşan kim,onu sen veya ben değil toplum tayin edecek yavaş yavaş.

aranızdan işi gücü olmayanlardan da kendine bi meşgale edinsin.boş durmayın sağlığınız sıhhatınız yerinde maşallah.
yararlı olun erdener abi'nin adam etmeye çalıştığı camiaya.

erdener abi

said:
2001-10-28 16:14 tarihinde, Szasstam yazmış:
said:
eşşek herifler,

erdener abi

Sen boş boş konuşmak yerine ne işe yarıyosun
Yok kendi yaptığın iş nedir kimliğin nedirde konuşuyosun u arada evet nerden bildin çoumuzun işi gücü yok müneccimmisin sen nesin böle
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar süper eğlendik, coştuk, şarkı söyledik, birbirimize -bayanlarda dahil olmak üzere- top dedik! Ben metin yazarı olarak, peçetede şarkı istedim ama bir b.k yazamadım, madara oldum. Yine de gecenin en başarılı çatal bıçak virtüözü seçildim.

Blackrose kardeşimiz yıllar önceki bando günlerini hatırlayarak, müzik aleti olarak masayı seçti, saçma bir aheng oluşturdu masada... Hepimiz ritm tutmak zorunda kaldık. Siyah giyiyordu, pek tabii ki...

Fallen başta başlattığı tuzlu mısır savaşlarını ilerleterek, karabiberi göze sokma yarışmasına dönüştürdü. Kendisi gözüne yüklüce karabiber kaçırarak, şampiyon oldu. Sabah bir sürü adam kestiği için akşam yorgundu. Makarna yedi, insan beyni yerine... Ben de makarna yedim!

Karakedi, başta oram ağrıyor, buram ağrıyor, hastayım kardeşim dedi, sonra coştukça coştu. Hepimizi en az birer kez ban'ladı. Hesabı öderken olay çıkardı. Ben admin'im ulan diye bağırdı! Kimse şeyine takmadı. Ama burada sıkar tabii...

Athenax, şımarık bir tanrıça gibi Fallen'ın oturduğu sandalyeyi ele geçirmeye çalıştı. Başaramadı. Fallen, pislik yaptı. Athenax, Fallen'ın sarhoşluğundan yararlanarak çıplak fotoğraflarını çekti. Sonra yayınlar herhalde... Sonra Szasstam'ı bir güzel dövdü ama burnuna bir kafa darbesi de aldı.

Szasstam, yakışıklı olabilmek için herşeyi yapmış ve başarmıştı ama ne yazık ki, o da gecenin havasına yenik düştü ve azıttı. Buna bakan kızlar, koşarak uzaklaştı. Karabiber savaşlarında, mor madalya ile kurtuldu.

Caine, çok iyi bir insanmış görüntüsü çiziyordu ki, ağzında şarap varken konuştuğu için ve annesi telefonunu tam müzik bitmişken çaldırdığı için patladı. Etrafa saldırdı. İnsanların yemeklerini yemeğe çalıştı ama yenecek yemek olmadığından başarısız oldu. Daha sonra yer değiştirerek, kendini yenilemeye gitti.

Lasantami Kantare insan değilmiş, onu da anlamış olduk. Yazacak bir şey bulamadım. Bana top diyen adama ne yazayım ki? Sensin lan top! :-) Ayrıca sesi de kargadan beter... Sevgilisi sağır, ondan seviyor!

Emaleth, geldi, oturdu ve aynen öyle kalktı. Moderatörün kralıyım, taviz vermem havasındaydı. Öyle de kaldı. Kimseye gülmedi. Herkesi dövdü. Uzak, yakın farketmeden. Eğleniyormuş gibi yapmıyordu ama içi içine sığmadığı belliydi.

Hande, insani ve sıcak tavrıyla bizden biri değildi. Herkese karşı aynı davrandı. Bir tek Lasantami'yi öptü. Nedenini anlamadım. Öpülcek en son adamdı... Neyse... Bana ne? Dans ediyor süper bir de!

Denth, gecenin kahramanıydı, fakat pek az insan algıladı. Hesabı öderken, en centilmence hareketi yaparak bizi büyük bir yükten kurtardı. Ayrıca Lasantami'ye katlandı. Para konusunu kimseye söylememem için para verdi. Ama dayanamayadım işte... O iyi ve her hesap ödemede yanınızda bulundurmanız gereken biri... :-)

Erdener Abi, orada değildi ve olamayacaktı. Hiçbir zaman bizim kadar eğlenmemiş ve hayatı tanıyamamıştı. Hatta ismi gibi karakterini de bir çizgi kahramandan almıştı. Ondan hiçbir şey olmamıştı, belki de olamayacaktı. Kıskançtı. Ama geceyi tabii ki mahvedemedi. Çünkü orada yoktu! :-)
Sosyal ağlarda paylaş

güzel konuşmuşsun vasmussen,

orada değildim,ama olabilirdim.
lakin ben de bi zamanlar böyle işler peşindeydim.

sonra dank etti kafama,ki gençlik elden gidiyor,kolları sıvadım ve toplumu adam etmek için çıktım sahneye.

orada olsaydım geceyi mahvetmezdim merak etme usta,dediğim gibi,siz zaten dünyanın anasını satmış,kendinizi filozofluğa vurmuşsunuz.
sizle uğraşmam artık,gençliği adam edecem ben.

erdener abi

said:
2001-10-28 17:55 tarihinde, Vasmussen yazmış:

Erdener Abi, orada değildi ve olamayacaktı. Hiçbir zaman bizim kadar eğlenmemiş ve hayatı tanıyamamıştı. Hatta ismi gibi karakterini de bir çizgi kahramandan almıştı. Ondan hiçbir şey olmamıştı, belki de olamayacaktı. Kıskançtı. Ama geceyi tabii ki mahvedemedi. Çünkü orada yoktu! :-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...