Eno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Hep derdim bi ben sorun yaşamadım şu oyunda diye. :) aha ben de yaşıyorum.. Olay şu: Imperial mission aldım iki tane. Neyse gittim patlattım patlatılacak yeri. Ama görev sonlandı mesajı gelmedi.. Neyse dedim, gittim ikincisine.. Orada da patlatılacak şey yok.. Şans dedim. Missionları abort edeyim de yenilerini alayım bari dedim. Ancak görevler abort edilmiyor... Ticket açtım bakalım ne olacak. :) Yaşayan var mı daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 mission bittiği halde bitmemiş görünüp para almadığım çok oldu. ama abort edemediğim olmadı[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Öyle bi bug vardı sanırım.. birinden normal bi görev alınca (quest) ozaman buglanıyordu sanırım.Gidip quest aldığın adamdan veya başka bi quest veren npc den bozman lazım sanırım.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ya git bir quest veren npcye..npc sana diğer görevinden çıkman lazım dicek..kabul ediomusun dicek..evet dicen olucak..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar