Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nebuladan olanlar??

kturumtay

Öne çıkan mesajlar

2001'de oynadık zevk aldık bıraktık.

Metalon olarakta buluştuk...

Herkez bıraktığı zaman bir buluşma düzenlendi.
Şu anda darma dağın olduk zaten birbirimizle çok az görüşüyoruz.

Sık görüştüklerimizde var tabii.Metalon bahane oldu çok iyi arkadaş olduk vs vs.

Nebulaya teşekkürü borç bilirim.
Çok iyi adamlarla tanıştım nebula sayesinde.
Sonra account'um Sanrey'in azizliğine uğradı hehe...

Ben yinede mutluyum =).

Başlıca isimler ;
Moonchild,Azmi,Argoth Caldwell,Alexi Septimus,Gehena Caldwell,Wishmaster (Miral Black,Morlant Thales),Seldar Bluepearl,Rage,Hatred Caldwell,Valandil,Obscura...

Bu ekip tam olarak son buluşmamızdı sanırsam.
Sonra Argoth amerikaya üniye gitti evlendi.Millet ÖSS ye kasmaya başladı vs vs.

Hala azda olsa görüşürüz.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalhiae, 01 December 2003 14:24 tarihinde demiş ki:Metalon değil God's Scourge rulaz..[hline]ilk o vardı..
kalhiae koç

Kandırmışlar seni yok öyle birşey =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 01 December 2003 14:28 tarihinde demiş ki:Kandırmışlar seni yok öyle birşey =).

Olur mu canım bizzat içindeydim..Ben sera nuwi tatar.. Staff desteğimimiz olmasına rağmen *NŞA'da her zaman daha iyiydik..
*:1v1 2v2.. gibi..[hline]ilk o vardı..
kalhiae koç
444'lü tel yazıcaktım ama koç'u dandik bi otopüs firması almış.
Sosyal ağlarda paylaş

allahın cezası nebulada az önce çok kötü lag vardı, moonglow berbatlastı diye cove da takılmaya baslamıstım ezigin teki geldi altımda biraz değerli binek görünce kal xen giant scorpion ı bugla bana daldırttı zor zar kal ort por oldum işte nebula böyle abecilerin toplandığı bi yer!! charım var silmeye de kıyamıyorum ama oynadıkça da sinirden çatlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 01 December 2003 18:12 tarihinde demiş ki:
allahın cezası nebulada az önce çok kötü lag vardı, moonglow berbatlastı diye cove da takılmaya baslamıstım ezigin teki geldi altımda biraz değerli binek görünce kal xen giant scorpion ı bugla bana daldırttı zor zar kal ort por oldum işte nebula böyle abecilerin toplandığı bi yer!! charım var silmeye de kıyamıyorum ama oynadıkça da sinirden çatlıyorum.

+1 UP[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

nbl biti$ n0ktasinda. bunu herkes biliy0r ve sL de bi tarafini yirtiy0 player kaybetmemek icin. yok neymi$ sw'lere delme, yaralama bonusuymu$, oldcoppermi$, rustyimi$, yew, -like exl-, ebony vs bowmu$, aptal aptal yenilikler yapmaya basladilar. yetmedi, q1, scpsharing bla bla -yardimci- sitelerden sunucuda kullanmak uzere yeni ev tasarimlarini alip playerlarin gozunu buyutmeye kasiy0lar.

hatirliy0rum c0der nbl f0rumlarinda thread acmisti. "nbLdan b0yle bir$ey beklemezdim. sunucumuzda [exl] olan bow ce$itlerinin burada kullanildigini gorunce epey $a$irdim" diye. cycl0pz'in cevabi c0k k0mik ve dusundurucuydu.
"nbLda bulunan scriptler ki ozellikle bu yeni b0wlar sunucumuzdaki devel0perlarimiz tarafindan uzun sure dusunulup yururluge sokulmaktadir"
heh. üstad cok kasmi$ yahu kendini. gev$etmek laz1m.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...